0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #120 -: Януари 05, 2009, 12:57:09 pm »
Така е Фибчо напълно се права. Ин-витрото не е шега работа. С тези стимулации така може да си объркаш яйчниците. Много добре сте направили като сте намалили цигарите и биричката. Сега като му вземеш и тези добавки трябва да се пооправят нещата. ИСкам само да те питам това кройдениир какво е? Някаква билка  ли е? И за какво е?
Аз вчера по ВВС 1 съвсем случайно гледах откъс от някакъв филм свързан с безплодието. За съжаление беше съвсем накрая, но това което видях е че Докторът силно препоръчва да се пият фрешове в по-голямо количество, плодове съдържащи вит.А, Е и антиоксиданти, също видях че препоръчват и  суровите тиквените семки.
След приема на тези витамини и добавки контролна спермограма се прави след 3 месеца. На вас кога ви беше последната спермограма?
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #121 -: Януари 05, 2009, 13:40:31 pm »
Мелодийке,kruidenier е от фламански,означава билкар,ще търся тука Андийски мак....четох из нета,много положителни качества има
виж тук
www.Maca.be
и за суровото тиквено семе чух,една шепа вечер....
ох ще се пробваме пъво така пък ако не стане....ин витро
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #122 -: Януари 05, 2009, 13:46:59 pm »
Хмм,доста интересна е тази билка...ама ако се използват и други подобни на тази не се ли получава пренатоварване и вместо да помагат да вредят?
*

fibo

• 2168
« Отговор #123 -: Януари 05, 2009, 13:50:30 pm »
вижте на какво попаднах 8O
Waarschuwing: Maca, Ginko biloba, Millepertuis en Ail van het Zwitserse bedrijf Dieti-Natura
De voedingssupplementen Maca, Ginko biloba, Millepertuis en Ail van het Zwitserse bedrijf Dieti-Natura bevatten cadmium en lood. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV), dat daarvan op de hoogte werd gebracht door het systeem voor verplichte melding.

De betrokken producten worden via internet verkocht en de metalen kunnen volgens het FAVV in geval van chronische vergiftiging zenuw-, nier- en botstoornissen veroorzaken.

така изглежда въпросния продукт
така че ако смятате да го потърсите отваряйте си очите на 10 8O
« Последна редакция: Януари 05, 2009, 14:07:26 pm от fibo »
Борко Бърборко
*

fibo

• 2168
« Отговор #124 -: Януари 05, 2009, 13:52:42 pm »
Хмм,доста интересна е тази билка...ама ако се използват и други подобни на тази не се ли получава пренатоварване и вместо да помагат да вредят?
Виле,не мисля,това е хранителна добавка и се отделя чрез урината,а ти за какви витамини беше писала??? на мене само фолоева киселина ми казаха да пия 8O
Борко Бърборко
*
« Отговор #125 -: Януари 05, 2009, 15:40:32 pm »
Waarschuwing: Maca, Ginko biloba, Millepertuis en Ail van het Zwitserse bedrijf Dieti-Natura
De voedingssupplementen Maca, Ginko biloba, Millepertuis en Ail van het Zwitserse bedrijf Dieti-Natura bevatten cadmium en lood. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV), dat daarvan op de hoogte werd gebracht door het systeem voor verplichte melding.

De betrokken producten worden via internet verkocht en de metalen kunnen volgens het FAVV in geval van chronische vergiftiging zenuw-, nier- en botstoornissen veroorzaken.

Фибчо много ти благодаря за изчерпателната и полезна информация. Аз горе долу разбрах за какво става дума, но все още познанията ми по холандски не са добри (ходя на курс от скоро) ще те затрудни ли ако само с две изречения горе долу ми изясниш. Пък може и мъжа ми да питам като се върне от работа. :)
*
« Отговор #126 -: Януари 05, 2009, 15:44:13 pm »

Фибчо много ти благодаря за изчерпателната и полезна информация. Аз горе долу разбрах за какво става дума, но все още познанията ми по холандски не са добри (ходя на курс от скоро) ще те затрудни ли ако само с две изречения горе долу ми изясниш. Пък може и мъжа ми да питам като се върне от работа. :)Но като гледам този продукт ми изглежда доста опасен и вреден. А иначе за Андийския мак ще поизчакам първо с резултатите от спермограмата и тогава ще реша да го взимаме или не.
*

fibo

• 2168
« Отговор #127 -: Януари 06, 2009, 00:43:24 am »
Разбира се че ще изчакаш,все пак не се знае дали има проблем :D,може на човека всичко да му е наред :D,а продукта като цяло е мн добър,поразпитах аз 8)(аз така-обичам да си проверявам нещата)и попаднах на тази статия,която казва,че продуктите на въпросната швейцарска фирма произвеждаща също Maca, Ginko biloba, Millepertuis en Ail ,съдържат кадмиум и олово,които са опасни за здравето и могат да предизвикат хронични натравяния на нервната система,бъбреците и костната система,
аз тоя Андийски мак ще си го взема от аптеката,за по сигурно,че в нета кви ли не глупости продават :?
успех с курса и да знаеш - един път да успееш да си вържеш езика на панедка,ще го проговориш :D,мн е лесен
Борко Бърборко
« Отговор #128 -: Януари 06, 2009, 11:19:57 am »
Днес бях в клиниката и дадох кръв за изследване на хормоните на трети ден от цикъла...
Миличка какво стана с изследванията?Излязаха ли резултатите?
*
« Отговор #129 -: Януари 06, 2009, 12:56:51 pm »
Фибчо аз езика почти го вързах на фльонга, но има още какво да уча. Все пак съм в началото . Ние с моя още сме на английски, там се чуствам в мои води. Е от време на време цапваме по едно на холандски  :lol:
Вили резултатите от изследванията ще ги разбера на 9ти петък. ТОгава имам час за преглед. Стискай палци миличка :)Аз стискам за теб да хванеш ову-то :D
За моето уво има доста още време около 2 седмици. Но съм решила да започна тестчетата от 11,12 ден защото на два пъти през лятото увото ме изненада раничко - 13 ти ден 8O. Останали са ми 11 теста и ще ми стигнат за този месец.
« Отговор #130 -: Януари 06, 2009, 13:24:28 pm »
Вили резултатите от изследванията....
С теб съм мила,ще стискам палци здраво...дано резултатите са хубави :D ... :bighug:
« Отговор #131 -: Януари 06, 2009, 13:28:02 pm »
дано да са хубави резултатите. ама аз да попитам защо чак тогава. такава е практиката при вас - изследванията отиват при доктора ли
 :bighug:
*
« Отговор #132 -: Януари 06, 2009, 13:41:13 pm »
Принстън не знам как е в България там никога не съм правила такива изследвания. Тук е така явно - взеха ми кръв на третия ден от цикъла (3ти януари) и имам час за ехографски преглед на 9 ти при същата докторка и тогава ще разберем резултатите.А и ми направи впечатление, че колкото пъти сме в клиниката виждам доста двойки чакащи. Явно наплива е голям.
« Отговор #133 -: Януари 06, 2009, 13:58:03 pm »
питах , защото и на мен днес ми 3-ти ден от МЦ и направих сутринта 3 хормона. казаха ми че до 11,00ч ще са готови и да ида си ги взема. но няма да мога аз и сега чакам мъжо да иде да ги взема та да видя какво става
ооффф какво става , че толкова много двойки опират до докторите. едно време само да кихнат дядовците ни и бабите са цъфвали като майски рози всяка година. сегаааааа мериш БТ, ходиш на фоликулометрия, изследвания, хапове, витамини и още ред такива и все не идва. това яйце все бяга по тъча
*
« Отговор #134 -: Януари 06, 2009, 14:11:42 pm »
питах , защото и на мен днес ми 3-ти ден от МЦ и направих сутринта 3 хормона. казаха ми че до 11,00ч ще са готови и да ида си ги взема. но няма да мога аз и сега чакам мъжо да иде да ги взема та да видя какво става
ооффф какво става , че толкова много двойки опират до докторите. едно време само да кихнат дядовците ни и бабите са цъфвали като майски рози всяка година. сегаааааа мериш БТ, ходиш на фоликулометрия, изследвания, хапове, витамини и още ред такива и все не идва. това яйце все бяга по тъча
Така е права си и аз съм си мислела в този ред на мисли не веднъж. Не знам какво става напоследък много двойки имат проблеми с забременяването и износването. Да не говорим че май всяка трета бременност се съпровожда от кървене и зацапване.
Аз ще стискам палците за резултатите ти - поне ще ги видиш още днес . При нас дори не знам дали ще ми дадат коипието от резултатите. Тук няма такава практика. Ама аз ще се опитам все пак.
*

fibo

• 2168
« Отговор #135 -: Януари 06, 2009, 21:02:56 pm »
Настоявай!!!!Имаш право! Това са си твойте резултати и те са длъжни да ти дадат копие от тях,пък ти какво ще правиш с резултатите си е твоя работа не тяхна,кажи им че искаш да ги покажеш на доктора си в БГ  8)
Борко Бърборко
« Отговор #136 -: Януари 06, 2009, 21:13:34 pm »
Абе,те и българските лекари са еднииииииии!...Като им покажеш резултати или изследвания,които не са правени при тях, едва ли не се сърдят  :balk_144:

*

fibo

• 2168
« Отговор #137 -: Януари 06, 2009, 22:31:24 pm »
Не не,аз имах в предвид да го използва като повод да и дадат копие
 :D
Борко Бърборко
« Отговор #138 -: Януари 06, 2009, 22:37:35 pm »
Пролича си,че съм проспала отговора :oops: :wink:

*

fibo

• 2168
« Отговор #139 -: Януари 06, 2009, 22:43:25 pm »
Пролича си,че съм проспала отговора :oops: :wink:
А между другото с теб какво става,изследвания беше пускала??
Борко Бърборко