..според календара фертилните дни са ми на 10,11 и 12!
Здравей, миличка!
Недей така да тъжиш и да се притесняваш - все пак не мериш температура и не ползваш тестове за ову. То и на мен календара ми показва няколко дни, но това го показва според продължителността на предишния цикъл, а аз не съм като по часовник - незнам как е при теб..
Моят съвет е да почнеш поне да си мериш бт, ако не и тестовете - аз за пръв път си мерих миналия месец и е страшно удобно. Е, не е толкова приятно всяка сутрин, но се свиква - по-важното е, че можеш да се ориентираш горе-долу и да не се притесняваш ако си пропуснала някой ден. В първите месеци и аз бях така - нищо не мерех и си мислех, че трябва да правим любов всеки ден, че ако пропуснем може точно тогава да е било. Няма да ти обяснявам за какъв тормоз и претеснение ставаше дума - то беше като някаква неприятна работа и по задължение и направо го тормозех милия.
....Незнам какви са тез мъже-ако е за приятел всичко правят а ако си е за нас....
И много ме дразни като каже:"Мило стига се цупи,то когато трябва да стане,ще стане!!!" ама я му обяснои че не става така
Много ми е гадно,благодаря че ви има за да може човек да сподели-означавате много за мен момичета
Не че искам да го оправдавам - незнам защо мъжете си мислят, че не става, защото ние много се напрягаме и ще стане от самосебе си. Но пък от друга страна сексът е хубаво нещо, но когато се прекали става едва ли не досадно.. Тогава - както ти описвах по-горе - имах чувството, че съм сексуален терорист и на милото като беше уморен или нямаше настроение се карахме, вдигах скандал, че видиш ли - може точно днес да е било...
Успокой се, мила, не се притеснявай и не се осланяй точно на календара. Може пък точно когато си усещала тези болки и течение да е бил момента.
И пак те съветвам - пробвай с мерене на температура.
Аз се чувствам по-добре така, въпреки, че за жалост в момента се пазим
заради лечение на щитовидната жлеза и нямам търпение пак да почнем, но поне така с температура и тестове ще се ориентирам по-ясно и няма да тормозя така милото всеки ден
Гушки и повече спокойствие!
p.s. А това за бирата и алкохола незнам - имам много приятели, дето са напривили малките точно, когато са били подпийнали, така че нищо не ти пречи да го съблазниш - колкото и да е уморин мъжа си е мъж - едва ли ще успее да устиска и да ти устои
Приятно гостуване и хубава вечер от мен!