Здравейте момичета! Днес ме изписаха от болницата в Русе(АГ),където ми направиха напълно БЕЗПЛАТНО вливане на 40 ампули имуновенин.Понеже има клинична пътека трябваше да е приемат с някакво оплакване за да оправдаят парите.При мен освен вливането при прегледа се оказа че имам леко отлепване(ето от къде е идвало зацапването цял месец),както и контракции,които допринасят за отлепването.
Веднага ме сложиха на системи и ми пуснаха всички необходими изследвания.Оказа се че имам нисък магнезии,което също предизвиква контракции.Бях на системи Кормагнезин,ношпа и спазмалгон и рингер,10 дни и още 3 дни профилактично.През цялото време ме наблюдаваше д-р Стела Минчева,която е завеждащ патологична бременност.Невероятен специалист,разбира от всякакви имунологични проблеми.През няколко дни ми следяха време на кървене,време на съсирване,протромбиново време,общи тромбоцити,на база на които се коригира дозата фраксипарин.Моята ста 0,4.Това е много важно,и трябва да се изследва всяка седмица.От сега нататък живот и здраве щеидвам веднъж в седмицата в Русе за изследвания и преглед,защото във Варна няма кадърен лекар,които да не ме е гледал като гръмнат,като разбере за проблема ми.Освен това всичи лекарства в боницата са безплатни-както и фраксипарина.Имаше още момичета на моята терапия,и всички бяха много доволни т д-р Минчева.