Здравейте!
Ето ме и мен след малко отсъствие, ще се реванширам
Теоха, радвам се, че вече си добре. Пази се много!
Mpia, честити ти сини пантофки!
Stelliana, какво стана с теб? Мина ли неразположението с гадене и повръщане? Дано вече си добре
Честито на всички нови, бъдещи мами! Много красиви и безпроблемни месеци ви желая!
При мен нещата малко се пообъркаха, отново...Както всичко беше добре на шестия ден от приема на лекарствата прокървих отново...и то доста
Отидох при Док, слава Богу с бебчо всичко е ок, но пак има отлепване...
Каза да продължа с почивката и досегашните лекарства, но да включа и 3х1 Естрофем. Като прочетох листовката ми се изправи косата. За това лекарство пише, че не се приема по време на бременност и кърмене...Отделно влиза в група Х, която май е най-опасната за плода...Не можах да намеря много информация, ако някой го е пил и сподели опит за малко успокоение ще се радвам. Също на Док не му се харесаха много и изследванията ми на кръв и урина - каза след месец задължително повторение
А и сега проблемите с болничните почнаха...уж си имах много време да избера лекар за ЖК, май се оказа, че съм позакъсняла. Както ме предупредихте д-р Владимиров може да ми издаде болничен за 7 дни, след това става сложно. Отделно личната не може да ми дава болнични с тая диагноза, понеже ми е дала направление за избор на гинеколог, който да следи бременността...Абе обърквация...Другия вариант беше болница
Хич не ми хареса
Сега малко отпуска и после пак болнични...ще видим докога ще я карам така - най-много докато ме уволнят