0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Посочете ми, моля лекар-специалист за лечение на мъжки стерилитет в София. Благодаря!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
проф. Димитър Цветков 0888419032
Не сме имали такива проблеми и не мога да ти препоръчам.
Ходили сме при този по друг повод и пак бих отишла.
Не взима евтино, ама според мен върши работа.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ето тук сме поместили списък на такива кабинети и лекари.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=785&Itemid=56

аз не бих отишла точно при Цветков. по-добре отидете при д-р Кацаров.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
ето тук сме поместили списък на такива кабинети и лекари.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=785&Itemid=56

аз не бих отишла точно при Цветков. по-добре отидете при д-р Кацаров.
И аз съм за д-р Кацаров!  :balk_103:  Ако сте сигурни, че имате нужда от помощ само при мъжа. Ако ли не - то посетете някоя специализирана клиника, а от там после ще ви дадат насоки! Успех!  :goodluck:

Здравей аз мога да ти препоръчам доктор Бъчваров 0888956104 личен телефон,www.urology-andrology.com,от клиника Щерев много е добър и влиза в положение на всички от личен опит го знам,той е на уважавания лекар в България за мъжки стерелитет,също така е специялизирал във Франция и Япония.Успех :)

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
Сега видях темата.Проф. Цветков ни загуби почти година(бяхме при него 1999-2000).Изписваше едни и същи лекарства на мъжа ми(на едната листовка пишеше за жени в менопауза 8O),всеки път го преглеждаше като го кара да се съблече,огледа го и заключи:"Нормално окосмен си...не бих казал,че имаш проблем.Прегледа струва 30 лв.". Слизахме по едни стълби,където работеше дъщеря му.Доктора и се обаждаше и тя биеше някакви инжекции на мъжа ми,които струваха 70 лв. И до днес не знаем какво му биеха,обяснения не даваха.Накрая професора ни поиска 2000 долара да направи той ин витрото.И повече не се върнахме там.
След това открихме д-р Милен Кацаров,който направи операцията-варикоцеле .Това е доктора,който бих препоръчала за мъжки стерилитет.Може би и единствения,който не гледа парите,а проблема на пациента.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
късно, но да се включа и аз - твърдо против проф.Цветков.
17.01.2005                                                                              21.11.2013