0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #400 -: Февруари 25, 2009, 12:30:47 pm »
Песничке,как си мила,не си писала напоследък!!!Графиката ти изглежда доста добре,ако О е била на 14ти,то утре май трябва да ти дойде,ама като ти гледам Т май няма такова намерение :wink:
Фибчо, Луци, Криска да ви призная колкото повече наближава края на цикъла ми толкова повече ме е страх. Предният месец имах необичайно дълга лутеална фаза - 17 дни, като последно на 14 ден от овуто имах 37 градуса после температурата започна да пада. Затова гледам сега много много да не го мисля (поне се старая  :wink:)
Сега съм си наложила да чакам  до 17-ия ден и едва тогава евентуално тестче .
Гушкам ви много силноооо всичките  :bighug:
« Отговор #401 -: Февруари 25, 2009, 12:37:51 pm »
Песничке,аз още след овуто ти казах,че този спада на 6 ден не е случаен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: Дано миличка и май седемнадесетия ден ще се падне в месеца на мамитата  :crossfingers: yahoo_17
Живей спокойно и с надеждата,че е станало!  :hug2: :crossfingers:

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #402 -: Февруари 25, 2009, 12:44:09 pm »
Песничке,дано след три дни има повод да почерпиш :wink:
Ти си бъди спокойна ,пък ние ще ти стискаме палци :D
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
*
« Отговор #403 -: Февруари 25, 2009, 16:34:51 pm »
 :D Благодаря ви милички за надеждата и куража който винаги ми давате, зареждате ме с такъв оптимизъм. МНого си ви обичкам да знаете. :bighug: :balk_21:
« Отговор #404 -: Февруари 26, 2009, 10:12:37 am »
ах как миришеееееееее на  :bfp:
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #405 -: Февруари 26, 2009, 11:18:20 am »
4удесна графика  :D
Малко остана, за да се разбере
 :crossfingers: :bfp: yahoo_17 stork-boy

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #406 -: Февруари 26, 2009, 17:43:13 pm »
Мелоди много хубава графика дано,дано,дано :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 osi_9
*
« Отговор #407 -: Февруари 27, 2009, 11:01:04 am »
 :D Милички мой най-сетне пак ми се случи - Бременна съм  :bfp:! Още не мога да го повярвам.  :cheerleader:То вие го предусещахте повече от мен  :wink:АЗ до последно не вярвах. :lol:
Днес сутринта реших да направя теста щом видях че температурата ми все още е висока
Имах от предния път един дигитален тест и реших да пробвам. На третата минута ми отчете "бременна". За сега освен болките в кръстта и лека чуствителност на гърдите други симптоми нямам.
Прегръщам ви всичкитеееееееееее - много си ви обичкам, душички сладки.  :grouphug: :balk_21:
Желая ви от все сърце много скоро и вие да се присъедините към отбора на бремелинките . :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #408 -: Март 01, 2009, 10:39:46 am »
Благодаря ви момичета още веднъж за милите думи.  :bighug:
Много съм тъжна -днес температурата ми стремглаво падна на 36,8 направо подскочих като я видях. 8O Направих си тест - има добре виждащи се две черти като тестовата е малко по-бледа.
Все още имам болки в кръстта и чуств на гърдите, подут корем .Други симптоми нямам.
Много се страхувам, че днешното спадане на температурата може да е предвестник на нещо лошо (страх ме е дори да напиша думата  :(). Моля ви момичета стискайте ми палци.
Утре ще обадя на докторката си с молба да ми изследва HSG, progesterone  и Hg .
Прегръщам ви силноооо милички.  :bighug:
*
« Отговор #409 -: Март 01, 2009, 10:48:32 am »
Melody01,
спокойно.Аз когато бях забременяла температурата ми се задържа над 37 два,три дни след датата на цикъла.Така,че спокойно.Стискам палци всичко да е наред и утре да е по висока БТ.Сега трябва да си спокойна и без отрицателни мисли.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #410 -: Март 01, 2009, 11:09:41 am »
Песничке,споко,аз колко бременни графики съм виждала и с по-ниски БТ,щом има ЧХГ има бебче :D
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #411 -: Март 01, 2009, 13:09:10 pm »
Песни4ке, не избързвай с изводите. БТ е променлива, влияе се от много фактори и един "инциденте спад" може би ни6то не озна4ава  :D.
Успокой се и не мисли ло6и не6та
4естита Баба Марта  :P

:bighug: :bighug: :bighug:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #412 -: Март 01, 2009, 13:42:40 pm »
Мелоди спокойно миличка! При миналата ми бременност Т. постоянно ми се менеше - ту 37.1, ту 36.8...и накрая спрях да я меря за да не се ядосвам излишно!

Положителни мисли и успех до края!
« Отговор #413 -: Март 02, 2009, 10:19:12 am »
песничке честито и забрави черните мисли. всичко ще е наред и ти и малък бебчо , който тепърва ще те поритва. вярвам , че ще имаш една прекрасна бременност и накрая едно прекрасно и здраво малко създание  :bighug:
*

denisa

• 2681
« Отговор #414 -: Март 02, 2009, 10:31:11 am »
Мелоди силно ти стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е наред,а и температурата се влияе от много фактори. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #415 -: Март 02, 2009, 10:51:22 am »
Мелодийке,сега ти трябва спокойствие всичко е предначертано,така че ти желая мнноого лека preggo.Фибке и аз съм в твоито състояние,лелката я чакам на 05.03 спокойно каквото е писано ще стане-желая ти успех.

*
« Отговор #416 -: Март 02, 2009, 11:53:21 am »
Melody01,
как е температурата тази сутрин.Хайде очакваме да споделиш.
*
« Отговор #417 -: Март 02, 2009, 12:15:46 pm »
 :D Момичета днес температурата  е  висока -37,1. Вече се успокоих, слава Богу, че се повиши направо бях изпаднала в параноя. Но за сега всичко е наред :crossfingers:
Благодаря ви милички за подкрепата и за съветите.  :bighug:
Днес следобед ще говоря с моята докторка - да видим кога ще ми дадат час за преглед. Дано да е по-скоро.
Ей, и Честита Баба Марта (малко със закъснение). Да сте живи и здрави и много скоро на всяка от вас Щъркела да донесе едно малко вързопче  stork-boy желая ви го от сърце мили приятелки.  :D
*

denisa

• 2681
« Отговор #418 -: Март 02, 2009, 12:19:58 pm »
 osi_9 :bighug: :bighug: :bighug:Видя ли всичко ще е наред  :D yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #419 -: Март 02, 2009, 12:22:34 pm »
 :D Пристънче стискам палците това да е твоят месец  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Дениска айде мило сега е твой ред пожелавам ти   скоро да стане бебето, че като гледам малкия, Батко вече иска да става  :lol: :sucky:
Slavi_niq, aleks с вас съм момичета
 :bighug: :goodluck: :crossfingers: :balk_602:
« Последна редакция: Март 02, 2009, 12:27:35 pm от Melody01 »