0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #520 -: Април 25, 2008, 19:01:06 pm »
Олеее ама къде се покрихте всички
*
« Отговор #521 -: Април 25, 2008, 19:01:42 pm »
Здравейте мами4ета. Много сте изписали, едва успях да про4ета вси4ко.
Новилка, съжалявам за слу4илото се. Надявам се бързо да се оправи6 и вси4ко да е наред. Така ме рзсмя с тези пози, смях се като луда :jump12:
Симони, от къде това търпение мила, направо се 4удя как издържа6. Стискам палци да има +++++ и да Ема да е една 6тастлива кака. Благодаря ти за молитватат, 6те бъда с вас в мислите си и сърцето си.
И аз 4акам дуетите скоро  :wink:
Пожелавам ви много хубав и изпълнен с много положителни емоции празник. 6те се помоля и аз за вси4ки ви в църквата. Прегръ6там ви. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #522 -: Април 25, 2008, 19:11:33 pm »
Момичета,аз така се нагодих за празниците... :( Май съм си загубила личната карта.. Днеска една колежка ми я иска да ми запише данни в нова програма и аз не помня кога ми я е върнала и къде съм я сложила... Звъннах ,но не ми я намериха и сега с милото ще ходим да изровя всичко там...Дано я намеря ,че става много лошо... Утре трябва да пътуваме,а ако се наложи да правя нова ... Такава съм шматка станала ,чак не мога да се търпя...
*
« Отговор #523 -: Април 25, 2008, 19:35:31 pm »
Ех,Любе, дано я намериш, че много гадно се вадят карти поне във варна.Такова чакане пада....айде късмет да изскчи отнякъде.
Аз утре ша са хваля с на милот покупката, че не ми е удобно сега като има загубени неща...
Лекичка мацки засега от мен
« Отговор #524 -: Април 25, 2008, 19:44:40 pm »
Ех Любче,дано се намери картата ти .
svetal4y,хайде ,хайде ,пусна мухата пък сега избяга :lol:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #525 -: Април 25, 2008, 20:17:26 pm »
Здравейте момичета! Редовно ви следя,но напоследък нямах мн желание и повод  да пиша. Сега обаче се присъединявам към вашата групичка на чакащи въпреки, че май няма какво да чакам, но все пак..... Трябваше да ми дойде на 15-ти, на седмия ден от закъснението правих тест, но както очаквах беше отрицателен, решила съм след празниците ако не ме е посетила лелката да ходя при доки, да не се окаже киста(въпреки че досега не съм имала такива.

Пожелавам успех на чакащите и ловуващите !
*
« Отговор #526 -: Април 25, 2008, 20:44:19 pm »
Ехе, Светалчи,сега можеш да се похвалиш вече.. :) Намерих я пущината..В офиса пот факс апарата...Кака се е намъкнала там незнам?!?! Много се успокоих да знаете..

Розичке ,целувки имаш от мен ,мнооого.. :)

Минесота ,  не се притеснявай.. Аз също бях с 22 дневно закъснение..Направо си ме пропусна миналия месец.. Всичко ще е наред..Но отиди ,за да се успокоиш.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #527 -: Април 25, 2008, 20:58:29 pm »
Здравейте и от мен!
Като решите да пишете, не мога да смогна :D  да чета.

NOWILKA, надявам се бързо да се възстановиш и да не те боли.Виждам, че не си изгубила чувството си за хумор.
sof, как мина прегледа? Дано всичко да е о'к.
luba_boiko, добре че намери ЛК иначе доста неприятно.
naskomimi, много ме развесели.Аз работя при един от "тъпите лекари".Имате опасно работно време 16:15, направо се скъсваме от бързане, когато идваме за рецепти. :D А и да заредите свидетелства за брак, че нямаше последния път :wink:
Между другото не те помня от книжарницата.Сещам се за едно русо момиче .

Да се похваля мъжът ми откакто се лекува има голям мерак, даже се шегува , че ще си търси втора жена ако не го задоволявам :lol:.
А пък аз  две вечери заспивам като пън  :oops:. Той ме будил милия, аз никакъв отговор.Ужас!!!Бъзикам го "Ти си действай аз ще се събудя  :lol:"

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #528 -: Април 25, 2008, 21:12:43 pm »

А пък аз  две вечери заспивам като пън  :oops:. Той ме будил милия, аз никакъв отговор.Ужас!!!Бъзикам го "Ти си действай аз ще се събудя  :lol:"

хихихихих, и на мен ми се е случвало!!! :))) И има случаи в които съм се будила, но има и такива, в които даже и не помня на сутринта, че нещо се е случвало! :)Или поне се колебая  :lol:  И само ме бъзика моя мъж, че и съседа можел да дойде и даже нямало да разбера че съм сексила с него !!!! Ама нееееееее, аз съм убедена, че ако някой друг легне до мен ще се събудя!  :lol:
« Отговор #529 -: Април 25, 2008, 21:47:22 pm »
Любче,браво ...ще черпиш сега... :D :balk_21:
Соф ,къде си миличка?Чакам да кажеш как мина прегледа?
А такааа ,спинкате си ,а горките ви мъже.... :lol:
*
« Отговор #530 -: Април 25, 2008, 21:51:45 pm »
Роузи,мила пия метакса в момента,с удоволствие ще ти сипя ...

Нещо тази вечер ми се купонясва с вас...  :P
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #531 -: Април 25, 2008, 21:55:17 pm »

naskomimi, много ме развесели.Аз работя при един от "тъпите лекари".Имате опасно работно време 16:15, направо се скъсваме от бързане, когато идваме за рецепти. :D А и да заредите свидетелства за брак, че нямаше последния път :wink:
Между другото не те помня от книжарницата.Сещам се за едно русо момиче .

Ехо :lol: :lol: :lol:
В такъв случай се казва нещо от сорта "Колко е малък света!" :)
Та за въпроса за лекарите и стоматолозите тъкмо мислех да пиша, че Светалчи също ми казва, че има готини стоматолози. И е така - ама нали знаеш - всяко стадо си има и по една-две бели овце :lol:
Има и много готини лекари и стоматолози, въпреки че са много малко и затова така обобщаваме :)
Ти незнам кога си идвала за последно - аз работя тук от август месец - все сме се виждали, но русото момиче дето казваш си е от 7 години във фирмата и сигурно за нея се сещаш.
За кой лекар пазаруваш, ако не е тайна?
Тя тази ми колежка като е от толкова години знае на всичките имената, от къде са, още малко и родословието ще им каже.
Аз съм запомнила само някои - готините и много дразнещите :lol:
Ти да не се обидиш- нали ти казах - има и бело овце в стадото черни, но...
Предполагам, че твоят лекар е от готините, щом ти работиш с него ( въпреки че не е задължително да е така).

И има случаи в които съм се будила, но има и такива, в които даже и не помня на сутринта, че нещо се е случвало!  :lol:

Много сте сладки всички, да знаете!
Така ме зареждате и незнам защо милото ми се сърди като съм при вас като се чувствам по-добре с вас.
Все ме заплашва, че ще ми спре интернета - ама аз ще продължавам от работа когато имам време :wink:
Много, много ще ми липсватеы
Утре рано заминаваме на дълъг път - 400 км. до моето малко Дунавско селце.
Стискайте палци да мине благополучно пътя, че много съм стресната от тази катастрофа и като тръгнем се побърквам. :?
А тази вече чакам сестра ми да ми докара мъничката хубавица - моята любима племенничка - Симонка.
Нямам търпение да си я гушна и да й се радвам толкова време на село при мама :D :D :D
Ще ви пусна нейна снимка в албумчето да я видите каква ми е сладичка.

Много ще ми е хубаво, че имам нужда от малко откъсване, спокойствие и почивка, но...
много ще ми липсвате всички :( :( :(
Толкова добре се чувствам във вашата компания - наистина сме като едно голямо семейство :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Много, много ви обичам и прегръщам! :bighug: :bighug: :bighug:

Днес ходих на църква, помолих се и запалих специална свещичка за всички вас, милички! Сигурна съм, че Бог ще чуе молитвите ни, още повече когато се молим, плачем и се радваме една за друга!Дано този бъде нашият Великден!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #532 -: Април 25, 2008, 21:59:47 pm »
Мерси за свещичката мила.. Аз утре отивам на вилата и там в селото има църква... Много обичам селските църкви..Сигурно утре вечерта ще ида да обиколя.. За пътя не се притеснявай,ще стигнете безпроблемно!!!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #533 -: Април 25, 2008, 22:10:26 pm »
Мерси за свещичката мила.. Аз утре отивам на вилата и там в селото има църква... Много обичам селските църкви..Сигурно утре вечерта ще ида да обиколя.. За пътя не се притеснявай,ще стигнете безпроблемно!!!

Благодаря, миличка! :balk_21:
Аз също обичам селските църкви!
Защото не ми харесва като ида на голям християнски празник да ме блъскат и натискат отвсякъде и да не мога да се отпусна и вглъбя за истинска молитва.
Не ми харесва, че всички се втурват само по празници както казват "Да запаля една свещ" - за тях просто паленето на свещ означава,
е са си свършили "работа" или пък да се блъскат за върбички и да говорят и размахват телефони в църквата, а да си мислят, че върбичката като такава ще им донесе здраве. На Цветница имаше хора, които си купуваха върбички от един човек, отрязал ги отнякъде и продаващ ги пред църквата, защото не им се чака на дългата опашка. :x
Отвращават ме такива хора!
Днес също ме блъскаха и бутаха - чаках точно един час, за да успея да влезна в църквата - опашката започваше от главния път през целия голям двор.
Но аз се чувствах пречистена и много свободна - много ми хареса търпението и смиреността, които почувствах, защото имаше и такива, които се пререждаха и влизаха направо от другия вход - но то си е за тях - Господ всичко вижда и чува колкото и понякога да се отчайваме и забравяме това.
Сигурна съм, че Бог е чул молитвата ми, защото беше толкова искрена и от душа - чак незнайно защо се разчувствах и разплаках за всички нас в църквата....
Молитвата ми беше подплатена с чисти и много молещи сълзи и съм сигурна, че Бог ще я чуе - ще чуе молитвите на всички нас!
Обичам ви, милички!
:bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #534 -: Април 25, 2008, 22:30:43 pm »
 :bighug: Много си чувствителна :balk_21:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #535 -: Април 25, 2008, 22:52:55 pm »
Добър вечер дами!!!!
http://vbox7.com/play:0ef8c93b
*
« Отговор #536 -: Април 25, 2008, 22:54:34 pm »
Ей жица,добре дошла..:)
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #537 -: Април 25, 2008, 22:56:22 pm »
С риск да се повторя  НО СЪМ ПРИСТРАСТЕНА
ПОЗДРАВ!!!!!! http://vbox7.com/play:ece01c40
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #538 -: Април 25, 2008, 22:58:00 pm »
Добре заварила!!! Мила Любче!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #539 -: Април 25, 2008, 23:00:24 pm »
 :band: без да искам да се самосдухам ви черпя и с това!!!
http://vbox7.com/play:e8a7a638