0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #500 -: Април 25, 2008, 11:02:23 am »
Соф,купи ми някаква хубава блузка ,че се оказах само с блузи тип поло,които да ми стават.. :)Успех на прегледа..:)

Готово, само кажи каква я искаш! Аз в последно време съм се вманиачила, че имам любовни дръжки и си купувам потници, тениски и блузки, които от под гърдите се разширяват  :oops: Тъкмо са ми с тенденция за забременяване и дебелеенеееее! Искаш ли   и ти?! Дай ми адрес, купувам и пращам! :lol:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #501 -: Април 25, 2008, 11:21:20 am »

Готово, само кажи каква я искаш! Аз в последно време съм се вманиачила, че имам любовни дръжки и си купувам потници, тениски и блузки, които от под гърдите се разширяват  :oops: Тъкмо са ми с тенденция за забременяване и дебелеенеееее! Искаш ли   и ти?! Дай ми адрес, купувам и пращам! :lol:
май и аз трябва да се ориентирам към тези дрешки,че с този корем дето съм го отпрала само ме бъркат за бременна,само дето не съм,ама аз вярвам,че и това ще стане някой ден :balk_600:
07.10.2009
*
« Отговор #502 -: Април 25, 2008, 11:46:00 am »
Добър ден и от мен.Абе , Любче като не се работи не се пие и не се яде какво се прави днес?.Аз вече изистих микровълновата, чака ме фурната и после шкафовете в кухнята.Ама така като дойдох сега и видях репликата ти.....накъде да хващам?
*
« Отговор #503 -: Април 25, 2008, 11:47:23 am »
Хващай по улиците като Соф и харчи пари... :)
*
« Отговор #504 -: Април 25, 2008, 11:50:54 am »
Днес сме се разбрали с мъжо че ще похарчи малко пари.Вече фана пътя към пловдив
Аз другата седмица.Така че трябва да си трайкам днес.Еми ще блея в нета и ще подредя компа малкоо че папки разхвърляни навсякъде.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #505 -: Април 25, 2008, 11:52:12 am »
е това е приказка мацки:-))) Днес е празник няма да се трудим,само пари ще харчим :D  Весело посрещане на Великден от мен
*
« Отговор #506 -: Април 25, 2008, 11:53:37 am »
Ей, голямо прекарване.Баш в деня в койтоо трябва да се харчат пари се прецаках и оставих това на милото.Ама нейсе-ще наваксам другата седмица.Вие харчете и за мен неска.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #507 -: Април 25, 2008, 12:51:45 pm »
Здравейте, милички!
Как сте?
Наистина голям купон съм изтървала вчера, ама така сладко ми се спинкаше.....
То ние нали се пазим и не мисля да тормозя мъжлето :(
Любе, мила, аз съм ти колежка, ама не много.
Защото съм учила в музикалната академия, но ме е срам толкова много от някои от моите "колежки", дето са толкова тъпи и прости, че само ме засрамват и карат колегите от класиката да ни мразят.
Та така де - аз съм завършила специалност - интсрументално изкуство - народно пеене и диригент на народен хор и оркестър.
Но винаги съм се разбирала с момичетата и момчета от класическия факултет, живяла съм с такива и мисля, че не е срамно, че се занимавам с най-българския фолклор.
Надявам се не мразиш тази музика.
Жалкото е само, че няма реализация за хора като нас, че никога не съм искала да пея по кръчми или чалга, исках да се занимавам професионално с народната музика, но....
Сега работя в книжарница - на здравната каса- продавам рецепти на тъпите стоматолози и лекари :x
Защото аз харесвам всякакъв вид музика (без чалга или поне много рядко слушам).
Така че незнам дали ме смяташ за колежка.

Саричка - дано този гълъб ти донесе най-благата вест! :bighug:

NOWILKA, страшно ме притесни с това блъскане. :? Преди 2 години претърпяхме с милото ужасна катастрофа и по чудо останахме живи и още не съм се съвзела, постоянно плача като видя катастрофа или като ми се яви картината пред очите. Сега се разплаках като си те представих :hug2:
Да се пазиш много, чуваш ли?

Обичам ви всички толкова много!
Прегръщам ви и ви желая хубав и усмихнат слънчев ден!
:bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #508 -: Април 25, 2008, 12:55:22 pm »
Аре,банда!
Аз отивам до църквата да се мушна под масичката и после съм на работа.
Ще се помоля за нас и за всички вас.Обичам ви и ви прегръщам много силно,всичките.
Чао за сега и довечера ако мога пак ще ви пиша нещичко.
*
« Отговор #509 -: Април 25, 2008, 13:10:19 pm »
Наскомими,направо ме шашна с тва си изказване... Как така се мразите бе...Хората на изкуството не изпитват такива чувства..?!?!?! Ние бяхме ,музиканти ,художници и Християнско изкуство и култура...Никога не сме се настройвали едни срещу друго...Вярно е че при нас ,така стояха нещата ,че ние изкарвахме парите на училището с разни участия,пък художниците ги харчеха по пленери,ма това е без значение.. Наистина се учудих...Аз бях отличничка по дирижиране ,а и народни танци и песни съм учила преди да стана академична певица..Просто нямах необходимите чупки за народно пеене,а съм с по окръглен глас и ме приеха с академично...
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #510 -: Април 25, 2008, 13:19:04 pm »
Любче, мила, по-скоро не съм се изказала правилно.
Не точно мразене , а възприемане на хората занивамащи се с фолклорна музика за по-тъпички и елементарнички.
И не че не са прави за някои от тях - наистина като чуя виковете, маниерите и езика, на който говорят някои колеги..... пълни селяндури ( защото аз съм си селянче :lol:)
Та така де, не ми харесваше пренебрежителното отношение на някои колеги от класическия факултет заради тези мои селяндурчета :D
Даже по едно време като бях много самотна се чудех как ще си намеря мъж  :lol:....(че от академия вкъщи и нямах контакти с други хора и момчета)
, че като ги гледам - красиви като сълзички, а като си отворят устата :?....
Пък все пак аз не се смятам за голяма умница, но пък не искам по никакъв начин да се чувствам повече от мъжа до мен :)
Радвам се, че си се занимавала с народна музика - някой ден можем да направим някое дуетче :wink:
« Последна редакция: Април 25, 2008, 13:21:05 pm от naskomimi »

*
« Отговор #511 -: Април 25, 2008, 13:29:42 pm »
*** OЧАКВАЩИ:   :bfp:***

dianka            16-17.03
hrisig            22-24.04
eveishan          25.04
Lqlyo             27-28.o4
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05

ЛОВУВАЩИ: :00001754:
NOWILKA
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
parsi
saraapl
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl_75
Becu
power
sof
bibica
Олимпия
Vickson
 yahoo_17

Весели празници от мен.... че ние ще пътуваме, а там където отиваме няма компютър, ще ми липсвате  :bighug:
Днес е толкова хубаво времето, че само е за разходка, като де огледах и какво да видя в нашия квартал само бременни / с едни големи тумбаци / се разхождат или майки с деца в колички... пу на всяка от нас да ни споходи такава разходка...

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #512 -: Април 25, 2008, 13:30:19 pm »
Hi, момичета, много песни, много настроение :))) Сууупер! :)
Парси, с теб май пак ще си 4акаме заедно, аз и днес смятам да половувам за всеки случай (пък и за кеф :)))) и после ще нечакам към 8,9 май.
Ева, това с втората О е много интересно!!! Но след като и док е засякъл О преди няколко дни може и да ти позакъснее. Ако е станало при втората О теста няма да отчете още десетина дни! Когато и да е - ДАНО, ДАНО, ДАНО :)))) резултата да е +++.
Сара, дано гълъбите са ти на късмет :))))
Новилка, да се оправяш бързо ти пожелавам!!!! Ето че сега си имате нова поза по повода :)))))
Аз днес съм малко настинала - дано това не им попречи на сперматозоидчетата :))) Вчера си боядисах яйцата, днес нали не се работи, та затова май днес и аз ще се отдам на shopping!!!
Хайде приятен ден ви желая и да извлечете най-доброто от него :))))
*
« Отговор #513 -: Април 25, 2008, 13:41:48 pm »
, но ме е срам толкова много от някои от моите "колежки", дето са толкова тъпи и прости, че само ме засрамват и карат колегите от класиката да ни мразят.
....- продавам рецепти на тъпите стоматолози и лекари :x

Наскомими, недей така негативно , мила.И сред стоматолзите има умни.И сред вас с нардното и сред класиците.Няма значение с какво се знаимаваш и какво учиш.Намирай хубавото в работата си , за да ти е гот.Я се усмихвай по-често да видиш колко е хубаво.
« Отговор #514 -: Април 25, 2008, 13:47:08 pm »
Привет и от мен, отдавна не съм влизала, защото бях командировка и вчера до късно ви изчетох докато купонясвахте, ама аз чета-вие не спирате и не можах да наваксам и да се включа в купона  :lol:
Любче, Наскомими, аз свирех на флейта -1год. и пея, но не научих нотите и затова спрях да се занимавам с музика. Имам музикантска жилка,а мой роднина ви е преподавал в академията най-вероятно.... С удоволствие изслушах музикалните поздрави вчера, яко беше ... Благодаря. Ще чакам вашият дует  :lol: , а може ли да го направите поне квартет с вашите дечурлиги? Пу,Пу...
 Честито на бременелките в темичката ни!!!
 Дано ВЕЛИКДЕН ни зарадва и ни донесе повече положителни тестове и много поводи за усмивки!!!
 Симони, стискам ти палци Ема да си има скоро братче или сестричка, а в молитвата ти ще сме заедно.
 Аз засега не съм в ловуващите, но скоро ще се включа с нови сили, то празнично ще го подкараме, пък да видим ...
Целувки и прегръдки от мен!!!
*
« Отговор #515 -: Април 25, 2008, 13:51:19 pm »
Абе какво стана с Меги, изчезна напоследък
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #516 -: Април 25, 2008, 14:04:07 pm »
а може ли да го направите поне квартет с вашите дечурлиги? Пу,Пу...

:balk_47: :balk_47: :balk_47:
Бисерче, много си ми миличка!
Прегръщам те много! :bighug: :bighug: :bighug:

Много сте ми милички и ви прегръщам всички!
Много ще ми липсвате, че утре заминавам при мама в Силистра и ще съм там до 7-ми.
Но нищо - днес ще си наваксам :)
Пък и като се върна ще се зарадвам много на дъъъългото списъче на бременелките. :wink:

« Отговор #517 -: Април 25, 2008, 14:42:16 pm »
Соф  :crossfingers:за прегледа .
Брей ,че много музикантки си имаме тук .Чакаме дуетите с нетърпение :D.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #518 -: Април 25, 2008, 15:59:57 pm »
Мацки, аз не успях да ви прочета днес, ама довечера от вкъщи ще наваксам, сега си тръгвам от работа и ще ви пища после.
На всички които няма да са с нас на празниците - пожелавам весело да си изкарата и да си ловувате мнооооого и да е успешен улова
Целувки и прегръдки на всички!!! :)
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #519 -: Април 25, 2008, 17:23:05 pm »
Абе какво стана с Меги, изчезна напоследък

И любопитка никаква я няма  :ask: