0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #580 -: Април 27, 2008, 12:03:30 pm »
Христос Воскресе!Мили приятелки, моля се днес на този хубав празник бог да чуе нашите молитви и да ни дари с така мечтаните бебчета! Бъдете живи и здрави! Весел празник!
Тези дни съм много заета и нямам време за форума , но мислено съм с вас!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
« Отговор #581 -: Април 27, 2008, 12:05:04 pm »
Честито Възкресение Христово!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #582 -: Април 27, 2008, 12:49:14 pm »
Христос воскресе!
Здраве и благоденствие!

« Отговор #583 -: Април 27, 2008, 12:55:37 pm »
Момичета,вчера получих това писмо.Мисля,че няма по-подходящи хора от вас,с които да го споделя!Обичам ви!

Това утро Бог отвори прозореца на небето и ме попита: „Какво е днес твоето най-голямо желание?” Аз отговорих: „Боже, добре се грижи за тези, които четат сега това писмо, те, семействата им и приятелите им – те това заслужават! Аз тях много ги обичам.
Любовта на Бога е като океан. Можеш да видиш началото, но края – никога. Сега това писмо ще започне своето действие. Ангелите съществуват – това е истина. Но понякога у тях липсват крилата и ние ги наричаме приятели. Изпрати това писмо до свои приятели и днес вечерта до 00, 00 часа ще получиш изненада – новост, която ти желаеш да чуеш. Това не е шега. Някой ще ти позвъни и ще ти каже това, което очакваш. Или ангел ще ти донесе новост в съня ти.
Не нарушавай тази верига! Изпрати това писмо на минимум 10 човека, които считаш за ангели. Аз ви считам.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #584 -: Април 27, 2008, 13:07:19 pm »
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!!!
 :balk_45:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #585 -: Април 27, 2008, 13:23:42 pm »
Днес е Великден, Христос возкресе
и на земята радост донесе!
Слънцето грее, бият камбани,
в топла молитва всички са сбрани,
а вкъщи чака софра готова
с бели краваи, с покривка нова.

07.10.2009
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #586 -: Април 27, 2008, 15:01:40 pm »
Христос воскресе!
Нека има повече вяра в сърцата ни и мечтите ни ще се сбъднат.
Прегръщам ви всичките.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #587 -: Април 27, 2008, 15:41:30 pm »
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОБИЧАЙТЕ ХОРАТА ДО ВАС, ОЦЕНЯВАЙТЕ ПОМОЩТА ОТ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ И БЪДЕТЕ ДОБРИ С ВСИЧКИ!!!
ОБИЧАМ ВИ МНОГО И НАИСТИНА СЕ НАДЯВАМ ЧЕ ДО СЛЕДВАЩИЯ ВЕЛИКДЕН - ВСИЧКИ НИЕ ЩЕ СМЕ ВЕЧЕ ГОРДИ РОДИТЕЛИ И ЩЕ СИ ИМАМЕ ДРУГИ ФОРУМЧЕТА В КОИТО ЩЕ СИ ПРИКАЗВАМЕ И ЩЕ СИ ПОМАГАМЕ И ЩЕ СЕ ПОДКРЕПЯМЕ :)

това са моите яйца, които боядисах вчера :) за съжаление от 13 сварени - 8 се пукнаха, но пък станаха красиви :)

Айде от мен чао за сега, ние отиваме на гости при баба ми, където ще се събере половината рода на печено агнешко със салатка и .... ммммм че огладня  :lol:
Желая ви приятно изкарване на празника!!!
« Отговор #588 -: Април 27, 2008, 18:15:59 pm »
Христос воскресе момичета :D
Ето да ви се изфукам с моите яйчица- много си ги харесвам.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #589 -: Април 27, 2008, 18:25:37 pm »
Во истина воскресе!

Честит Великден мили момичета!
Нека следващият Великден да си имаме малка бебешка компания
и с първите боядисани яйца да боядисаме за здраве челцата на нашите рожби!
Бъдете живи, бъдете здрави.....
Бъдете бременни!
Вярвайте, защото Бог е ВЯРА!
Весел празник и мнооооооооооооого положителни емоции!
Целувам ВИ, защото ВИ обичам!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
« Отговор #590 -: Април 27, 2008, 18:35:44 pm »
Честит празник на всички
Дано и на този празник станат чудеса,дано има повече щастливи жени,които да видят +++++++++++ тестове.Нека Господ чуе молбите ни и ни прати по един подарък,който да сбъдне мечтите ни!!!!!
Липсвате ми ,много целувки на всички!!!!
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
« Отговор #591 -: Април 27, 2008, 18:41:34 pm »
Христос Воскресе
Пожелавам на всички ви другата година по това време да се радвате на сладки малки :bori_001:
 :balk_45: :balk_602:
*
« Отговор #592 -: Април 27, 2008, 19:41:49 pm »
*
« Отговор #593 -: Април 27, 2008, 19:44:28 pm »
Христос Возкресе!
Мили момичета.ЖЕлая на всички вас и на мен здраве, щастие, късмет-щот ония на ТИТАНИК са били някои и здрави и щастливи ама като са нямали късмет ....И да са ни по-многочленни семействата ниииии
В горния пост се опитах да сложа снимчица на моите яйца.Но сложих връзка към сайта дето съм я качила снимката.НЕ успях да разбера как да плясна снимката.
*
« Отговор #594 -: Април 27, 2008, 19:47:28 pm »
Четох разни обяснения.Пак ще пробвам с картинките.
*
« Отговор #595 -: Април 27, 2008, 19:48:47 pm »
хихихих стана.Та това са нашите яйца дето ги боядисаха свекито и зълвата но ни ги предоставиха така че избирайте.Аз бях бреца тази сутрин.За сефте ми беше в живота и мног се радвам.А сега ще ви покажа и колата дето си я купихме с мойто мило.
*
« Отговор #596 -: Април 27, 2008, 19:53:15 pm »
А ето я и красавицата дето милото заради нея сън не спа и би път до Пловдив два пъти.
« Отговор #597 -: Април 27, 2008, 20:46:10 pm »
Светълчу,ха още веднъж честито!!!
Мноооооооооого е хубава!Струва ми се ,че това лято ви очакват много разходки сред природата.Остава сега да снимаш и почерпката дето си ни я обещала! :D

Момичета,да ви питам нещо друго.С колко може да ми се забави О и пак да има някакви шансове за успешен улов.Защото днес ми е 14 ден ,а тая пущина май не стана?!?Поне аз не разбрах.Пък и БТ я меря за първи месец и още не съм сигурна в нея и в мен де. :oops:А иначе матката ми беше мнооооооога чувствителна вчера и онзи ден.Някакви мнения по въпроса?!?
« Отговор #598 -: Април 27, 2008, 20:46:50 pm »
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Бъдете здрави и много усмихнати, че да ви избреат най-усмихнатите бебета:)
Аз не мога да се похваля с яйца, защото не съм боядисала никакви. В този католически свят, а и липсата на време , ми да ми прости Господ ама нямам възможност. То поне да имаше още някой покрай мен, я приятел я роднина, ами той и милия дори и католик не е,атеист, който по принцип няма нищо против да си празнувам по нашему. Офффф...ама, че я оплесках и аз. С две думи-като нямам наоколо някой с който заедно да спазвам традициите(които аз самата не знам) не се получава:( А коко пъти съм боядисвала яйчица и съм рисувала челцата на децата около мен:(
Хайде, сега се стягам и ще се опитам да разтоваря малко от напрежението, че утре пак е тежък ден!
бъдете щастливи мили момичета!
« Отговор #599 -: Април 27, 2008, 20:48:12 pm »
Светълчу,ха още веднъж честито!!!
Мноооооооооого е хубава!Струва ми се ,че това лято ви очакват много разходки сред природата.Остава сега да снимаш и почерпката дето си ни я обещала! :D

Момичета,да ви питам нещо друго.С колко може да ми се забави О и пак да има някакви шансове за успешен улов.Защото днес ми е 14 ден ,а тая пущина май не стана?!?Поне аз не разбрах.Пък и БТ я меря за първи месец и още не съм сигурна в нея и в мен де. :oops:А иначе матката ми беше мнооооооога чувствителна вчера и онзи ден.Някакви мнения по въпроса?!?

Сподели си графиката!