0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #60 -: Април 12, 2008, 13:48:58 pm »
Успех момичета!
<a
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #61 -: Април 12, 2008, 14:38:12 pm »
Eй, Любекс, честита ти лелка!!! Голямо чакане падна! А сега я изпращай по-бързо и започвай да действаш, че каквито и диагнози да поставят на Бойко, току-виж някакъв шампион плувец достигнал целта и после да ни изненадаш приятно!
На всички ви благодаря за пожеланията за малката палавница! Ние вече ще трябва да тръгваме, че торти имаме да взимаме, път ни чака ... Ще се включа утре вечер като се приберем! И да знаете, ще очаквам да видя няколко "+" теста! Приятна почивка на всички!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #62 -: Април 12, 2008, 15:56:29 pm »
Честита нова темичка дано да донесе многоооо +++++++ тестчета и здрави бебчета .
:welcome_1: на ivkaa80 и naskomimiмного късмет и скоро да се похвалите.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #63 -: Април 12, 2008, 15:58:49 pm »
Честито и от мен за новата темичка...
Момичета да ви се оплача....според календара фертилните дни са ми на 10,11 и 12!
и така на 10-ти цял ден на работа-вечерта до 2:00 часа
вчера отново на работа през деня и моя вечерта беше "много уморен"
Днес 12-ти отново го няма :fishing: :beerdr: а вечерта сме на гости и най вероятно пак ще пропуснем(заради алкохол или пак ще е уморен)...много ми е гадно :balk_146:
Иначе миналата седмица имах някакво въртешно мое си усещане за  овулация,странни симптоми(аз немеря още температура и тестове за ову не ползвам),т.е. болки в яйчниците и странно течение и тогава  правихме активни опити,но все пак по календара са тези дни и ми се искаше да не ги изпуснем .....Незнам какви са тез мъже-ако е за приятел всичко правят а ако си  е за нас.... :balk_144:
И много ме дразни като каже:"Мило стига се цупи,то когато трябва да стане,ще стане!!!" ама я му обяснои че не става така :nono:
Много ми е гадно,благодаря че ви има за да може човек да сподели-означавате много за мен момичета :bighug:
« Отговор #64 -: Април 12, 2008, 16:22:48 pm »
Софи, честит рожден ден на племенничката! Да ви е жива и здрава, все радост да ви носи  :balk_12:
Моите племенници ме наричат по име, без лели, чинки и пр... :lol: Когато се появиха на бял свят аз бях на 18 години, е как да ми кажат чинка... брррр  :lol: :lol: свикнаха от деца и така до ден днешен  :D

п.п Много ти е хубав аватара ;)
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #65 -: Април 12, 2008, 16:42:06 pm »
Привет момичета!Добре дошли на новите момичета и да не се задържат дълго тук!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #66 -: Април 12, 2008, 16:58:48 pm »
..според календара фертилните дни са ми на 10,11 и 12!
Здравей, миличка!
Недей така да тъжиш и да се притесняваш - все пак не мериш температура и не ползваш тестове за ову. То и на мен календара ми показва няколко дни, но това го показва според продължителността на предишния цикъл, а аз не съм като по часовник - незнам как е при теб..
Моят съвет е да почнеш поне да си мериш бт, ако не и тестовете - аз за пръв път си мерих миналия месец и е страшно удобно. Е, не е толкова приятно всяка сутрин, но се свиква - по-важното е, че можеш да се ориентираш горе-долу и да не се притесняваш ако си пропуснала някой ден. В първите месеци и аз бях така - нищо не мерех и си мислех, че трябва да правим любов всеки ден, че ако пропуснем може точно тогава да е било. Няма да ти обяснявам за какъв тормоз и претеснение ставаше дума - то беше като някаква неприятна работа и по задължение и направо го тормозех милия.

....Незнам какви са тез мъже-ако е за приятел всичко правят а ако си  е за нас.... :balk_144:
И много ме дразни като каже:"Мило стига се цупи,то когато трябва да стане,ще стане!!!" ама я му обяснои че не става така :nono:
Много ми е гадно,благодаря че ви има за да може човек да сподели-означавате много за мен момичета :bighug:

Не че искам да го оправдавам - незнам защо мъжете си мислят, че не става, защото ние много се напрягаме и ще стане от самосебе си. Но пък от друга страна сексът е хубаво нещо, но когато се прекали става едва ли не досадно.. Тогава - както ти описвах по-горе - имах чувството, че съм сексуален терорист и на милото като беше уморен или нямаше настроение се карахме, вдигах скандал, че видиш ли - може точно днес да е било...
Успокой се, мила, не се притеснявай и не се осланяй точно на календара. Може пък точно когато си усещала тези болки и течение да е бил момента.
И пак те съветвам - пробвай с мерене на температура.
Аз се чувствам по-добре така, въпреки, че за жалост в момента се пазим :( заради лечение на щитовидната жлеза и нямам търпение пак да почнем, но поне така с температура и тестове ще се ориентирам по-ясно и няма да тормозя така милото всеки ден :wink:
Гушки и повече спокойствие!
p.s. А това за бирата и алкохола незнам - имам много приятели, дето са напривили малките точно, когато са били подпийнали, така че нищо не ти пречи да го съблазниш  - колкото и да е уморин мъжа си е мъж - едва ли ще успее да устиска и да ти устои :D
Приятно гостуване и хубава вечер от мен!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #67 -: Април 12, 2008, 17:13:19 pm »
Миличка и моят цикъл не е по часовник...и най-вероятно ще започна с меренето на температура,колкото и трудно да ми изглежда(аз сутрин съм много крива докато не стана и пия кафе-направо съм непоносима)
Благодаря ти много ти ми вдъхна кураж и като се замисля вярно напоследък секса не е удоволствие,а някак си по принуда-Ще спра да го тормозя милото!!!
Сега се чувствам много по-добре!!!И довечера пил не пил Ще го саблазня!!!
Благодаря ти naskomimi,наистина успя да ми промениш настроението :balk_21: :bighug:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #68 -: Април 12, 2008, 17:35:55 pm »
Bebence:hug2: :hug2: :hug2:!
Виждаш ли, щом не ти е по часовник няма как да си сигурна, че е в тези дни, защото календара ти изчислява по дължината на последния цикъл.
Радвам се, ако съм ти помогнала малко!
Хубава вечер!
 :blowingdust:

« Отговор #69 -: Април 12, 2008, 17:39:07 pm »
Здравейте Момичета, аз ви  :balk_172: почти от месец и писах от време на време, ама днес рших да се запиша официално. Всички тук сте много готини и ще се радвам ако приемете ваща КАКА, доколкото се ориентирах аз ще съм най-голямата :balk_56:
Благодаря ти Софи че ме окуражи да го направя!
Зарадвах се на всички  :bfp: и на новите мамички желая леки 9 месеца, и на всички останали пожелавам щастливите мигове да ви преследват и даже когато в момент на объркване да им тропаме с крак, те да не ни напускат!
Целувам ви ВСИЧКИ и ви  :bighug: :bighug: :bighug:
П.П. Щях да забравя: Някой ще ме добави ли в списъка на чакащите 19-20.04
*
« Отговор #70 -: Април 12, 2008, 17:41:17 pm »
Ивче ,аз ще те включа,но ми кажи на коя дата трябва да ти дойде..

Момичета днес е паметен ден за мен...След 22 дневно закъснение,на мен ми дойде.. :)

Ей богу,доживяхме Любчеееее! :balk_46:Сега вече се успокой и като си тръгне лелката смело напред в бебеправенето :00001754:,и след това  :bfp: preggo ylinfant :babbycarrage:
Обичкам тееееее! :bighug:
*
« Отговор #71 -: Април 12, 2008, 18:03:18 pm »
Здравейте Момичета, аз ви  :balk_172: почти от месец и писах от време на време, ама днес рших да се запиша официално. Всички тук сте много готини и ще се радвам ако приемете ваща КАКА, доколкото се ориентирах аз ще съм най-голямата :balk_56:
Благодаря ти Софи че ме окуражи да го направя!
Зарадвах се на всички  :bfp: и на новите мамички желая леки 9 месеца, и на всички останали пожелавам щастливите мигове да ви преследват и даже когато в момент на объркване да им тропаме с крак, те да не ни напускат!
Целувам ви ВСИЧКИ и ви  :bighug: :bighug: :bighug:
П.П. Щях да забравя: Някой ще ме добави ли в списъка на чакащите 19-20.04
:welcome_1:Дано не се задържиш за дълго в тази темичка и скоро да гушнеш едно малко човече :babyflips:
Що се отнася до годините,то тук аз съм каката :wink: и това изобщо не ме притеснява  :D
*
« Отговор #72 -: Април 12, 2008, 18:03:59 pm »
Здравейте за секунда и от мен.Върнах се т лозята да се изкъпя ида си зема чисти дрехи че едно хлапе на село има чрд.И не мога да не се вмъкна прост тук и да видя какво става.
На новодошлите- уелкъм и успех по-бързо да се преместите при бременелките
На всички , които чакат тия дни - УСПЕХ стискам здраво палци. И се моля за вас.
Любче, ай честито за лелката- надявам се оттук нататък следващото закъснение да е девет месеца минимум заради бебче.
Клкото до лозята- произвеждаме вино и ракия ама за нас а иначе другото грозде го продаваме. АМа не че произвеждаме по двайсе литра- минимум 500 ракия на 70 градуса. ВМино не знам ама и то не е малко....Прави сметка.Утре свършваме мускатто и почваме другото лозе с винените сортове- добре че там няма много за вързване и става по - бързо.
Изгоряла съм с най-текезесарския тен на света.Ужас!!!!И като се връщах щях да обърна колата на едни завой заради една пчеладето ми се лепна на окото.Абе изкарах си акъла направо още треперя
Айди милички- целувки и прегръдки за всички, че трябва да изчезвам
« Отговор #73 -: Април 12, 2008, 18:32:48 pm »
Соф ,страшен аватар ,пожелавам ти две такива пиленца да подскачат покрай теб много скоро :D
svetal4y,леко бе жена  8Oкарай внимателно.Най-работното момиче си май в зачатие :lol:
Mishelle9999,добре дошла Какче :Dи кратък престой ти пожелавам.
*
« Отговор #74 -: Април 12, 2008, 19:28:44 pm »
Ей обичам ви бре :) Е па аз от кеф ,взех та отидох на кафенца мафенца с приятелки...Бая се посмяхме..

Мишеле,добре дошла при нас !Ще видиш че при нас чакането не е толкова гадно :)
Днес ми се губи Дани,дано да разпуска някъде ,че ми е напрегнатка тези дни..

Джина , е кога ще се засечем най-накрая?! :) Целувам те!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #75 -: Април 12, 2008, 19:39:41 pm »
 :welcome: и на Мишел!Дано не се задържиш тук много!Любе,ти си в черпушка бе мила!Е това си е новина за празнуване!Ще ти стискам палци всичко да е наред и след 2 седмици да се похвалиш с ову и след още 2 с  :bfp:!На останалите да видят по-скоро двете чертички!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #76 -: Април 12, 2008, 20:05:51 pm »
Момичета - искам да ви питам нещо..
Днес за пръв път си правих тест за ову - клиър ову( знам, че много от вас не го харесват, но не намерих друг :()
Резултат -  :bfn1:, но много, много бледа.
Въобще не е пурпурно червена и въобще червена както пише на опаковката. Много от вас пишат, че тестовата е по-бледа и се чудите - аз се чудя ако имам две колко по-бледо от това трябва да е...
Въпросът ми е - това нормално ли е и така ли трябва да е?!?
Спазила съм всички изисвания - днес не съм пила много вода и преди теста не съм пишкала 3 часа..
Благодаря ви предварително!
Гушки! :bighug:

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #77 -: Април 12, 2008, 20:21:00 pm »

ОЧАКВАЩИ: 

dianka           16-17.03.                         
Galichka         23-24.03.           
vmj_             8-9.04.
silvi4ka         8-9.04.
shu6enceto       8-9.04.
Anika85          10.04.
Andreqivano      10-11.04.
Meggy            13-14.04.
Vickson          13-14.04.
Олимпия          13-14.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
sof              15-16.04
dgina            16.04.
nomine           17.04.
mikivl           17.04
biserche         19.04.
biberonka        19.04.   
svetal4y         19-20.04.
malkoto_dqvolche 20.04
hrisig           22-24.04.
radost_I         20.04
silvia_yo        19.04
Ivkaa80

ЛОВУВАЩИ: 
ivaqna             
svetal4y   
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rossy*
bebebe
tani77
bebence
tancheto
lqlyo
anjela80
eveishan
parsi
saraapl
Raliuna
siska_rs

записвам се към ловуващите!
Успех на всички,дано скоро заедно се изместим в Успелите!
*
« Отговор #78 -: Април 12, 2008, 21:44:50 pm »
Здравейте момичета! Много ми липсвахте - нямах възможност да се докопам до комп няколко дни и сега бързам да ви пиша. Честита да ни е новата темичка и с много положителни резултати да я изпълним.
Добре дошли на новите момичета и дано скоро всички заедно се изместим в темата на бременните. Аз вече съм към очакващите - около 17-18.04
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #79 -: Април 12, 2008, 21:47:53 pm »
Здравейте за секунда и от мен.Върнах се т лозята да се изкъпя ида си зема чисти дрехи че едно хлапе на село има чрд.И не мога да не се вмъкна прост тук и да видя какво става.
На новодошлите- уелкъм и успех по-бързо да се преместите при бременелките
На всички , които чакат тия дни - УСПЕХ стискам здраво палци. И се моля за вас.
Любче, ай честито за лелката- надявам се оттук нататък следващото закъснение да е девет месеца минимум заради бебче.
Клкото до лозята- произвеждаме вино и ракия ама за нас а иначе другото грозде го продаваме. АМа не че произвеждаме по двайсе литра- минимум 500 ракия на 70 градуса. ВМино не знам ама и то не е малко....Прави сметка.Утре свършваме мускатто и почваме другото лозе с винените сортове- добре че там няма много за вързване и става по - бързо.
Изгоряла съм с най-текезесарския тен на света.Ужас!!!!И като се връщах щях да обърна колата на едни завой заради една пчеладето ми се лепна на окото.Абе изкарах си акъла направо още треперя
Айди милички- целувки и прегръдки за всички, че трябва да изчезвам
Ей да си вземем от теб за сватбата!!!