0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #380 -: Февруари 19, 2009, 12:54:15 pm »
Имаш и моите стиснати палци,миличка!!! :D...дано е станало и не се наложи ИКСИ-то... :D....а Пламчо...ще чакам да споделиш как е минала срещата с бебчо... :D с гооолямо нетърпение... :jump12:
*
« Отговор #381 -: Февруари 19, 2009, 14:59:40 pm »
Мелъди, ти антибиотика пиеше ли го докато правехте опити за бебе ? Питам , защото и аз трябва да почвам да си пия моя срещу гадните Ентерококи, но незнам дали няма да е зле в случай, че евентуално някакво чудо се е заформило в мен, което си е направо не-вероятно .. А вс ъщото време не искам да се бавя с лечението, защото и без друго бил много упорит този гад ..
[/quote]
 :) Гардже съветвам те сега да не го пиеш антибиотика - неминуемо ще се отрази на зачатието ако е този месец. Изчакай си менструацията - аз така направих. Пих си антибиотика по време на менструация. После преди цв. снимка ми взеха секрет за да видят дали сме унищожили бактерията (имах Ешерихия Коли)
И още един съвет на всяка цена вземи нещо профилактично срещу кандида. Това е много важно, витамин В комплекс на мен не ми помогна. Вземи нещо по-силно на всяка цена.
Аз едно унищожих сега друго боря много са упорити тия гъбички :?

Мегчо за кандидата ми изписаха Gyno-Daktarin 400mg. вагинални капсули по една вечер преди лягане (много ми беше неприятно такова щипене и парене имах едва издържах)в листовката пише че е възможна такава реакция. Тези капсулки са три и са за три поредни вечери (обаче не се препоръчват при бременност - внимавай).

От един магазин за билкови и хомеопатични лекарства си взех пробиотици. Четох много хубави отзиви за тях. Консултанта от магазина горещо ми препоръча : Mycopryl-680 - 2x1 и Biodophilus (съд-жа различни видове лактобацили и спомага за нормализиране на нормалната микрофлора във влагалището).Това последното лек-во може да се ползва и при бременност и да се пие по-продължително време. НО ти все пак се консултирай с лекар Мегчо :)
Аз  реших да се лекувам сега и да не се пазя - искам другият месец като започна подготовката за инсе-то да съм чиста  :) затова реших да рискувам и да се лекувам сега (след ову).
Мегчо, Гардже стискам палци да ги изтрепите тези гадини  :crossfingers:
:crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
Вилинка мерси за стиснатите палци мило. За радост ние не сме за икси все още де  :lol: Ще правим инсеминация - инжектиране на най-добрите сперматозоиди (след селекция) директно в матката. Да видим докъде ще я докараме :)
Вили приятно прекарване в България  2bg :balk_64:
« Последна редакция: Февруари 19, 2009, 15:06:57 pm от Melody01 »
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #382 -: Февруари 19, 2009, 15:01:51 pm »
Момичета от мене да знаете че е добре антибиотици (особено такива които са свързани с гинекологични проблеми) се пият от първия ден на менструалния цикъл!
Обяснението на лекарите е че тогава матката е най-много кръвоснабдена и има по-голям ефект!
Успех
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #383 -: Февруари 19, 2009, 15:43:09 pm »
Малиии........хвърляте ме  в ужас бе хора 8O,охх дано всичките се излекувате бързооо :crossfingers:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #384 -: Февруари 19, 2009, 19:39:48 pm »
Вилинка мерси за стиснатите палци мило. За радост ние не сме за икси все още де  :lol: Ще правим инсеминация - инжектиране на най-добрите сперматозоиди (след селекция) директно в матката. Да видим докъде ще я докараме :)
Вили приятно прекарване в България  2bg :balk_64:
Пак не съм разбрала както трябва... :oops: :oops: :oops:...
*
« Отговор #385 -: Февруари 19, 2009, 19:45:21 pm »
 :) Няма нищо мила - сега се учим  :balk_21:
« Отговор #386 -: Февруари 20, 2009, 10:50:28 am »
Песничке,дано да не стигнеш до там!Силноооооо стиксма палчета за теб!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: yahoo_17

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #387 -: Февруари 20, 2009, 11:52:27 am »
Много хубава графика дано се е получило  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #388 -: Февруари 20, 2009, 12:05:10 pm »
Имаш и моите стиснати палци,мила...дано е станало  :D...страхотна графика!!! :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #389 -: Февруари 20, 2009, 12:44:03 pm »
 :) А бе на мен графиката ми много не ми харесва (нисички температури имам, дори една от 37 нямам) Но аз така или иначе съм се настроила за инсето :crossfingers:
Благодаря за надеждата която ми давате  :hug2: :balk_21: сладурки сте ми вие  :wink:
*
« Отговор #390 -: Февруари 20, 2009, 13:00:04 pm »
Важното е да има разлика между двете фази, а не дали БТ се е пови6ила над 37º.
А при теб има добра разлика в температуритена двете фази.
 :crossfingers:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #391 -: Февруари 20, 2009, 13:43:26 pm »
Важното е да има разлика между двете фази, а не дали БТ се е пови6ила над 37º.
А при теб има добра разлика в температуритена двете фази.
 :crossfingers:
напълно съм съглсна с Луцито...няма място за притеснения.... :D...
*
« Отговор #392 -: Февруари 20, 2009, 14:10:23 pm »
Милите ми душички  :bighug:
« Отговор #393 -: Февруари 22, 2009, 12:36:17 pm »
как си,мила?Излекува ли гъбичките?не те мяркам из форума последните дни... :(...
*
« Отговор #394 -: Февруари 22, 2009, 13:37:58 pm »
 :) Вили здравей миличка,
Гъбичките за радост ги излекувах сега само пия поддържащи лечението пробиотици. Но най-важното гадните симптоми изчезнаха . :D
Вчера най-изненадващо свекърите се обадиха сутринта - отивали до Амстердам и ни поканиха и нас за компания. Ако знаех по-рано щях да се свържа с теб, но стана много неочаквано. Много добре искарахме, времето беше хубаво. Отидохме до историческия музей. Там не бях ходила. Аз много обичам музеи били сме в музея на Ван Гог, Rijkmuseum  в къщата на Рембранд. За моя радост има още доста неща да се видят, по нататък пак обмисляме да дойдем и тогава вече се надявам да се видим . :D
От вчера тук започна Карнавала, всичко лудо е маскирано и пияно  :wink: чак песни се ехтят, за сега са се успокоили духовете но ела виж вечер какво е. :wink: :lol:
Хубавото от цялата работа е мъжа ми има три почивни дни  :D и смятаме да ги оползотворим както трябва.
Ти как си ? Видях че лелката те е навестила, не се притеснявай Вили .
Изследванията за хормоните може и другия месец да ги направиш - сега нека те прегледаt да кистички, може и цветна снимка да направиш .Също можеш да си изследваш Прогестерона след овулация на седмия ден.
успех ти желая и пиши как са нещата при теб
Прегръщам те и те целувам мила  :bighug:
*

fibo

• 2168
« Отговор #395 -: Февруари 22, 2009, 15:15:23 pm »
:) Няма нищо мила - сега се учим  :balk_21:
Песничке,нямаше да имам нищо против ненаучена да си остана 8)
ама както и да е :lol:
между другото графиката ти е чудесна :D
Борко Бърборко
*
« Отговор #396 -: Февруари 22, 2009, 18:50:01 pm »
 :D :wink: Фибчо и аз нямам нищо против да съм ненаучена ама явно Съдбата ни е подготвила по-трудния път :lol: НЯма значение ние ще направим всичко което е във възможностите ни и трябва да се получи  :bori_020:нашето чудо
Кой знае може по-нататък живота ни да е по-лек и това да ни е изпитанието
Ще се борим и ще успеем - вярвам го  osi_9 :goodluck:
И твоята графика е много хубава  :D
*
« Отговор #397 -: Февруари 23, 2009, 12:45:27 pm »
Фибчо и твоята се е заформила доста добре  :wink:
Плами аз вече вътрешно съм се навила за инсето, тъй че и да не е станало този месец другия ще стане  :)За сега имам надежда
Гушкам ви всичките   много силноооо  :grouphug:
*

fibo

• 2168
« Отговор #398 -: Февруари 25, 2009, 11:28:46 am »
Песничке,как си мила,не си писала напоследък!!!Графиката ти изглежда доста добре,ако О е била на 14ти,то утре май трябва да ти дойде,ама като ти гледам Т май няма такова намерение :wink:
Борко Бърборко
*
« Отговор #399 -: Февруари 25, 2009, 11:37:59 am »
Страхотна графика.......
 :crossfingers: :bfp:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!