0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #60 -: Декември 09, 2008, 11:10:44 am »
Здравей Вили, :D
Да ходихме вчера на лекар (имахме записан час в клиниката в Ейндховен - те имат in витро afdeling)И като за първо посещение ни накараха да попълнем един въпросник. Показах на докторката темп. ми графики. Тя ги хареса . Споделих и за това зацапване което трая само един ден и тя каза че е явно от хормоните(може би Естрадиола) каза че не е страшно да продължавам с тестовете за овулация и да действаме. Записахме час на мъжа ми за спермограма за 29 ти Дек. Много са заети там беше пълно с хора.ще ме прегледат Nа ултразвук в края не дек.И искат да дам кръв на трети ден от менструалнuя цикъл.
Това е от мен Вили засега. Ти как си мила?  :)
« Последна редакция: Декември 09, 2008, 11:32:36 am от Melody01 »
« Отговор #61 -: Декември 09, 2008, 22:43:28 pm »
Здравей!!
Радвам се, че те намирам усмихната и действаща  :)
Много целувки и успех
*
« Отговор #62 -: Декември 09, 2008, 23:15:57 pm »
да мила - място за отчаяние няма. Трябва да направим вcu4ко възможно за да осъществим нашата мечта.
 Няма да се откажем така лесно, нали?
И аз те прегръщам :bighug: и целувам и скоро се надявам отново да видим 2те чертички. :)
« Последна редакция: Декември 09, 2008, 23:17:52 pm от Melody01 »
« Отговор #63 -: Декември 10, 2008, 00:02:22 am »
здравей, аз съм нова тук и видях, че "пиеш" femnatal.За какво е това?
« Отговор #64 -: Декември 10, 2008, 09:45:01 am »
Да ходихме вчера на лекар (имахме записан час в клиниката в Ейндховен - те имат in витро afdeling)И като за първо посещение ни накараха да попълнем един въпросник. Показах на докторката темп. ми графики. Тя ги хареса . Споделих и за това зацапване което трая само един ден и тя каза че е явно от хормоните(може би Естрадиола) каза че не е страшно да продължавам с тестовете за овулация и да действаме. Записахме час на мъжа ми за спермограма за 29 ти Дек. Много са заети там беше пълно с хора.ще ме прегледат Nа ултразвук в края не дек.И искат да дам кръв на трети ден от менструалнuя цикъл.
Това е от мен Вили засега. Ти как си мила?  :)

Добре съм,миличка :D!не влизаш в Skype... :(ползвала ли си тестове за ОВУ?Смятам и аз да ги почна,но не знам какви да си взема :?.Някакъв съвет?
*
« Отговор #65 -: Декември 10, 2008, 13:13:46 pm »
здравей, аз съм нова тук и видях, че "пиеш" femnatal.За какво е това?
Здравей, :)
ФемНатал са хапчета(витамини) за жени които желаят да забременят и беременни жени както и за кърмачки.Съдържат  предимно витамини от Група "B" фолиева киселина, Vit.C, Д, Е , Cа, Йод, Магнезий, Selenium, Желязо и Zinc.
*
« Отговор #66 -: Декември 10, 2008, 13:23:54 pm »
Здравей Вили, :)
Аз ползвам от тpи месеца тестове за овулация. Бях си ги купила от България. След като ми свършиха тестчета реших да сu потърся тук (но са доста скъпички в Кruidvaт са 19.95 за 5 теста - ужас) И съвсем случайно намерих един холандски сайт които предлага на много изгодна цена тестове за бременност и определяне на овулацията. Сега ще ти дам link на този сайт.
 Аз оттам си поръчах 35 теста за 25 евро!!!Доставката е за около 2 дена (тестовете cа в плик и ги пущат в пощенската кутия) Поне ще имаш достатъчно и няма да се притесняваш че ще свършат  бързо.Понякога дори намалят цените в този сайт тоест може да намериш и на по-изгодна цена
http://babyboomshop.nl/N_frame.html?http://babyboomshop.nl/ 
Погледни си графиките кога най-рано си имала овулация и започни да правиш тестове от този ден на сегашният ти цикъл.
Аз най- рано съм имала ову на 13- ти ден и започвам от 13 тия ден - така докато засека овулция.Този месец започнах тестовете по-рано заради това розово течение помислих че може да се дължи на  овулация и затова правих тест.

Днес вечерта съм в skype :)

« Последна редакция: Декември 10, 2008, 13:28:48 pm от Melody01 »
« Отговор #67 -: Декември 10, 2008, 16:20:50 pm »
Здравей Вили, :).......

Благодаря,Melody!Късно видяx полезната информация за евтините тестове,но нищо то не се губи...едва ли ще стане от първият месец :lol:.Купиx си тестове от аптека на Predictor...5 за 19.95,наистина ужас...скъпичко идва,но от следващият път ще си поръчам :D...наистина е xубаво да знам,че не съм сама в тая пуста Xоландия... :lol:
*
« Отговор #68 -: Декември 11, 2008, 10:58:17 am »
Добре си направила Вили, че си купила тестчетата :D. Така шанса ще е много по-голям. Сега остава само да я уловиме тази овулация. :bed:
« Отговор #69 -: Декември 11, 2008, 11:50:47 am »
Извинявай за снощи,не бяx на себе си от болки...принудиxме се да търсим спешна помощ...изкараxа зъба,още ме боли,но вече само мястото,където беше зъба :lol:,а тази болка е определено по-търпима.Благодаря за съветите...успеx и на теб,мила! :)
*
« Отговор #70 -: Декември 11, 2008, 12:33:31 pm »
Вили не се притеснявай мила, всичко е наред знам какво е да те боли съб. Радвам че си отишла още снощи - поне си се отървала. Сега почивай глези се, пазаруваi.
И прави тестчетата да не изтървете момента. Пожелавам ти успех. :)
« Отговор #71 -: Декември 17, 2008, 18:55:37 pm »
Здравей,миличка!Надявам се при теб нещата да се развили добре...в края на месеца ще видим резултата... :)
*
« Отговор #72 -: Декември 17, 2008, 23:48:06 pm »
Хей здравей Вили как се радвам че те виждам ( чета ) . Аз се чуствам добре вече   емоционалнo. Успокоих се и като че ли започнах лекинко да се надявам че с тези сърца които се отбелязали все пак може и ние да се надяваме на някакво чудо този месец. Поне много ми се иска, но все пак гледам да съм по умерена в мечтите си, ако не е този месец другият ще е.
Много ти благодаря за вниманието, извини ме днес не можахме да побъбрим по скаипа, утре съм на линия.  :D :bighug: :goodluck:
« Отговор #73 -: Декември 20, 2008, 19:07:25 pm »
Струва ми се, че ти е много хубава графиката, а сърчицата ви са точно както бяха нашите в месеца ни с две чертички  :D стискам палци, ама много силно
*
« Отговор #74 -: Декември 20, 2008, 21:18:03 pm »
Asderenity благодаря ти много мила за стиснатите палци :).Душичка си ми ти!!!! :bighug:
 Пиши ми ти как си? Какво ти каза Доктора? Кога може да почвате с опитите?
 :balk_602:
« Отговор #75 -: Декември 21, 2008, 14:31:28 pm »
как си миличка?аз всеки път искам да те попитам и всеки път забравям...по-принцип колко ти е дълга ЛФ?Не си ли определяш по-това и дължината на МЦ?
*
« Отговор #76 -: Декември 21, 2008, 14:39:16 pm »
Здравей миличка, :) Лутеалната ми фаза е от 14 до 16 дена. Напоследък е 15 дена.
Аз сега погледнах твоята графика и според мен с това повишение от тази сутрин се разбира че си имала овулация. Много се надявам да се е получило.Имаш разлика от 0.3 десети в температурата което е добре и показва овулация и все пак допитай се до Денис - тя е експерт в графиките
 Знам, че сега само трябва да чакаме и да се надяваме- а това е страшно тягостно, но нямаме друг избор.
« Последна редакция: Декември 21, 2008, 14:44:15 pm от Melody01 »
« Отговор #77 -: Декември 21, 2008, 19:49:56 pm »
Здравей миличка, :) Лутеалната ми фаза е от 14 до 16 дена. Напоследък е 15 дена.
Аз сега погледнах твоята графика и според мен с това повишение от тази сутрин се разбира че си имала овулация. Много се надявам да се е получило.Имаш разлика от 0.3 десети в температурата което е добре и показва овулация и все пак допитай се до Денис - тя е експерт в графиките
 Знам, че сега само трябва да чакаме и да се надяваме- а това е страшно тягостно, но нямаме друг избор.

Благодаря,мила!чакането е наистина тягостно,но няма как ще чакаме... :)пък знае ли се може да има за какво :lol:,дано да е станало чудото и при нас... :crossfingers: yahoo_17... :bighug:
« Отговор #78 -: Декември 24, 2008, 12:55:29 pm »
здравей,мила!Искам да ти пожелая весело прекарване на Коледата и не забравяй да си намислиш желание тази вечер :occasion10:,защото тя е вълшебна...свята и изпълнена с любов,а желанията стават реалност!!! mc101
« Последна редакция: Декември 24, 2008, 12:57:14 pm от violeta1974 »
*
« Отговор #79 -: Декември 24, 2008, 13:03:54 pm »
Непременно ще си пожелая нещо ( ти се досещash какво - това за което всички момичета в този форум мечтаят :bori_015:). Желая ти го и на теб от сърце мила! И весело Изкарване на Коледните празници - много усмивки и настроение
 :party: mc101