0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #220 -: Януари 16, 2009, 12:56:25 pm »
Охоооооооо,я да видим кой е слънчасъл днес ;) Имаме повишение на БТ и затова ти пожелавам това от все сърце,което Фибчо е изпратила по-горе  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #221 -: Януари 16, 2009, 17:37:48 pm »
фибчо,от де ги теглиш тези хубави картинки,направо ми иде да го изям бебока :lol:а на теб,мила melody ти желая от сърце едно ей такова бебче да гушкаш много скоро :D...
*
« Отговор #222 -: Януари 16, 2009, 20:14:58 pm »
Мерси милички и аз ви желая едно такова сладко пухкаво глезанче :bori_022:
*
« Отговор #223 -: Януари 17, 2009, 12:41:03 pm »
 :? Ама какво става с тая моя проклета температура - пак е ниска 36.8 пети ден след ову? Гадна работа май и тоя месец няма да е :x
« Отговор #224 -: Януари 17, 2009, 12:55:11 pm »
Спокойно,Песничке :) За 1000 път казвам,че БТ не е критерий за каквото и да е.Всеки организъм е различен и по различен начин изглеждат графиките ;) И мойта БТ падна днес,а определено ми е рано за цикъл :)Затова без паника :) Гушки от мен!  :bighug:

*
« Отговор #225 -: Януари 17, 2009, 12:59:12 pm »
 :bighug: И аз те гушкам Пламчо. Видях и твоята графика малко е спаднала температурата, но пък наистина ти е рано за менструация :D Аз да ти кажа имам един навик винаги си сравнявам графиката  с тази от месец Септември когато забременях и все очаквам да имам същите стойности или поне близки . Знам че е грешка ама какво да правя човек се лови и за сламката :lol: Знам че всеки цикъл е сам за себе си и не бива да сравнявам ама пак го правя.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #226 -: Януари 17, 2009, 17:02:12 pm »
Споко бе,аз кво да кажа...мойта БТ пък хич не се повишава :x....ама вече се притеснявам че О няма тоя МЦ,а и предния беше мн шантав...
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #227 -: Януари 17, 2009, 18:17:17 pm »
Фибчо нямаш ли някаква възможност да отидеш на гинеколог и да видите дали се е спукал доминантния фоликул?
*

fibo

• 2168
« Отговор #228 -: Януари 17, 2009, 18:43:30 pm »
Нямам възможност,пък то вече и няма значение,след тия новини.... :(
Борко Бърборко
*
« Отговор #229 -: Януари 17, 2009, 20:02:50 pm »
 :bighug:
« Отговор #230 -: Януари 17, 2009, 22:56:28 pm »
:? Ама какво става с тая моя проклета температура - пак е ниска 36.8 пети ден след ову? Гадна работа май и тоя месец няма да е :x
това пък за какво те притеснява...аз съм разглеждала графики,на които даже не е засечена О и накрая завършват с положителен тест за бременност :D,и други с много ниски температури(най-висока Т през ЛФ 36.80) пак със същият резултат,така че...надеждата умира едва,когато дойде М...а дотогава си стискаме палците и се надяваме на същият резултат!!! :lol: :hug2:
*
« Отговор #231 -: Януари 18, 2009, 13:20:32 pm »
 :D Вилинка мерси за куража миличка прегръщам те :bighug:
« Отговор #232 -: Януари 18, 2009, 23:51:54 pm »
:D Вилинка мерси за куража миличка прегръщам те :bighug:
За нищо! :D...нали за това сме се събрали тук да се подкрепяме и даваме надежда една на друга... :bighug:
*

fibo

• 2168
« Отговор #233 -: Януари 19, 2009, 12:18:01 pm »
Мелодийке чудесна графика, :D,стискам силно палци :crossfingers:
Борко Бърборко
« Отговор #234 -: Януари 19, 2009, 12:29:04 pm »
И на мен ми харесва много графиката ти....силно тискам палци да е станало  :D
*
« Отговор #235 -: Януари 19, 2009, 20:26:49 pm »
 :)Благодаря момичета, само се надявам тази температурка от 37 да не си остане самичка :wink: и да е инцидетнтна :lol:
Днес бях на доктор изписа ми Аугментин 650 за пет дни 3х1 Антибиотика смятам да го почна като ми дойде менструацията, че сега ме е страх малко. След като свърша с приема му съм на контролен и ако всичко е наред ще правим цветна снимка.Аз си мисля че е излишна нали имах бременност през септември,но тя не знае за нея. Нищо профилактично ще си продухам тръбичките :lol: Изписа и антибиотик на мъжа ми за пет дни 3х1 Амоксицилин.
Фибчо сега видях графиката ти и знаеш ли мисля си че не е достоверна, може би защото имаш няколко фоликула и от графиката не можем да разберем какво става. Остава само да се надяваме че поне един се е спукал на време. Стискам ти палци Фибчо все още има шанс :bori_012:
Вили а твоята графика е просто супер - много й се радвам и не мога да й се нагледам -  :Dзадръж моля те тази температурка страхотна е!!!!! :)
« Отговор #236 -: Януари 20, 2009, 10:51:07 am »
Вили а твоята графика е просто супер - много й се радвам и не мога да й се нагледам -  :Dзадръж моля те тази температурка страхотна е!!!!! :)
Оохх,само ако зависише от мен... :lol:,но уви...започвам да усещам тялото си как се подготвя за М...тъжно е,но какво да се прави...явно и този месец няма да е моят :(...
« Отговор #237 -: Януари 20, 2009, 11:03:49 am »
Виленце,тялото ти се подготвя за други работи  :cloud9: Стига си мислила само глупости!Я малко по-позитивно,че ще урочасате работата,ааааа  :fighting: Може да Ви е смешно,но аз даже съм си сложила графиката на десктопа. :crazy: Днес даже си мислех да си направя кръвен тест,но след 1000 разочарования ще чакаме,какво да се прави  :lol: А вчера си  мислех дали този спад не е 2-ра овулация  :ask:
Целувам Ви многооооооо!!!!! :grouphug:

*
« Отговор #238 -: Януари 20, 2009, 11:55:32 am »
Оохх,само ако зависише от мен... :lol:,но уви...започвам да усещам тялото си как се подготвя за М...тъжно е,но какво да се прави...явно и този месец няма да е моят :(...
ООО Вили моля те, не си мисли сега за това все още температурата ти е висока и има Надежда :D
Пламче и на теб ти остана още малко май тази седмица ще разберем какво е станало. Ох как ми се иска поне една от нас  да има позитивно тестче ще е толкова хубаво :) Ще сме толкова щастливи....  :cheerleader: :dance2: :cuddle:
« Отговор #239 -: Януари 20, 2009, 11:59:51 am »
А предтавяте ли си и четирите да сме с  :bfp: :balk_56: Голямо дундуркане ще падне!Нека си го пожелаем многоооооо силно!!!  :balk_112: :cuddle: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: