600 лв. за куфар няма да дам, та ако ще отвън и отвътре да висят диаманти...
За нещо, което така или иначе ще се повреди по някакъв начин след време, си е направо грехота да се харчат толкова пари, като могат да се дадат и по-малко. Но това са си мои разбирания. Аз съвет на Цветенце не мога да дам, защото не знам какво има там на пазара. Лично аз съм сменила много куфари и все на цена до 100 лв. или даже доста до тази сума. Всичко зависи колко ги натоварвате и колко често ги използвате. За едно ходене годишно някъде може и да изглеждат лъснати доста години. Но ако ги блъскаш по няколко пъти годишно насам-натам, обикновено все нещо не им издържа, може и да е, защото не давам много пари за тях, де, та си отмъщават.
Ту колелце ще падне в най-неподходящия момент, ту дръжката или ципът ще сдадат багажа. Напоследък карам вече няколко пъти с един куфар абсолютно куча супермаркетова марка за "огромната" сума от 40 паунда и да чукна на дърво е здрав засега. Та, всичко много си зависи! Аз лично не съм сноб на тема скъпи вещи и покупки, защото това все пак са просто вещи. Също така не мога да си представя да дам и за часовник например 600 лв., защото моята куча марка от цели 15 лв. си ми служи вярно вече цели 4 години и никой не ме е върнал отникъде заради него или заради куфара ми. Та, аз може и да минавам за скъперничка в това отношение, все пак!
Цветенце, пази си парите за Италия, където ще ги похарчиш за нещо по-приятно!