0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #660 -: Април 18, 2008, 23:23:01 pm »
Меги  :bighug: и ти желая скоро да ни зарадваш ;)Няма да се предаваме,заедно сме по-силни!!!

Надеждата е в нас момичета..За Руската църква  :goodluck: благодаря ти biserche, моето име беше между изтритите (Таня А.)Много мило от твоя страна!
Лека нощ и сладки сънища..аз снощи сънувах, че летя и си го спомням много ясно..летях много нависоко заедно със сестра ми, която е по-малка и иска да става леля..а знам, че това да сънуваш е на хубаво.А дано!Лека нощ!

:blowingdust: :blowingdust:
« Последна редакция: Април 18, 2008, 23:26:37 pm от tancheto »

*
« Отговор #661 -: Април 18, 2008, 23:39:33 pm »
Meggy миличка,съжалявам  :(.Но страшно много ти се възхищавам,че не се предаваш и отчайваш.Вярвам,че скоро ще получиш своето малко "щастие".
tancheto надявам се сънят ти е твоят знак!
biserche  :bighug:.
Момичета много си ви обичам!Радвам се и тъжа заедно с вас!Вие сте моята подкрепа и опора!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #662 -: Април 18, 2008, 23:40:57 pm »
Ех, момичета, днес няма много усмивки!
Но има много ВЯРА и НАДЕЖДА, че най-съкровеното за всички ни желание ще се сбъдне.
Ако не днес, то утре.
Meggy, biserche, много съжалявам,   :bighug: ви.
Благодаря тти, simoni, за нашата молитва. :balk_104:
Направо не знам какво да кажа.
Лека нощ! Починете си, от утре отново сме на линия.
Трудностите ни правят по-силни.
*
« Отговор #663 -: Април 18, 2008, 23:43:21 pm »
Лека нощ и от мен :bighug: :bighug: :bighug: :blowingdust: :balk_126:
*
« Отговор #664 -: Април 18, 2008, 23:47:52 pm »
 :balk_126: лека нощ и от мен !
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #665 -: Април 19, 2008, 08:22:25 am »
Добро утро, момичета! Благодаря ви за пожеланията. Дано наистина скоро да стане татко, з-то така го иска милия. И ще стане - няма начин. Ние вчера празнувахме р.д. и стана гол. купон. А сега са два страхотни празника. Като ходя на църква - ще се помоля за всички нас. Хайде - сега се връщам да изчета докато пия кафето.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #666 -: Април 19, 2008, 08:27:44 am »
Добро утро, мили мои. Гледам, че още поспивате, рано е все пак, а аз така или иначе не спах много добре, пък и съм на работа, така че няма мърдане с ранното ставане.
Бисерче, недей да плачеш повече и заради себе си, и заради нас. Разбирам напълно чувствата ти, но ако се поддаваме много на сълзи докъде ще я докараме. Е, и аз сега си поплаках мъничко докато четох какво сте писали снощи ти, Вилили, Виксън, Роузи, Светалчи, Дани и ... всички останали. Но не трябва да се предаваме, защото ако ние не вярваме, няма кой да вярва вместо нас.
Обичам ви много и вие много ми помагате да преодолявам и моята болка, макар и вече стаена някъде дълбоко в душата ми.
Прекрасен ден ви желая, утре е прекрасен празник. Вярно, че много от нас имат близки и приятели, които утре имат имен ден, е, не можахме да ги зарадваме точно за празника, но ... може би другия месец :-)
« Последна редакция: Април 19, 2008, 08:29:45 am от Meggy »

*
« Отговор #667 -: Април 19, 2008, 08:36:48 am »
Добро утроооо :sunshine: :sunshine: :sunshine: :bighug:
Във Варна се усмихва страхотно  слънчице.Птичките ми пеят.Рибките не могат ама и те се щурат насам натам. И на мен ми идва да пея-толкова е хубаво.
Желаяй на всички усмихнат ден и да сте слънчеви всички в зачатие днес.А аз......отивам да вързвам.... :lol: :lol: :lol:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #668 -: Април 19, 2008, 08:38:43 am »
Добро утро и честит празник, милички! :butterfly: :butterfly: :butterfly:
Нека ги посрещнем с отворени сърца и души, много надежда, усмивки и нито грам отчаяние!
Нека св. Лазар възкреси добрината, надеждата и усмивката у всяка от нас!
И то така, че в началото на новата година всички гушнем по едно сладко, малко и толкова чакано бебче! ylinfant
Обичам ви всички! :youwoman: :bighug: :balk_21: :bighug:
Хубав ден и до скоро! :sunshine:  :swing::sunshine:

p.s.  пък аз пак отивам горе на плочата да помагам на моя майстор, че с тази работа милите строим от събота, на събота :(

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #669 -: Април 19, 2008, 08:40:50 am »
Добро утро момичета нека днес има повече поводи за усмивки

« Отговор #670 -: Април 19, 2008, 08:44:31 am »
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
:blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:
ЕДНО СТРАХОТНО СЛЪНЦЕ СЕ Е УСМИХНАЛО ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА, ЗЕЛЕНО Е НАВСЯКЪДЕ И ПТИЧКИТЕ ПЕЯТ ЛИ ПЕЯТ :D
Вчера не исках да правя нищо -просто си посрешнах лелката. Снощи с мъжа ми я отпразнувахме с мнооого вино и... :wine: , а сега ме гони лек махмурлук, но на душата ми е леко и съм готова за участие в следващия тираж :balk_5:
Изчтох ВИ и се смях на Новилка, и ми се сви сърцето за Меги, и ми стана едно приятно от стихчето на Вилили(страхотно е)въобще много емоции...
И изведнъж си помислих, че е важно да изпитваме различни чувства, за да ги усещаме с истинската им сила. Някъде бях прочела, че да се усетиш истински щастлив, трябва първо да си усетил какво е да си нещастен.
Важно е, че ние знаем какво искаме и правим всичко възможно да го постигнем и ако по пътая към целатта от време на време сме се чувствали нещастни, то е за да се докоснем до пълното щастие кгато гушнем нашите ylinfant...
МОМИЧЕТА ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕМ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ!!!
*
« Отговор #671 -: Април 19, 2008, 08:55:21 am »
Добро утро милички! :DДнес е прекрасен слънчев ден,който трябва да ни зареди само с положителни емоции :wink:
Меги,много съжалявам миличка за лошия резултат,но като ти гледам БТ мисля че не е лошо да го повториш,понякога стават грешки :)
Бисерче,не тъжи мила,и аз плаках,плаках сълзи не ми останаха и накрая реших,всичко оставям в ръцете на съдбата и квото стане,това ще е!В живота всичко съм постигала с много труд и перипетии,та това ли ще ме събори...
Любеееее много ми липсваш душа,хайде приготви ли сватбата,не остана...и после едно мъниче :babyflips: да ти топли добрата душичка :bighug:
Момичета днес е Лазаров ден,нека празнуваме и се отърсим от лошите мисли.Приятен уйкенд на всички!Обичам ви! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #672 -: Април 19, 2008, 08:57:15 am »
Хей момичета, позанемарили сме статистиката малко. Цели 9 странички се върнах, за да немеря последното списъче :D

ОЧАКВАЩИ:   :bfp1:

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
biserche          19.04
biberonka         19.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
eveishan          25.04
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05

ЛОВУВАЩИ:    

ivaqna  
svetal4y  
nezisgbg  
Simoni    
lubaboiko  
lqlyo  
anjela80  
eveishan  
parsi  
saraapl  
Raliuna  
siska_rs
_Elfita_  
tina_72

Хоп... махнах се от ОЧАКВАЩИ, но след 10-тина дни ще се сложа в ЛОВУВАЩИ
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #673 -: Април 19, 2008, 09:01:59 am »
, поспаланки! Ставайте, че навън едно слъце е грейнало... а аз съм на работа и само от прозореца ще си го гледам - поне до обедната почивка! Още ме е яд на болния мозък, на който му хрумна офиса да работи събота и неделя, ама ще го преглътна! Снощи бяхме на рожден ден и днес една глава ме цепи, пък ми се и спи...Много емоционален петък е имало вчера! Мегги, не искам да говоря празни приказки, защото от думи полза няма да има! Прегръщам те, знам, че си силна жена! С теб съм, но това си го знаеш! Нали ше си правим наборчета с тебе  :wink:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #674 -: Април 19, 2008, 09:33:43 am »
Здравейте мили дами!!!
Честит празник и приятно искарване на уикенда!!!

*
« Отговор #675 -: Април 19, 2008, 09:44:36 am »
Здравейте момичета! Честит празник и весел, усмихнат и ползотворен ден на всички! Стискам палци силно някой да се похвали с  :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug: ви всички!!!
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #676 -: Април 19, 2008, 10:06:51 am »
Добро утро, дами!
Честит празник, дано днес сме по-ведри и вярващи, че на моменти си мисля че имам всичко друго но не и вяра и търпение :wink:
Мен мноо яко ме боли корема и от 6 ч. вече втори аналгин пия... ма ще се оправя.
Айде забавлявайте се днес, починете си, който е на работа - поне да му е по-леко :)
Аз отивам да започваме разчистването - подготовка за предстроящия ремонт... Ужас, обзема ме паника само като си го помисля :)
Целувам ви и ви прегръщам силно!!!  :balk_104:
« Отговор #677 -: Април 19, 2008, 10:09:07 am »
Здравейте момичета :lol:Аз ще се преместя вече в чакащите  :bfp: мисля че свьрших с ловуването и днес ме озадачи т.т че е 37.2,но може би е че снощи пийнах няколко beer::
Кьсмет на всички!!!

ОЧАКВАЩИ:   :bfp1:

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
biserche          19.04
biberonka         19.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
eveishan          25.04
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.

ЛОВУВАЩИ:   

ivaqna   
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni     
lubaboiko   
lqlyo   

eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs
_Elfita_   
tina_72

http:
*
« Отговор #678 -: Април 19, 2008, 10:22:54 am »
Добро утро!
4естит празник! Пожелавам ви ден изпълнен  с много топлина, усмивки и позитивизъм.
Меги, Бисер4е, :bighug: :bighug: :bighug:
Много сте добри4ки вси4ки и много ми е хубаво с вас, жалко 4е напоследък много, много нямам време да се вклю4вам. Много сте ми близки и сте ми на сърцето, искам да ви прегърна вси4ки. :bighug: :bighug: :bighug:
Хубав и слън4ев ден и много  :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #679 -: Април 19, 2008, 10:37:05 am »
Добро утро на всички!
Аз тези дни не съм писала,но ви четох с много усилия,защото с много мъка отварям форума.
Съжалявам Меги така силно вярвах,че точно ти ще се похвалиш с +++++++++,но нищо другия месец ще ни зарадваш.Силно вярвам ,че всички скоро ще имаме повод за празнуване!
Аз да си кажа днес трябва да ми е последния ден от цикъла и после се захващам с мерене на БТ и ловуване.

Пожелавам весели празници на всички и много усмивки! :bighug:
Ако още мога да се добавя към списъчето за Руската църква аз съм Александра!Благодаря! :youwoman: