0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #420 -: Март 02, 2009, 13:29:27 pm »

Дениска айде мило сега е твой ред пожелавам ти   скоро да стане бебето, че като гледам малкия, Батко вече иска да става  :lol: :sucky:

Ох мила само ако знаеш,постоянно пита защо приятелите му имат бебета а той още не е батко  :( аз му казвам че не е толкова лесно,а той ми вика:Ами ще питам Алекс той знае как става.(Алекс е прятелят му от детската градина и си има сестричка)и така да се смееш ли да плачеш ли?Сори че ти оспамих темичката :oops: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #421 -: Март 02, 2009, 15:00:52 pm »
 :D Не съжалявай Дениска това не е спам :wink:
Знаеш ли думите на твоето момченце ми напомнят на мен (когато бях малка). Аз също много исках братче или сестриче - 10 години съм го чакала.  :lol: Е, най-накрая нашите ме зарадваха и на 8 - ми март мама ми роди така дълго жадуваната сестричка. Нямаш си и представа колко бях горда с нея. Черпих класа ми с бонбони на 8-ми март и и м разказвах каква сладка розова бебка си имаме вкъщи.
Така че миличка, ще стане, щом толкова много всички го искате, няма как да не стане. Господ чува молбите на дечицата, те са най-невинните и чести създания
Ще имате и то много скоро  osi_9 :goodluck: :bighug: newsm04
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #422 -: Март 02, 2009, 17:12:04 pm »
:D Не съжалявай Дениска това не е спам :wink:
Знаеш ли думите на твоето момченце ми напомнят на мен (когато бях малка). Аз също много исках братче или сестриче - 10 години съм го чакала.  :lol: Е, най-накрая нашите ме зарадваха и на 8 - ми март мама ми роди така дълго жадуваната сестричка. Нямаш си и представа колко бях горда с нея. Черпих класа ми с бонбони на 8-ми март и и м разказвах каква сладка розова бебка си имаме вкъщи.
Така че миличка, ще стане, щом толкова много всички го искате, няма как да не стане. Господ чува молбите на дечицата, те са най-невинните и чести създания
Ще имате и то много скоро  osi_9 :goodluck: :bighug: newsm04
:bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: osi_9
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #423 -: Март 02, 2009, 17:21:38 pm »
Ехее,един ден ме няма и....ех ама Песничке,споооокоооо....виждаш че всичко е наред,каквото можеш-правиш го,повече и да искаш - не можеш :wink:
гушкам те силно мила,и да знаеш че си мисля за вас и стискам палци :D

slavi_niq благодаря ти миличка за разбирането :D,хубаво е човек да го разберат,олеква и не се чувстваш някак сам....

Денисче,миличка,то на тая възраст да се чудиш как да отговаряш,че те милите хиляди въпроси имат,ще стане,мила,ще видиш...само търпение(как не ме е срам акъл да давам)
много е трудно,ама пътищата - неведоми...някой лесни,други не чак толкова...не си сама и аз съм стебе,Песничката,Вили,Пламито...и мнооого др,ще се държим до края :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #424 -: Март 04, 2009, 17:38:24 pm »
Песничке, купи си крем Моон райз на Аква сорс и се мажи три пъти на ден. Той вдига нивото на прогестерона по естествен път и е възможно да помогне за задържане, стискам палци всичко да е наред!
« Отговор #425 -: Март 04, 2009, 17:47:22 pm »
Песничке,моляте не се отчайвай!Аз немога да ти дам съвет,но мога да ти кажа, че имаш виртуалната подкрепа на всички нии смятам,че най- важното в момента е да се опиташ да мислиш позитивно! :bighug:Прегръщам те много силно и стискам палци всичко да се нареди и след 9месеца да прегърнеш своята жадувана рожба!
*
« Отговор #426 -: Март 04, 2009, 18:09:20 pm »
Песни4ке, не се предавай !!!!!!!!!!!!!

Успокой се, моля те, за6тото така само си вреди6 със сигурност.
Едно зацапване не винаги озна4ава най-ло6ото. Легни си да си по4ине6 малко. Не се изморявай и се опитай да се успокои6.

В петък си на доктор. Не остана. Ако пък има възможност, отиди на 4астен лекар. (Ако имате такива там при вас)

Мили4ка, с теб сме вси4ките  :grouphug2: :goodluck:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #427 -: Март 05, 2009, 15:09:29 pm »
Милички благодаря ви за съветите и подкрепата,
Аз малко се посъвзех вече ако може така да се каже, но вече окончателно надеждата ме напусна. :( Вчера по спешност отидохме до Бърза Помощ .Направо съм потресена от отношението им. На смяна беше една млада лекарка имаше и стажант при нея на всичкото отгоре. Гледаха ме направо като полезно изкопаемо  8Oособенно като им казах че съм в пета седмица. Както и да е снеха ми анамнеза. И когато ги попитах какво ще ми изпишат ми казаха - ами нищо. Ние при такива случаи, катo вашият нищо не изписваме. Направо не повярвах на ушите си .Питах ги за някакъв прогестеронов препарат като Дуфастон например. Казаха че при тях няма такава практика и вече него използват за задържане, защото не бил доказан че помага. Питах ги за някакъв спазмолитик нo -отново отговора беше не! Просто да си отида в къщи и да почивам ..Ако започна да кървя да изчакам да ми свърши кървенето и да отида при моя гинеколог за преглед Получи се абсолютно същата история с предният ми аборт. Тук никой не ти обръща внимание. Толкова съм отчаяна. Всичко това се състоя в нашата болница тук в нашето градче. Голяма красива болница, но специалистите са просто под всякакво ниво :x.
Утре ще отида при моята докторка в клиниката по ин-витро да видим тя какво ще каже.
Още да допълня за вчерашната случка - когато най-категорично ми отказаха да ми изпишат нещо аз не издържах и се разплаках(ако знаете как ме яд че показах такава слабост - не го заслужаваха). Плаках от безсилие и безпомощност, толкова ми се беше замъглил разсъдъка исках да питам за кръвни изследвания - да видят поне нивото на ЧХГ и прогестерон. Добре че мъжа ми се сети да пита - е и на това предложение отг-ра както може да се досетите беше твърдо не! Тогава аз страшно се ядосах станах взех си якето и дръпнах мъжа ми да излизаме. Чак тогава като че ли докторката (дори беше "асистент" доктор мернах й табелката) се стресна и им ми каза да не бързам че искала да ме прегледа. Е прегледа ме с ехографа и каза че не вижда нищо само добре удебелени стени на матката, което е признак на бременност. Също каза че вижда течност в абдоминалната кухина и се съмнява за тубарна бременност. Е, това вече направо ме срази.  Направи ми снимки на ехографа и отиде да се консултира със супервайзера си. Като се върна ми заяви че има вероятност да е тубарна бременност пита ме за силни болки. А аз нямах имах леки пробождания в областта на матката. Посъветва ме да остана в болницата. Но аз отказах и тогава извика лаборант да ми вземе кръв за ЧХГ. Е тогава направо се разбеснях значи за да потвърди или отхввърли диагнозата тубарна бременност може да ми вземе кръв за ЧХГ, а за мое успокоение и за това да видим как се развива бременността не може.  :x :x :x Идеше ми да убия вярвайте ми!!!! :x
Днес се обадих за резултата  - ЧХГ само 10 това означава само едно аборт. Сега вече свикнах с мисълта, че тази бременност е неосъщиствима и невъзможна. :? Мисля си само къде може да е проблема. Трябва да направя имунологични и генетични. Дори се моля там да ми е проблема -поне да знам с какво се боря. Мисля си също да си набавя от България Дуфастон и но-шпа може и Утрогестан. Просто да имам при мен и ще ги пия както аз намеря за добре. Просто няма как никой тук не ме чува. Май за мен с пълна сила гласи поговорката помогни си сам за да ти помогне и Господ :)
Ох, май доста дълъг стана поста ми , но имах нужда да споделя с вас. Знам че вие ще ме разберете най-добре. :)
Така че пак съм в началната права - въоръжена с термометър, овулационни тестове и мъничко НАдежда че пак ще ми се случи това хубаво нещо(бременността), но този път ще завърши благополучно :wink:
Прегръщам ви милички  :bighug:
Само да допълня нещо мисля си ,а и даже съм сигурна че тази течност в кор. kухина е остатък от контрастното вещество, което ми инжектираха за цветната снимка. Явно още не се е резорбирало.
А за Дуфастона трябва малко да се образовам - моля, ви дайте съвети как е най-безопасно да го взимам при следваща бременност. Знам че не сте лекари, но не знам вече кой да питам. Май е добре две на ден сутрин и вечер. Ох, ще се побъркам вече утре ще се пробвам пак да разпитам моята докторка дано се смили и поне да ми каже как да го взимам при следваща евентуална бременност.
А и най интересното е че Дуфастона всъщност е холандски - тук го произвеждат. Но вече не го прилагат при аборти само от 14 тия до 25 тия ден от цикъла. Според е тях е доста старо лек-во от 60 те и не било доказано още дали помага.Мен ако питате помага и то много !
« Последна редакция: Март 05, 2009, 15:22:41 pm от Melody01 »
« Отговор #428 -: Март 05, 2009, 16:14:38 pm »
Не се отказвай, пусни си тест на прогестерона, няма ли възможност в някоя частна лаборатория? ЧХГ, ако е ниско изобщо не значи, че трябва да е аборт, та на теб ти закъснява само седмица, то тепърва има да се качва. А за крема ако искаш прочети тук: http://www.vodorasli.eu/news.php?id=7
*
« Отговор #429 -: Март 05, 2009, 16:18:42 pm »
 :)Много ти благодаря Тихери за статията, звучи много интересно :)
Утре ще питам докторката дали не може да ми назначи изследване за прогестерон, благодаря ти мила за съветите  :hug2:
« Последна редакция: Март 05, 2009, 16:20:15 pm от Melody01 »
« Отговор #430 -: Март 05, 2009, 16:37:09 pm »
Аз съм много доволна от крема, имах кисти на яйчниците и доста оскъдна М. Не ми наедряваха гърдите, не ме боляха и съвсем се бяха объркали хормоните. Вече 6 месеца се мажа втората полвина на цикъла и се чувствам прекрасно, почти нямам ПМС, главоболието ми намаля сериозно, а да не говорим за графиките, които най после приличат на нещо :) Още на 3тия месец нямаше и помен от кистите и лекаря се изненада. Той ми беше предписал противозъчатъчни за да се махнат кистите и аз ги отказах. За крема дори не беше чувал.
Та относно лекарите и тук е страшна работилницата. Те станаха индустрия, а не хуманитарна общонст.
Тук намирам, че го продават онлайн, но може в холандия да си имат друг дистрибутор. http://aquasource.co.uk/Products/products.html?dist=50035027
Стискам ти палци да се задържи бебчо и скоро да ни зарадваш с хубави новини  preggo
*
« Отговор #431 -: Март 05, 2009, 17:32:15 pm »
Песни4ке,  :bighug:
Не се предавай все о6те. Виж каква прекрана БТ има6  :D
6те се моля за теб и вси4ко да остане само една уплаха  :hug2:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*
« Отговор #432 -: Март 05, 2009, 19:06:59 pm »
 :D Луци миличка аз все още тая една мъничка надежда че може да е грешен резултата, но каквото и да стане не се отказвам да гоня мечтата си. Ще се борим до край, нищо не може да ни изплаши. Докато имаме яйчници, матка и що годе добри спермотозоиди има надежда за всички нас :D :bighug:
Тихери имам още едно въпросче към теб - би ли ми казала от колко милилитра е този крем и горе долу за колко дена ти стига? Аз сега показах сайта на мъжа ми и той каза че ще се разрови да види дали тук в Холандия нямат сайт за онлайн продажба.
От твоята уста звучи доста добре - сега четох че абсорбира 10 пъти по-добре от колкото таблетките прогестерон. :D Много съм се навила да го пробвам
Вие от колко време опитвате за бебче, ?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #433 -: Март 05, 2009, 20:00:20 pm »
Момичета, прави ми впечатление, че забравяте за какво е темата и я обръщате на чат.
Моля ви, всичко което не е свързано с графиките ви да бъде коментирано и споделяно в другите теми или на ЛС.

Благодаря:)
« Последна редакция: Март 05, 2009, 20:01:58 pm от Lisko »
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #434 -: Март 06, 2009, 18:45:08 pm »
Момичета, не спамете всички теми наред. Има седмични теми за лафче, има чат, има и други средства за комуникация от общ характер.

Спазвайте правилата на форума и пишете по темата.
« Последна редакция: Март 06, 2009, 18:47:37 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #435 -: Март 09, 2009, 12:41:49 pm »
Песничке,какво става с теб,душицо?Не си си попълвала графиката последните дни?
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #436 -: Март 17, 2009, 22:53:26 pm »
Миличка...от прочетеното разбрах какво ти се е случило...  :(...така искам да те прегърна силно...знам,че едва ли ще те успокои това,но не се предавай душевно...бъди силна!!!Целувки!!!
« Отговор #437 -: Март 21, 2009, 13:59:44 pm »
Мила,не си попълвала календара днес... :(...гледам на 19 имаш положителен О тест???
*
« Отговор #438 -: Март 22, 2009, 15:25:36 pm »
Здравей Вили,
Да имам положителен тест, смятах да не правя този месец. Но просто този ден имах фертилна цервикална слуз и лекu болки в дясно та реших да видя дали съм в ову. Този месец ще го прескочим, чакам да ми дойде менструацията и другият цикъл започваме с опитите :).
Вили пожелавам ти успех миличка, дано този път да успеете  :)
Много прегръдки и целувки от мен  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #439 -: Март 23, 2009, 14:47:14 pm »
Здравей Вили,...
Защо така се отказа този месец от опитите... :(...графиката ти върви чудесно!!!А шанс винаги има...нали знаеш... :D... :bighug: :balk_21:...аз ще си стискам палци все пак за теб!!! :D