0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #180 -: Януари 11, 2009, 11:45:46 am »
 :hug2: :cuddle:
« Отговор #181 -: Януари 11, 2009, 17:46:50 pm »
Мелодийче,само така :) Няма да се стресирате така,ей! На мен много жени ми казваха никога да не ходя при повече от един лекар,защото ще луднеш.И са прави!Всеки си разбира за него си  :D Затова няма да се шашкате ако има различни мнения.Приемаш едното,а другото си го имаш едно наум ;)Но вие и мен не ме слушайте много,много :)Аз затова съм на това дередже.Имаше един момент в,който ходех на 3 докита едновременно...Чувствах се като стриптизьорка да се събличам толкова много пъти.Сега предприемам друга тактика-единия месец при единия-ако не ми хареса как работи-другия месец при друг ;) Стискам палци многооооо силнооооо!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:

*
« Отговор #182 -: Януари 11, 2009, 20:38:01 pm »
 :D Ей, Плалмче винаги ми подигаш духа :P Не се шашкам, даже и не ми пука колко е голям. Аз ще си правя тестчетата за овулация и ще действаме тогава. А пък те да ми мерят фоликула както си искат и колкото си искат :lol:. Днес не правих тест, нали ще кексаме така че нямаше смисъл да хабя а и не  ми се вярва да е положителен. Утре ще направя за всеки случай след като се върна от Доки.
Плами тя твойта овулация минала, гледам действали сте айде сега имаш от мен яко стиснати палци. Дано мила този месец да е нашият :wink:
*
« Отговор #183 -: Януари 11, 2009, 22:14:27 pm »
 :o ЛЕле добре че си направих тест - излезе положителен. Имам болки в десния яйчник - направо режещи чак такива не съм имала и затова реших да пробвам и направих теста. Аз толкова рано ову- тест положителен не съм имала 8O. И като се има предвид че час преди да го направя пишках и пих сок и чай..... и той пък взе че излезе + :D Много съм доволна поне днешното кексане ще има още една цел(бебче) освен утрешния посткоитален тест.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #184 -: Януари 11, 2009, 22:48:22 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ей,утре пак кексане
хихихи,ква работа значи и ни дийде на една и съща дата, сега и О :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #185 -: Януари 12, 2009, 09:36:53 am »
 :D Айде Фибчо дано този месец да ни е на късмет :crossfingers: :bighug: :cheerleader:
« Отговор #186 -: Януари 12, 2009, 10:30:08 am »
Melody,имаш ли проблем с календара,при мен не се отваря...препраща ме в друг сайт... :(
*

fibo

• 2168
« Отговор #187 -: Януари 12, 2009, 12:38:46 pm »
И мене така :ask:
Борко Бърборко
« Отговор #188 -: Януари 12, 2009, 12:40:45 pm »
И при мен не се отваря, ама защото правят профилактика на сайта. До края на седмицата ще има проблеми, може и със форума по някое време, но дано да приключат по-бързо :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #189 -: Януари 12, 2009, 16:28:56 pm »
Melody,имаш ли проблем с календара,при мен не се отваря...препраща ме в друг сайт... :(
Да милички и при мен е така от вчера - ама нали сменят сървъра. До няколко дена се надявам да го оправят.
Аз днес ходих на посткоиталния тест - излезе негативен, тоест няма активно движещи се сперматозоиди има само трептящи на едно място. Явно цервикалната ми слуз не е приятелски настроена към тях :wink: :lol: На 19 ти януари имаме час и ще видим какво ще правим по-нататък. Може би инсеминация.
Така и така бях там помолих ги да ми видят фоликула - нямаше го. Явно снощи по време на секс се е спукал ( имах режещи болки в дясно). Днес в 2 следобед пак кексихме ей така за всеки случай. Сега остава да чакаме :) повишение на температурата.Направих си и ову тест и беше категорично отрицателен днес
« Отговор #190 -: Януари 12, 2009, 16:41:05 pm »
Аз днес ходих на посткоиталния тест - излезе негативен, тоест няма активно движещи се сперматозоиди има само трептящи на едно място. Явно цервикалната ми слуз не е приятелски настроена към тях :wink: :lol:
Toва означава ли,че по-нормален път не може да стане забременяване?И цервикалната слуз вместо да ги предвижва на където трябва ги спира?
*
« Отговор #191 -: Януари 12, 2009, 16:53:19 pm »
Ами Вили аз си мисля че явно това е причината толкова дълго да се мъчим с това бебе. Мен все още ме грее мисълта че Септември забременях спонтанно, макар и неуспешно. Значи все пак може но явно ще стане по-бавно. Някъде из форумите бях чела че има някакви специални ръкавици които определят РН - то на цервикалната слуз. Мисля си сега в понеделник да питам докторката дали имат тук в Холандия и да си взема и да опитам да разбера с какво РН съм. АЗ всъщност от март месец имам едно влагалищно течение. Път направих до гинеколога тук в нашият град. Какво ли не ми изписва, няколко вида силни антибиотици. Колпоскопия ми прави и се установиха че са чревни бактерии. Но така и не можахме да ги излекуваме. Той до последно твърдеше че те нямат да попречат на замременяването ми. Но явно си пречат или поне са променили естественото ми РН. Сега на другата ни среща ще помоля да ми изпишат пак нещо, дано този път изчезнат.
« Отговор #192 -: Януари 12, 2009, 17:00:36 pm »
Ами Вили аз си мисля че явно това е причината толкова дълго да се мъчим с това бебе. Мен все още ме грее мисълта че Септември забременях спонтанно, макар и неуспешно. Значи все пак може но явно ще стане по-бавно. Някъде из форумите бях чела че има някакви специални ръкавици които определят РН - то на цервикалната слуз. Мисля си сега в понеделник да питам докторката дали имат тук в Холандия и да си взема и да опитам да разбера с какво РН съм. АЗ всъщност от март месец имам едно влагалищно течение. Път направих до гинеколога тук в нашият град. Какво ли не ми изписва, няколко вида силни антибиотици. Колпоскопия ми прави и се установиха че са чревни бактерии. Но така и не можахме да ги излекуваме. Той до последно твърдеше че те нямат да попречат на замременяването ми. Но явно си пречат или поне са променили естественото ми РН. Сега на другата ни среща ще помоля да ми изпишат пак нещо, дано този път изчезнат.
Ще чакам инфо за специалните ръкавици,че и на мен ми стана интересно с какво PH съм... :D
*

fibo

• 2168
« Отговор #193 -: Януари 13, 2009, 00:30:56 am »
Песничке,ако си с инфекция трябва да я излекуваш!!!Как може да ти каже такова нещо тоя доктор 8O,естествено че ще повлияе на бебеправенето 8O
Борко Бърборко
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #194 -: Януари 13, 2009, 10:02:58 am »
Мелоди на този доктор трябва да му вземат дипломата :x това е абсурдно.Всяка инфекция е много опасна дори да не пречи на самото забременяване може да доведе до спонтанен аборт,преждевременно раждане и още куп други проблеми.На мен лично преди да забременея със сина ми трябваше да ми направят цветна снимка но се оказа че имам бактериална инфекция и док. ми обясни че докато не я излекувам неможе защото ако навлязат бактерии в тръбите и матката е много опасно.Бягай от тоя лекар.Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

denisa

• 2681
« Отговор #195 -: Януари 13, 2009, 10:15:24 am »
Ето това го копирах от доктор.бг: Бактериалните инфекции при бременните жени са твърде специфичен проблем. От една страна самите те могат да доведат по увреждане на плода, a от друга страна антибиотиците, използвани за тяхното лечение, носят риск за плода. Важно е да се знае, че излекуването на майката е най-добрата гаранция за нормално развитие на плода и раждане на здраво дете.

По-голяма част от антибиотиците преминават плацентарната бариера, поради което се смята, че те не са безопасни за плода. Уврежданията могат да са в различни органи и системи. Тези медикаменти са рискова група C и D и не се препоръчва тяхното използване при бременни жени. Тяхното приложение е оправдано, ако са единствено средство на избор при дадената инфекция. Много е важно да се прецени правилно отношението полза/риск.

Изключение правят медикаментите от групата на пеницилините, много от цефалоспорините от първо и второ поколение и карбапенемите (с изключение на импинипем и циластин). Те всички са в рискова група В. пеницилините са сигурен избор за приложение в периода на бременността, защото нямат увреждащ ефект върху плода. Цефалоспорините от първо и второ поколение също са безопасни, но приложени преди раждането, могат да предизвикат усложнение на неонаталната жълтеница. Безопасността при карбапенемите не е категорично доказана, поради което се използват при по-строги индикации.

Тези три групи антибиотици са безопасни и в периода на кърменето с изключение на карбапенемите, които могат да предизвикат диария у кърмачето.

*

fibo

• 2168
« Отговор #196 -: Януари 13, 2009, 12:05:10 pm »
 :good_post:
напълно съм съгласна 8)
Борко Бърборко
*
« Отговор #197 -: Януари 13, 2009, 12:31:04 pm »
Благодаря милички за вниманието и загрижеността :bighug:
Ако ви кажа предната година що антибиотик пих просто не е истина. Сега в понеделник ще питам докторката от клиниката по стерилитет какво може да ми изпише.Обаче съм чувала че чревните бактерии са много упорити и трудно се унищожават :?
А пък колко съм се чудила от къде съм ги завъдила и пак нямам отговор не практикувам нито орален нито анален секс ( не нося прашки - казват че при търкането им около ануса могат да се предадат тези бактерии и във вагината). По два пъти на ден се мия . Ползвам само Лактацид фемина и пак се появиха. От това което ми идва наум е че имам хемороиди ( не са силно изразени) но може и те да са причина, знам ли ?
Ох много се надявам тази докторка да ми изпише правилното лек-во. Аз при първата среща й споделих за това, дадох й разпечатка от резултата от колпоскопията, казах й че док. ми е казал че това не пречи на забременяването и тя не взе отношение по въпроса. НО този път ще настоявам, то ако не си настоятелен няма да ти обърнат нужното внимание. А и ако иска да ми правят цветна снимка няма да дам докато не ги унищожим тия гадинки.
Още веднъж благодаря ви за ценните съвети, едно голямо Гуш от мен  :bighug:
Ей сега се сетих още нещо мъжът ми може ли да е заразен с тези бактерии от мен. В смисъл дали може да има в спермата. Ще питам лекарката :ask: че ние можем и да си играем така на пинг - понг. АЗ на него , той на мен :?
« Последна редакция: Януари 13, 2009, 12:41:06 pm от Melody01 »
*

denisa

• 2681
« Отговор #198 -: Януари 13, 2009, 15:32:57 pm »
Ами то сигурно и той е заразен аз попринцип знам че винаги в такива случаи се лекуват и двамата партньори.Дано лесно се отървете от тия гадини,че са много опорити и докато трае лечението никакви сексуални контакти поне при нас така беше ама док.ще ти каже.УСПЕХ :bighug:
« Отговор #199 -: Януари 13, 2009, 15:37:20 pm »
Оффф,аз като не съм наясно с тези чревни бактерии и си мълча :oops:...дано ти дадат нещо,но съм сигурна,че първо ще трябва да ти направят някакви изследвания...дръж ме в течение... :)