0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Слава Богу, имам дете!
« -: Април 20, 2008, 12:35:09 pm »
Понеже отчаяно исках второ дете (на 34 съм), няма как да не пиша как стана при мен, за да насърча кандидат-мамите! Имах много тежък спонтанен аборт в края на 5 месец през 2-та бременност. Казаха ми, че може би няма да имам деца. Около една година правехме неуспешни опити с настоящия татко и все не и не. Тестове, сълзи...На всичкото отгоре взе да ми спира цикъла. Казаха ми,че имам ниско съдържание на хормоните и съм застрашена от ранна менупауза. Учителка съм и работата ми е кошмар. Като се върна, събота и неделя, все над тетрадки, таблици, доклади (директорката ни е повече от амбициозна и все има нещо за писане). Писна ми и си взех един месец неплатен отпуск. Тогава работех в магазин за хранителни стоки (вдигах тежко) и колкото и смешно да ви звучи, ходехме с таткото да помагаме на наши близки на нивата (дваж по-тежка работа). Вечер - купони. Не мислех нито за даскалнъка, нито за забременяване. Физическата работа ми се стори като нескончаемо веселие, за разлика от умствената. И не щеш ли - закъсня ми. И друг път се беше случвало. "Шефката" на земеделието ми забрани да извършвам по-тежките дейности. Аз изтъквах факта, че от една година не мога да забраменея, пък точно сега ли, та и вечер с тези купони(не изключващи и алкохол)...СЛАВА НА БОГА, РОДИХ МОЯТА РАДИНКА - ЖИВА И ЗДРАВА!!!
Re: Слава Богу, имам дете!
« Отговор #1 -: Април 20, 2008, 12:56:56 pm »
Нека малката кукла ти е жива и здрава и много да те радва. :balk_7:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #2 -: Април 20, 2008, 13:08:08 pm »
dary_73, да ти е жива и здрава дъщеричката.Нека всички ни да споходи това велико щастие.Права си, че много често стреса и напрегнатото ежедневие ни пречат, но за съжаление има и много други причини за стерилитет.
Надявам се всяко момиче от нашия форум един ден да гушне своето детенце.
*
« Отговор #3 -: Април 20, 2008, 13:27:05 pm »
Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Април 20, 2008, 13:44:02 pm »
Да ви е жива и здрава  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #5 -: Април 20, 2008, 14:55:13 pm »
Благодаря ви, момичета! От цялото си сърце желая на всички, които искат да имат дете, да имат най-малко едно живо и здраво слънчице!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #6 -: Април 20, 2008, 15:44:00 pm »
Да ти е жива и здрава малката принцеса :) ние с мъжа ми не бебеправим отдавна-може би има 6 месеца опити..Но и двамата го искаме много :) ама си мисля че по малко трябва да мисля за бебе.. в смисъл че не става само да мислиш проблем ли има,защо не става,не знам си какво..и ти много правилно си постъпила като си "оставила" всичко на заден план (дори и само за месец) :) браво  Дари :):) Дано скоро стане и всички да се похвалим с едни сладки бебета :)
« Отговор #7 -: Април 20, 2008, 16:43:33 pm »
Да ви е жива и здрава малката кукла.И дано всички тук сбъднем скоро мечтите си .
*
« Отговор #8 -: Април 20, 2008, 17:57:17 pm »
Да е жива и здрава малката принцеса!
« Отговор #9 -: Април 20, 2008, 18:14:08 pm »
Да ви е жива и здрава малката кукла! Нека всички момичета тук изпитат това щастие.
« Отговор #10 -: Април 20, 2008, 18:43:33 pm »
Много ме трогнахте с пожеланиятаа си! Да ви се връща! saraap споделя, че от 6 месеца правят опити да имат дете, което не е много дълъг период. Но за мен и един "неуспешен" месец, пак е много време. Плаках всеки месец, когато ставаше ясно, че надеждите са били напразни. Правих си и хистероскопия, за което съм много доволна. Поне ми казаха, че съм здрава. Това е изследване с пълна упойка. Правиха ми го в Повдив, ВМИ. Пожелавам на всички вас да нямате нито един загубен месец в чакане!
« Отговор #11 -: Април 20, 2008, 20:58:47 pm »
Дай Боже, Дари_73! Всички се надяваме!
« Отговор #12 -: Април 20, 2008, 21:21:24 pm »
Благословена да е дъщеричката ти!
След толкова перипетии, винаги е хубаво да чуем история с щастлив край:)
*
« Отговор #13 -: Април 20, 2008, 22:02:05 pm »
Да ти е жива и здрава дъщеричката.
Благодаря ти за надеждата която ни даваш.
Дано скоро се похвалим и ние. :D
*
« Отговор #14 -: Април 21, 2008, 02:14:51 am »
dary_73 Да ти е жива и здрава малката принцеса!Нека ви радва и да ви дава сили,както твоята история направи с нас!
Желая ти много щастие!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #15 -: Април 21, 2008, 03:32:13 am »
Понеже отчаяно исках второ дете (на 34 съм), няма как да не пиша как стана при мен, за да насърча кандидат-мамите! Имах много тежък спонтанен аборт в края на 5 месец през 2-та бременност. Казаха ми, че може би няма да имам деца. Около една година правехме неуспешни опити с настоящия татко и все не и не. Тестове, сълзи...На всичкото отгоре взе да ми спира цикъла. Казаха ми,че имам ниско съдържание на хормоните и съм застрашена от ранна менупауза. Учителка съм и работата ми е кошмар. Като се върна, събота и неделя, все над тетрадки, таблици, доклади (директорката ни е повече от амбициозна и все има нещо за писане). Писна ми и си взех един месец неплатен отпуск. Тогава работех в магазин за хранителни стоки (вдигах тежко) и колкото и смешно да ви звучи, ходехме с таткото да помагаме на наши близки на нивата (дваж по-тежка работа). Вечер - купони. Не мислех нито за даскалнъка, нито за забременяване. Физическата работа ми се стори като нескончаемо веселие, за разлика от умствената. И не щеш ли - закъсня ми. И друг път се беше случвало. "Шефката" на земеделието ми забрани да извършвам по-тежките дейности. Аз изтъквах факта, че от една година не мога да забраменея, пък точно сега ли, та и вечер с тези купони(не изключващи и алкохол)...СЛАВА НА БОГА, РОДИХ МОЯТА РАДИНКА - ЖИВА И ЗДРАВА!!!

Да е здрава дъщеричката ви и много щастливи моменти на цялото семейство пожелавам!

dary, тук повечето потребители ( поне женската част   :wink:) се борят да забременеят и родят първото си дете. Някои, които се борят за второ дори не го афишират.

Би било прекрасно да можех да забременя така както описваш но... За съжаление нямам маточни тръби. Очевидно е, че  трябва друг подход - АРТ.

« Последна редакция: Април 21, 2008, 03:35:10 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #16 -: Април 21, 2008, 11:13:46 am »
Дари да ти е жива и здрави красавицата и много да ви радва.
Благодаря за надеждата.

*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #17 -: Април 21, 2008, 15:11:14 pm »
Да ти е жива и здрава, и на всички от форума да ни споходи това щастие.

Здрави,весели засмени и от Бог благословени :bfp: stork-boy
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #18 -: Април 23, 2008, 15:05:37 pm »
Да, наистина да са ни живи и здрави дечицата- това е най- важното. Опитвам се да кажа на новожелаещите мами, че наистина когато човек е спокоен психически и физически нещата се получават без да се натискат. При мен се получиха по същия начин, но за доста по къс период от време :DУспех на всички, дано повече момичета споделят такива хубави истории.... :wink:
*
« Отговор #19 -: Април 23, 2008, 18:24:00 pm »
...Опитвам се да кажа на новожелаещите мами, че наистина когато човек е спокоен психически и физически нещата се получават без да се натискат.
Хайде, моля те, не казвай "успокойте се и ще стане". Това сме го чували достатъчно от всякакви хора. При някои хора само със спокойствие не става.