0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #640 -: Април 18, 2008, 21:30:11 pm »
Момичета ,нещо настроението не е съвсем на желаното ниво .Реших да ви напиша едно стихотворение,което съм писала.Не претендирам,че е много хубаво,но в него е всичко,което чувствам.Мисля,че и при вас е така.

ДНИ

Има дни,във които
се мразиш,задето живееш.
В които не искаш
да гледаш напред,да се смееш.

Има дни,във които
не можеш да дишаш спокойно.
Искаш да викаш от болка,
но премълчаваш достойно.

Има дни,във които
съдбата при мен те довежда.
Тези дни са,които очаквам
и които ми носят надежда.

Дано да ви е донесло малко оптимизъм и надежда.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #641 -: Април 18, 2008, 21:30:18 pm »
Меги е права...Не губете надеждата и позитивизма!Вярвайте и всичко ще е наред...Всяка от нас там някъде я очаква нейното бебче...И всички знаем много добре,че то само ще избере мига в който да се появи...Отпуснете се и се наслаждавайте на любимите си половинки :D
*

siska_rs

• 153
« Отговор #642 -: Април 18, 2008, 21:36:27 pm »

ДНИ

Има дни,във които
се мразиш,задето живееш.
В които не искаш
да гледаш напред,да се смееш.

Има дни,във които
не можеш да дишаш спокойно.
Искаш да викаш от болка,
но премълчаваш достойно.

Има дни,във които
съдбата при мен те довежда.
Тези дни са,които очаквам
и които ми носят надежда.

Дано да ви е донесло малко оптимизъм и надежда.
Страхотно е....много емоции събрани в няколко думи.....
*
« Отговор #643 -: Април 18, 2008, 21:40:00 pm »
Наскомими, ВиЛиЛи, мисля, че много добре сте усетили нашите почти ежедневни настроения. За съжаление то време на време изпадаме в такива, но мисля, че е по-важно, че бързо излизаме от тях, или поне се стараем да е така. Понякъде затъяваме мъката си някъде навътре в сърцата си и се надяваме и нас Бог да ни дари с децата, които очакваме и се борим за тях в продължение на госини понякога.

*
« Отговор #644 -: Април 18, 2008, 21:43:01 pm »
Naskomimi ,напъно съм съгласна със теб. Ти кога ще ходиш до док. за да ти каже кога можеш да почнеш бебеправенето.
Вилили, много ми хареса стихотворението ти.
Меги, мила не си ни развалила настроението. Нали другия месец е наш. Аз ще почвам ин витро и малко ме страх от нейзвесното.
*
« Отговор #645 -: Април 18, 2008, 21:49:05 pm »
Naskomimi ,напъно съм съгласна със теб. Ти кога ще ходиш до док. за да ти каже кога можеш да почнеш бебеправенето.
Меги, мила не си ни развалила настроението. Нали другия месец е наш. Аз ще почвам ин витро и малко ме страх от нейзвесното.

Няма от какво да се страхуваш, ние ше бъдем с теб и ще те подкрепяме. Пък и много скоро е вероятно и ние да те последваме, така че борбата продължава, а подкрепата ни е  взаимна :-)

*
« Отговор #646 -: Април 18, 2008, 21:56:14 pm »
Айде Лека Нощ, мили моя, приятни сънища и утре свежи свежи с нови сили. Весел уикенд ви желая, успех на тези, които чакат добрата новина, а на ловуващите, налягайте мъжете и след две седмици със заветните две чертички. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #647 -: Април 18, 2008, 21:57:43 pm »
Меги,усетила съм вашите настроения,защото те са и мои.От 2,5 години чакам мига ,в който ще усетя в себе си нов живот.Но уви,до сега...............
Аз знам какво е в твойто и на другите момичета тук сърца, и вие знаете,какво е в мойто сърце.Знам ,че тук ме разбирате.Защото се уморих от хора,които само ми казват да се успокоя,да не мисля за това,че бебето все не става,да спра да го чакам и други в тоя тон.
А аз както и вие знаем прекрасно ,че това е едно от най-трудните неща на света - да не мислиш за единственото,което е важно за теб ,за единственото ,което ще осмисли живота ти.
Та затова имам нужда от вас,защото не е нужно да ви обяснявам,че не мога да мисля за нищо друго.
Прегръщам ви силно всички.
*
« Отговор #648 -: Април 18, 2008, 22:02:33 pm »
Благодаря ви много и много ви обичам всички :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #649 -: Април 18, 2008, 22:05:50 pm »
Меггиии, миличка! Съжалявам, толкова силно вярвах че теста ти ще е полжителен! Вярвах го и го исках, като чели за самата себе си. Ех, мама му стара!
Е, колкото и силен човек да си понякога ти иде да се отвори земята и ти да изчезнеш в нея от това безсилие пред което си изправен. Всеки месец с идването на гадината все едно си удряш главата в една бетонна стена без да знаеш какво има зад нея... Не е честно, и ти и Бисето заслужавахте този месец да е вашия повече от всеки друг. Егати, толкова ме заболя и ми стана кофти, даже като ми дойде днес не ми стана гадно, а сега...  на теб ще кажа това което и на Новилка вчера или онзи ден: Господ иска заедно да си разхождаме тумбачетата и да си бутаме количките,за това изчаква. Ще видиш че много скоро всички вкупом ще видим безсрамните тлъсти червени чертички и тогава ще си направим една среща "Тумбаците на Зачатие" :) иска ми се да можех да направя нещо с което да се почувстваш по-добре, но за съжаление освен духом да съм с теб и да те прегърна....  :bighug:  отпусни му края сега, почини си, че скоро ще си в сезона на лова.

Вили, много хубаво стихотворение, благодаря че го сподели с нас.
Мики - с теб сме, няма от какво да се страхуваш, всички сме заедно и в добро и в лошо :)
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #650 -: Април 18, 2008, 22:08:34 pm »

Живи и здрави след празниците ще пуснем пак Мат и Т3 и ако всичко е наред( дано) вече ще можем същия месец.
Решила съм и като направя това - да си пусна микро при гинеколога по здравна и дано вече да са минали тези тъпи гъби, вагинози и бактерии, че нещо взе да ми писва от течения, парене и глупости :x То на едната микробиология излиза една бактерия - лекуваме я и на котролната микро - тази бактерия минала, друга дошла :x :x :x
И с резултата от микрото и всичките ми изследвания ще ходя при даскалов и евентуално и на фм.
Гушки и стискам палци! :bighug: :goodluck: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #651 -: Април 18, 2008, 22:18:28 pm »
Меги :bighug:и аз много съжалявам ,така ми се искаше да чуя радостна новина,но важното е ,че не си паднала духом и продължаваш да се бориш.
*
« Отговор #652 -: Април 18, 2008, 22:32:52 pm »

Много често в нашето нещастие и болка си задаваме въпроса "Защо точно на мен?" а всъщност защо не? Ако не се случи на мен може да се случи на друг, който не е толкова силен и ще рухне от цялата тази болка и мъка. Правилният въпрос в случая е :"Как ще се справя с това?
Така е!Господ дава толкова ,колкото човек може да носи.Родили сме се силни, а не слаби.Това е!Онова, което ще изтърпим , ще ни направи по-силни, не по-слаби...
« Отговор #653 -: Април 18, 2008, 22:45:39 pm »
Момичета,
аз като се прибирах днес от работа си бях в добро настроение /въпреки лелката/. Така вървя пеша през Младост и минавам през куп градинки пълни с дечорлиги и майки с колички, прибрах се и  :balk_145:, няма спиране. Тамън малко се освестих и влизам тук да разбера поне за вас нещо хубаво... Не мога да си удържа сълзите, рукнаха пак като река... Няма ли край тази мъка ...
Нямах сили дори да прочета всичко написано днес и се връщам назад, събрах сили. Дано има някое положително тестче...
Пак ще сме заедно в борбата /отпадналите/, ама в следващият месец мисля да имаме повече късмет и да видим  :bfp:  ДАНО,ДАНО,ДАНО!!!
Целувки от мен!!!
П.П. Сори за оспамването, моля не се сърдете, чак сега влизам и прочетох в другата тема постовете на Меги и Джина и  пак :balk_145: :balk_145: :balk_145:.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #654 -: Април 18, 2008, 22:55:21 pm »
Момичета,какво стана със силните дами,които познавам?Вярно е,че човек има нужда и да поплаче,ама тук направо ще се удавим!Моля ви недейте така!Хайде легнете и поспете малко,погушкайте си слънцата до вас и утре с нови сили ще се борим със света! :balk_21:
Обичам ви и ви целувам!Лека нощ!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #655 -: Април 18, 2008, 22:59:08 pm »
Лека нощ и сладки сънища, милички! :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

siska_rs

• 153
« Отговор #656 -: Април 18, 2008, 23:01:15 pm »
 :grouphug2: Лека нощ и сладки сънища,милички!Спете спокойно и утре се събудете с усмивка-събуждате се до любимия човек!Какво по-хубаво от това!Усмихвайте се и....с усмивка на уста проблемите се преодоляват по-лесно...
*
« Отговор #657 -: Април 18, 2008, 23:05:38 pm »
Мамка му!Това "Другият месец ще е нашият" звучи на моменти невероятно, особено като дойде гостенката.Но, вярвам , че ще е така!Вярвам, че Бог ще дари с дечица нашите семейства, които имат такова желание и толкова грижа , с която очакват до безумие да дарят своите по-малки сърчица...
Така, че  Меги, Бисерче, Виксън-ДРУГИЯТ МЕСЕЦ ЩЕ Е ВАШИЯТ, милички?Или по-другият.НО ЩЕ СТАНЕ!!!
Поръчах си икона на Богородица и Младенеца.Ще си я осветя и ще сложа списъчето до нея.Няма да оставям постоянно свещи, защото ми носят усещане за смъртта , а а тя е била достатъчно около мен, за да я мразя.Ще паля свещ в ръцете си и ще се моля за всички нас, майки в душата си да получим най-съкровеното си-ДЕЦА.И да ги възпитаме така, че да знаят и да оценяват и това- страданието и болката от очакването.За да им е по-сладко и на тях.Така, както ще ни бъде  на нас.Обащавам ви го със сълзи на очи- не от радост, не и от мъка.Някаква безтегловност ме е обзела.Спокойствие.Очакващо.
« Последна редакция: Април 18, 2008, 23:07:43 pm от svetal4y »
« Отговор #658 -: Април 18, 2008, 23:13:19 pm »
Светалчи, Благодаря ти мила,
Някой беше изтрил няколко имена, така че аз пейстнах моят допълнен списък, който проверявам преди да тръгна към черквата

Списъче за Руската черква:

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Светослава Момчева
Деляна
Станислава Д.
Мария
Таня А.
Боряна Н.
Ива М.
Мая Д.
Димитричка
Мария Б.
Кремена М.
Магдалена Б.
Виолета

ДАНИ, разплака ме, но този път от щастие, знаеш какво чувствам и си до мен, а това е неоценимо , благодаря ти!!!
   Хайде вече по-ведро, няма ли да се появи някое  :bfp:
   И аз се моля за вас всеки ден ...
*
« Отговор #659 -: Април 18, 2008, 23:16:06 pm »
Светалчи, Благодаря ти мила,
Някой беше изтрил няколко имена, така че аз пейстнах моят допълнен списък, който проверявам преди да тръгна към черквата

Списъче за Руската черква:

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Светослава Момчева
Деляна
Станислава Д.
Мария
Таня А.
Боряна Н.
Ива М.
Мая Д.
Димитричка
Мария Б.
Кремена М.
Магдалена Б.
Виолета
Светла К.
ДАНИ, разплака ме, но този път от щастие, знаеш какво чувствам и си до мен, а това е неоценимо , благодаря ти!!!
   Хайде вече по-ведро, няма ли да се появи някое  :bfp:
   И аз се моля за вас всеки ден ...

Добавих се и аз.....