На драго сърце ще споделя!Аз имам липса на овулация и при нас това си беше проблем.Започнах с по една таблетка Клостилбегит на ден от 3 до 7 ден,но пак не достигнах до ову.Следващия месец започнах по 2-една сутрин и една вечер,но не Клостилбегит,а Серофен,който е на същия принцип,но с по-малко странични ефекти и тогава успяхме да направим 2 фоликулчета,но пак без резултат
Следващия месец продължихме пак с Клостилбегит,тъй като Серофен не се вкарва в БГ и не успях да намеря,защото не бях предвидила,че ще ми дойде, и пак едно фоликулче и пак неуспешно
На следващия месец попитах доки,дали фоликулите не стават твърде големи преди да се спукат и затова яйцеклетките да не са годни за оплождане и поисках прегнил като видях размер 19мм.Само,че и Прегнил не се вкарва в БГ и ми биха 2 инжекции Декапептил в корема,който спомага за правилното развитие на яйцеклетчицата и нейното освобождаване.Декапептила по принцип се използва за стимулации при ин витро
Има си схема на поставяне и се достига и до 10 яйцеклетки,на които се прави пункция и т.н.
Задължителното нещо обаче,което аз правих при стимулация е поне 3-4 пъти на фоликулометрия месечно! По този начин няма как да се изпусне ако има ову и се следи за кистички
Ти не се притеснявай!Със сигурност твоя доки си разбира от работата и ще бъдеш в добри ръце!Стискам пръстчета силноооооооооооо!!!