Мелъди, ти антибиотика пиеше ли го докато правехте опити за бебе ? Питам , защото и аз трябва да почвам да си пия моя срещу гадните Ентерококи, но незнам дали няма да е зле в случай, че евентуално някакво чудо се е заформило в мен, което си е направо не-вероятно .. А вс ъщото време не искам да се бавя с лечението, защото и без друго бил много упорит този гад ..
[/quote]
Гардже съветвам те сега да не го пиеш антибиотика - неминуемо ще се отрази на зачатието ако е този месец. Изчакай си менструацията - аз така направих. Пих си антибиотика по време на менструация. После преди цв. снимка ми взеха секрет за да видят дали сме унищожили бактерията (имах Ешерихия Коли)
И още един съвет на всяка цена вземи нещо профилактично срещу кандида. Това е много важно, витамин В комплекс на мен не ми помогна. Вземи нещо по-силно на всяка цена.
Аз едно унищожих сега друго боря много са упорити тия гъбички
Мегчо за кандидата ми изписаха Gyno-Daktarin 400mg. вагинални капсули по една вечер преди лягане (много ми беше неприятно такова щипене и парене имах едва издържах)в листовката пише че е възможна такава реакция. Тези капсулки са три и са за три поредни вечери (обаче не се препоръчват при бременност - внимавай).
От един магазин за билкови и хомеопатични лекарства си взех пробиотици. Четох много хубави отзиви за тях. Консултанта от магазина горещо ми препоръча : Mycopryl-680 - 2x1 и Biodophilus (съд-жа различни видове лактобацили и спомага за нормализиране на нормалната микрофлора във влагалището).Това последното лек-во може да се ползва и при бременност и да се пие по-продължително време. НО ти все пак се консултирай с лекар Мегчо
Аз реших да се лекувам сега и да не се пазя - искам другият месец като започна подготовката за инсе-то да съм чиста
затова реших да рискувам и да се лекувам сега (след ову).
Мегчо, Гардже стискам палци да ги изтрепите тези гадини
Вилинка мерси за стиснатите палци мило. За радост ние не сме за икси все още де
Ще правим инсеминация - инжектиране на най-добрите сперматозоиди (след селекция) директно в матката. Да видим докъде ще я докараме
Вили приятно прекарване в България