0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #360 -: Февруари 13, 2009, 07:50:26 am »
Melody01 и аз се зарадвах за резултатите, но това с ЦС ме разочарова. няма ли как наистина да не се стига до инсе. но ако няма такъв начин по добре действайте както е казал доки. няма смисл от още изморителни и мъчителни месеци. по принцип не съм от доверчивите. винаги търся и второ даже и трето мнение, но ако твоят доки е от кадърните послушайте го. надявам се по бързо да ви одобрят. а ако стане бебчето през това време по естествения начин, няма нищо по хубаво.  :bighug:
успех и стискам палци
« Отговор #361 -: Февруари 13, 2009, 12:13:51 pm »
Мила,Мелоди...може би е наистина по-добре да пробвате както те е посъветвала доки...няма смисъл да се губи още време...стискам палци да ви одобрят от касата и много скоро се похвалиш с (+) резултат :D :D :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #362 -: Февруари 13, 2009, 12:47:41 pm »
Песничке,напълно подкрепям сладурките горе.
Аз например бях толкова нетърпелива,че си бях казала,че ако не забременея до лятото ще си платя едно инвитро  :oops: Много глупаво от моя страна,но все пак знам какво е нетърпението и разбитата надежда с всеки цикъл.
Пожелавам ти в най-скоро време да ни се похвалиш!!!Силно те гушкам и многоооооо късмет! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #363 -: Февруари 13, 2009, 12:57:59 pm »
 :) Да милички и за не мога повече да чакам и да се самоизмъчвам, да не казвам че стреса явно ни идва в повече и около датата на овулация направо на сила кексиме. Постоянно мислим дали ще я хванем, изчислявам и премислям .Става все по-трудно и по-трудно да не мислим за това . :?
Затова взехме това решение да действаме с инсеминации. Дано този път да се получи
Прегръщам ви и ви целувам всичкитееее :bighug: :balk_21:
Пламче сещам се че някъде бе споделила че пила нещо за стимулация. Може ли да ми разясниш по - подробно ако не те затруднявам. В смисъл какво пи, за колко дена и колко фоликулчета направи?  : :)
« Отговор #364 -: Февруари 13, 2009, 15:06:59 pm »
На драго сърце ще споделя!Аз имам липса на овулация и при нас това си беше проблем.Започнах с по една таблетка Клостилбегит на ден от 3 до 7 ден,но пак не достигнах до ову.Следващия месец започнах по 2-една сутрин и една вечер,но не Клостилбегит,а Серофен,който е на същия принцип,но с по-малко странични ефекти и тогава успяхме да направим 2 фоликулчета,но пак без резултат :( Следващия месец продължихме пак с Клостилбегит,тъй като Серофен не се вкарва в БГ и не успях да намеря,защото не бях предвидила,че ще ми дойде, и пак едно фоликулче и пак неуспешно :( На следващия месец попитах доки,дали фоликулите не стават твърде големи преди да се спукат и затова яйцеклетките да не са годни за оплождане и поисках прегнил като видях размер 19мм.Само,че и Прегнил не се вкарва в БГ и ми биха 2 инжекции Декапептил в корема,който спомага за правилното развитие на яйцеклетчицата и нейното освобождаване.Декапептила по принцип се използва за стимулации при ин витро :) Има си схема на поставяне и се достига и до 10 яйцеклетки,на които се прави пункция и т.н.
Задължителното нещо обаче,което аз правих при стимулация е поне 3-4 пъти на фоликулометрия месечно! По този начин няма как да се изпусне ако има ову и се следи за кистички :)
Ти не се притеснявай!Със сигурност твоя доки си разбира от работата и ще бъдеш в добри ръце!Стискам пръстчета силноооооооооооо!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: yahoo_17

*
« Отговор #365 -: Февруари 13, 2009, 16:06:40 pm »
 :D Пламче много ти благодаря мило че сподели :D
Вчера като бяхме в клиниката от регистратура ни дадоха един голям плик с брошури вътре - в които е описано точно как се процедира при инсеминация. Направи ми впечатление, че като наближи пукането на доминантния фоликул бият инжекция Прегнил (някъде пише че може и аз самата да си бия).
В плика имаше и една графика(таблица) където да нанасям базалната температура, на коя дата какво съм вземала, колко е голям фоликула(ите) това явно ще се пише от докторите, кога ми е бита инжекцията прегнил.  Също трябва да си поръчам от аптеката някакви ову-тестове "Ову Лейди" се казват и трябва да ги започвам някъде към 12,13 ти ден от цикъла. Пише при положителен резултат веднага да се явя в клиниката на преглед.
След инсеминацията пак съм на ехо - това така и не разбрах защо? Пише че е еднократно.
Може би да се уверят че фоликулите са се спукали.
Също в брошурата са дали телефони за справка и въпроси- 24 часа в денонощието, което е добре :)
« Отговор #366 -: Февруари 16, 2009, 11:21:45 am »
къде се губиш,мила?Гледам О е минало вече... :D...,а и каква хубава графика се оформя... :D.Няма да я губиш надеждата!!!С теб съм,нали знаеш... :lol: :goodluck: :bighug:
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #367 -: Февруари 16, 2009, 12:24:36 pm »
Мелоди много хубава графика-а дано миличка да имаш приятна изненада този месец и да не се налага инсе. osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #368 -: Февруари 16, 2009, 12:39:19 pm »
 :DВили Дени - и аз тайничко се надявам. Въпреки че този месец май е по-добре да не е станало - при мен ново 20! Сега имам гъбички (кандида) явно са се повили вследствие на антибиотика, който приемах. Едно излекувам друго се появява.
Преди четири дена точно по-време на овулация започна да ми пари - мислех си че явно ще излезе цистит, а то какво било.
Днес ще се обадя на моята докторка да видим какво ще изпише да пием Аман от бактерии :x Дано бързо да ги преборим и март месец да сме здрави :)
Вили ти как си приготвяш ли се за пътуването? :D Полетът ти до София ли ще е?
Дени - какво стана с резултатите от хистологията, мила? Надявам се всичко е наред? Ти прави ли имунологични изследвания? Извинявай че те питам, може и да си писала някъде
*

denisa

• 2681
« Отговор #369 -: Февруари 16, 2009, 12:46:37 pm »
Благодаря ти че питаш :D в хистологията няма проблем ама ми назначиха сумати изследвания описала съм ги в дневника си ако искаш го виж че не ми се пишат отново :oops: а и да не ти спамя темата.Целувки на всички ви  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #370 -: Февруари 16, 2009, 12:47:16 pm »
 :D :D :D Ей, Дени ти си рожденничка днес   :happy_birthday_1:
Желая ти цялото възможно щастие на този свят,
Пътят ти да осеян само с цветя,
Тъгата никога да не те навестява,
любимите ти да са винаги до теб,
здраве и късмет мила
и весело искарване на празника   :hbirth: :party: :balk_12: :balk_14:
Пожелавам ти в най-скоро време едно малко пухкаво ревящо вързопче  :bori_008: :dance2:
 :balk_21:
P.S Дени не знаех че имаш дневниче - сега ще отида да прочета  :)
« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 12:49:12 pm от Melody01 »
*

denisa

• 2681
« Отговор #371 -: Февруари 16, 2009, 13:05:45 pm »
Много ти благодаря всчко което си ми пожелала да ти се връща двойно  :wink: :balk_21:
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #372 -: Февруари 16, 2009, 13:39:42 pm »
Песничке,дано да не се стигне до инсеминация :D и да сте свършили работата вече :bori_017:

Дени,честит ти рожден ден,мила!!
Пожелавам ти да имаш подкрепа
близките ти да са ти упора
любимия да ти дава сили
любовта ви да те тласка напред
проблемите да ви сближават
да сте истинско семейство!!!!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #373 -: Февруари 16, 2009, 14:16:34 pm »
Песничке,дано да не се стигне до инсеминация :D и да сте свършили работата вече :bori_017:

:)Фибчо резултата ще стане ясен в края на месеца :D
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #374 -: Февруари 18, 2009, 15:01:05 pm »
Песничке,мен май ми се струва една работа :D,ама ще си трая :wink:
 :crossfingers:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #375 -: Февруари 18, 2009, 15:10:32 pm »
Песничке,губиш ни се по линията тези дни  osi_6 :bighug:
Сега се загледах в графиката ти и на мен като при Фибчо ми прищрака една позната ситуация  osi_17 За повечко инфо може да сравниш твойта с мойта графика и да видиш едно спадче на БТ 6 ден от овуто  :crossfingers: osi_9
Силно те гушкам,миличка и дано,дано,дано това е твоят месец и да започнеш месеца на мамитата подобаващо! Много късмет ти пожелавам!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

*
« Отговор #376 -: Февруари 18, 2009, 15:20:39 pm »
 :D Фибчо, Пламче развеселихте ме бе  :lol:
Аз малко съм се оклюмала с тази кандида се боря :? Такова чудо в живота си не съм имала. Въпреки че взимах вит. В комплекс при приема на антибиотика се появи тая гадинка.
Сега се боря с нея пия един куп неща - пробиотици , мажа се с едно кремче.
И в тоя ред на мисли май по-добре тоя месец да не е станало чудото. След тая всичката химия в организма не знам как нещо ще оцелее :lol: Вчера дори коментирах с милото че наистина ще е цяло чудо ако съм забременяла в тоя месец - ембриона трябва да е силен и як като Арнолд Шварценегер  :shtangi: :blob10: :lol:л
« Отговор #377 -: Февруари 18, 2009, 16:03:32 pm »
Песничке,предполагам,че имаш изписани и свещички ;) Ако е така, не трябва грам да се притесняваш!Има дори и бременни жени,при които се появяват гъбички и ги лекуват по същия начин.Лекарствата не са опасни,а точно обратното-съобразени са със състоянието на жените.Аз имах също като теб и на мен ми бяха изписали свещички,кремчето и като се къпя едно гелче.Бях казала на лекарката,че се опитваме за бебче и ако е станало чудото да не направим беля.Каза ми,че не влияят по никакъв начин ;)
А това да е като Арнолд  osi_14 , нека да е силно като него,но не толковаааа грознооо osi_15 osi_9 :bighug: Това в гръга на майтапа ;)
Силно те гушкам и стискам палчета силноооооо :crossfingers: yahoo_17
С теб сме!!! :grouphug:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #378 -: Февруари 19, 2009, 07:54:28 am »
:D Фибчо, Пламче развеселихте ме бе  :lol:
Аз малко съм се оклюмала с тази кандида се боря :? Такова чудо в живота си не съм имала. Въпреки че взимах вит. В комплекс при приема на антибиотика се появи тая гадинка.
Сега се боря с нея пия един куп неща - пробиотици , мажа се с едно кремче.
И в тоя ред на мисли май по-добре тоя месец да не е станало чудото. След тая всичката химия в организма не знам как нещо ще оцелее :lol: Вчера дори коментирах с милото че наистина ще е цяло чудо ако съм забременяла в тоя месец - ембриона трябва да е силен и як като Арнолд Шварценегер  :shtangi: :blob10: :lol:л
Мелъди, ти антибиотика пиеше ли го докато правехте опити за бебе ? Питам , защото и аз трябва да почвам да си пия моя срещу гадните Ентерококи, но незнам дали няма да е зле в случай, че евентуално някакво чудо се е заформило в мен, което си е направо не-вероятно .. А вс ъщото време не искам да се бавя с лечението, защото и без друго бил много упорит този гад ..
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #379 -: Февруари 19, 2009, 09:43:05 am »
Мелодике,хубава графика до момента...така си я дръж :crossfingers:
Аз да те питам с какво лекувате Кандидата,че и аз съм я лепнала :?
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]