0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Immunovenin и Intralipid
« Отговор #160 -: Ноември 23, 2008, 10:23:20 am »

Момичета здравейте , :)искам да ви попитам колко време след + теста сте вливали имуновенин?
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #161 -: Ноември 23, 2008, 10:32:52 am »

Момичета здравейте , :)искам да ви попитам колко време след + теста сте вливали имуновенин?

До 6 г. седмица трябва да се влее отново.

Пусни в търсачката и ще намериш, подробна тема имаше!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #162 -: Ноември 23, 2008, 13:08:41 pm »
Дееп как така до 6г.с трябва да се влее отново 8O аз питам от коя седица трябва да се влее за първи път след + тест ? :wink:Не намирам нищо в търсачката :oops:
« Последна редакция: Ноември 23, 2008, 13:56:48 pm от isev »
*
« Отговор #163 -: Ноември 23, 2008, 13:46:35 pm »
Предполагям че Диип има предвид, че първата вливка по време на бременност е втора по ред. Защото първата е по време на стимулацията.
*
« Отговор #164 -: Ноември 23, 2008, 13:55:03 pm »
Но аз намам преди това вилване предписано ми е от + тест но в коя седмица точно трябва да бъде!
*
« Отговор #165 -: Ноември 23, 2008, 19:03:54 pm »
Здравей isev. На мен ми казаха веднага след положителен тест да има вливане.
*
« Отговор #166 -: Ноември 24, 2008, 00:02:37 am »
от вливане до вливане, трябва да има 25-28 дни
*
« Отговор #167 -: Ноември 24, 2008, 11:44:11 am »

Това значи ,че на следващия ден така ли? 8O
« Отговор #168 -: Ноември 24, 2008, 14:17:30 pm »
Ами колкото можеш по-скоро, за да не му подействат на ембриона ниакак негативно Нк-клетките. Иначе ако искаш може и да не вливаш ,ако те притеснява нещо. Защо не си попиташ лекуващия доктор, при кого си правила инвитрото или какъв е случеят въобще при теб?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #169 -: Ноември 24, 2008, 16:52:31 pm »
Марина мен ли питаш аз не съм правила инвитро и нямам нк клетки а само АФА И ГЕНЕТИЧНИ МУТАЦИИ СВЪРЗАНИ С ТРОМБОФИЛИЯ! :?
« Отговор #170 -: Ноември 25, 2008, 09:46:05 am »
Марина мен ли питаш аз не съм правила инвитро и нямам нк клетки а само АФА И ГЕНЕТИЧНИ МУТАЦИИ СВЪРЗАНИ С ТРОМБОФИЛИЯ! :?

Да теб питах, но нали все пак за тях имаш и лечение назначено -най-добре го спазвай него. За АФА знам, че не се влива интралипид, а се влива имуновенин, също се включва и фраксипарин. Аз съм Нк-клетки само и не мога да кажа какво трябва да се направи в твоя случей.
« Последна редакция: Ноември 25, 2008, 10:41:07 am от marina15 »

« Отговор #171 -: Ноември 25, 2008, 10:07:43 am »
Здравейте момичета!Вчера бях в Плевен за вливане на интралипид и искам да ви кажа,че няма нищо страшно!Попитах какво да правя,ако НК-клетките се качат още,вместо да спаднат и ми обясниха,че дори и да се качат ако забременея нямало проблем,щом съм вляла интралипида-той предпазвал бебето и НК-клетките не били активни  до 2 месеца след вливането!Сега започваме с опитите за бебче и ако не се получи следващите две овулации отново ще влея интралипид!
*
« Отговор #172 -: Ноември 25, 2008, 10:25:31 am »

Да теб питах, но нали все пак за тях имаш и лечение назначено -най-добре го зпавай него. За АФА знам, че не се влива интралипид, а се влива имуновенин, също се включва и фраксипарин. Аз съм Нк-клетки само и не мога да кажа какво трябва да се направи в твоя случей.
Марина явно не си прочела добре поста ми ,аз ще вливам имуновенин а не итралипид :wink:Също съм с АФА и ми е препоръчан заедно с фраксипарина и аспирина :)
« Отговор #173 -: Ноември 25, 2008, 10:39:00 am »

Това значи ,че на следващия ден така ли? 8O
Ти в момента бременна ли си?
*
« Отговор #174 -: Ноември 26, 2008, 10:49:33 am »
 :wink:ДА
« Отговор #175 -: Ноември 26, 2008, 11:01:05 am »
Щом е така първо честито и успешна бременност до края ти желая! А другото което трябва да направиш е да питаш лекуващия си доктор за терапия за АФА щом такъв е проблема при теб и до колкото знам успешно се преодолява с Фраксипарин.

*
« Отговор #176 -: Ноември 26, 2008, 11:11:50 am »
:wink:ДА
Честито, isev! Лека и успешна!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #177 -: Ноември 26, 2008, 11:27:25 am »
бЛАГОДАРЯ ви милички да ви се връща :wink: :D :bighug:
« Отговор #178 -: Ноември 26, 2008, 11:34:45 am »
Честито, isev! Нека всичко мине без проблеми.
Късмет
*

Aubergine

« Отговор #179 -: Ноември 26, 2008, 18:29:11 pm »
Здравейте,
isev , честита бременност! :D

Искам да ви попитам за мнение, тъй като много внезапно се сблъсках с имунологични проблеми и изобщо не съм наясно.
Наложи ми се вливане на Имуновенин, 48 ампули, вчера и днес, извикаха ме по спешност, след като пуснах изследвания в понеделник. Имам такива правени в Плевен, които са в референтни граници, но явно от бременността сега са се повишили клетките. Едва днес можах да си видя изследването - само NTK клетки бяха извън граници - 40%. :?
Ако може някой да ме насочи къде да чета, или да ми обясни с две думи за какво става въпрос и дали това вливане има смисъл сега, защото бях с двуплодна бременност и пулсът на единият ембрион спря /или изобщо не е започвал, така и не се установи/.