naskomimi, много ме развесели.Аз работя при един от "тъпите лекари".Имате опасно работно време 16:15, направо се скъсваме от бързане, когато идваме за рецепти. А и да заредите свидетелства за брак, че нямаше последния път
Между другото не те помня от книжарницата.Сещам се за едно русо момиче .
Ехо
В такъв случай се казва нещо от сорта "Колко е малък света!"
Та за въпроса за лекарите и стоматолозите тъкмо мислех да пиша, че Светалчи също ми казва, че има готини стоматолози. И е така - ама нали знаеш - всяко стадо си има и по една-две бели овце
Има и много готини лекари и стоматолози, въпреки че са много малко и затова така обобщаваме
Ти незнам кога си идвала за последно - аз работя тук от август месец - все сме се виждали, но русото момиче дето казваш си е от 7 години във фирмата и сигурно за нея се сещаш.
За кой лекар пазаруваш, ако не е тайна?
Тя тази ми колежка като е от толкова години знае на всичките имената, от къде са, още малко и родословието ще им каже.
Аз съм запомнила само някои - готините и много дразнещите
Ти да не се обидиш- нали ти казах - има и бело овце в стадото черни, но...
Предполагам, че твоят лекар е от готините, щом ти работиш с него ( въпреки че не е задължително да е така).
И има случаи в които съм се будила, но има и такива, в които даже и не помня на сутринта, че нещо се е случвало!
Много сте сладки всички, да знаете!
Така ме зареждате и незнам защо милото ми се сърди като съм при вас като се чувствам по-добре с вас.
Все ме заплашва, че ще ми спре интернета - ама аз ще продължавам от работа когато имам време
Много, много ще ми липсватеы
Утре рано заминаваме на дълъг път - 400 км. до моето малко Дунавско селце.
Стискайте палци да мине благополучно пътя, че много съм стресната от тази катастрофа и като тръгнем се побърквам.
А тази вече чакам сестра ми да ми докара мъничката хубавица - моята любима племенничка - Симонка.
Нямам търпение да си я гушна и да й се радвам толкова време на село при мама
Ще ви пусна нейна снимка в албумчето да я видите каква ми е сладичка.
Много ще ми е хубаво, че имам нужда от малко откъсване, спокойствие и почивка, но...
много ще ми липсвате всички
Толкова добре се чувствам във вашата компания - наистина сме като едно голямо семейство
Много, много ви обичам и прегръщам!
Днес ходих на църква, помолих се и запалих специална свещичка за всички вас, милички! Сигурна съм, че Бог ще чуе молитвите ни, още повече когато се молим, плачем и се радваме една за друга!Дано този бъде нашият Великден!