0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Многооо странна болка. Помощ
« Отговор #20 -: Април 14, 2008, 08:55:52 am »
NOWILKA, стискам ти палци от все сърце това гадното лелище да не дойде! :goodluck:
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Ох , чул те господ не само на мен да не ми дойде, ами и на всички тук във форума. :ballons: :bighug: Сутрин ставам с мисълта за пържени картофки със сирене,а съм на диета и си представете как издържам, а вечер си лягам с мисълта за един огроооооомен буркан с кисели краставици. Но това е само в мислите ми. Все пак се вталявам. :smiley_abxb: :smiley_abxb:
« Отговор #21 -: Април 14, 2008, 09:45:45 am »
Добро утро Новилка, не се притеснявай, щом болката е тъпа търпи отлагане, поне аз не бих хукнала на лекар. И аз имам тъпа болка от 2 дни, а сутринта като станах ми миришеше на пържени филийки, не съм им фенка, но този мирис ме преследваше и не устоях и взех че си изпържих... А сега се чувствам виновна  :(
За кистите - щом до сега не си ги задържала няма логика да не се самоизчисти сама при цикала. Аз миналия месец имах - болката беше честа, остра, краткотрайна и след като вече ми закъсняваше.
При възпаление на яйчника, освен болка се появяват циститни оплаквания, тъй като пикочния мехур е близо-леко смаде, желание за уриниране и напъни без да има какво да се пишка. появаява се и леко течение, като сперма(извинявам се за сравнвнието, но не се сетих за по-подходящо :oops: )
 Имам чуството че ми се разширава ханша, а според мъжа ми дупето ми било по-пухкаво(аз по природа съм с твърдо плоско дупе. Вярвам че след тъпите ми болки е яйчника ще следва +++++++++++
Мисля, че и твойте болки са свързани с бъдещо ++++++ на тестчето
СТИСКАМ ПАЛЦИ!
« Отговор #22 -: Април 14, 2008, 10:31:03 am »
Мишеле, силно се надявам при теб поне да е станало. А това с филийките си беше "удар под кръста". Аз съм на работа в момента, а пред очите ми едни сочни филийки-пържени ,отгоре с медец или чубрица. Ааааааааааааааааа :? :(
« Отговор #23 -: Април 14, 2008, 11:07:40 am »
С медец и сиренце...
И при теб е станало, мила!
Вярвай силно в това и чудото ще стане!
И.... не мисли за филийките...;)
Лека работа!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #24 -: Април 14, 2008, 14:52:57 pm »
Новилка, това със отминалата болка, липсата на ПМС и сърбежа на зърната и картофките рано сутрин ... незнам ама малко ми звучи като на ..... :wink:  ай ДАНО ДАНО ДАНО  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: много се моля за теб!!! Гушкам те силно!!!
Иначе болкато която описваше преди това ми напомня на моята, мен ме боли така в дните около овуто, после отшумява... този месец се оказе обаче задържана киста. Но при теб ще е друго ще видиш!!!  :bfp1: аз вярвам  :lol:
« Отговор #25 -: Април 14, 2008, 14:59:02 pm »
Новилка, това със отминалата болка, липсата на ПМС и сърбежа на зърната и картофките рано сутрин ... незнам ама малко ми звучи като на ..... :wink:  ай ДАНО ДАНО ДАНО  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: много се моля за теб!!! Гушкам те силно!!!
Иначе болкато която описваше преди това ми напомня на моята, мен ме боли така в дните около овуто, после отшумява... този месец се оказе обаче задържана киста. Но при теб ще е друго ще видиш!!!  :bfp1: аз вярвам  :lol:

Висконче, радвам се и ти благодаря от все сърце на теб и на всички тук,че винаги ме подкрепяте и сте ми /и ми/ давали кураж и вяра във всичко. Но се съмнявам този месец и изобщо по принцип да стане скоро. Така че , като ми дойде поне ще отида на лекар за тази болка, за да чуя и неговото мнение. Все пак ти благода , целувам те и те прегръщам силно.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #26 -: Април 14, 2008, 18:44:55 pm »
 :wink: Мила и мен симптомите ти ме карат да мисля,че тестчето ти е+++!Искрено се надявам да е така!20.04 наближава и сама ще се убедиш,че лелището няма да те навестява 9 месеца :wink:
« Отговор #27 -: Април 14, 2008, 21:14:39 pm »
Здравейте на всички, мили момичета! За пръв път си позволявам да пиша тук, но ви чета от доста време. Озадачена съм от тялото си този месец. От повече от година правим опити с моя приятел за бебе, но няма резултат! Та да си дойда на думата: М ми идва редовно всеки месец +-1,2 дни разлика, всеки път ме държи по 5-6 дни,с всичките му симптоми които го предхождат: болки в гърдите,много ядене,някое и друго побоцване или болки в корема и кръста,лошо настроение, като болките не са силни(ако не съм настинала)и т.н., но този месец никакви болки(нормалните) преди и след това,но дойде ми леко и неуверено,на втория ден се засили, на третия пак намаля и на 4-я нямаше и помен. 8O А сега чувствам някакво странно усещане ниско долу в дясно,като топлина, или подпиране, но много слабо, направо не знам как да го опиша :? Дали нещо подобно е сполетявало някоя от вас? Ще ви бъда много благодарна за всякакви предположения!

Желая съкровенната мечта на всяка от вас да се сбъдне по скоро,както и на мен! :)
« Отговор #28 -: Април 15, 2008, 08:14:45 am »
:wink: Мила и мен симптомите ти ме карат да мисля,че тестчето ти е+++!Искрено се надявам да е така!20.04 наближава и сама ще се убедиш,че лелището няма да те навестява 9 месеца :wink:

Чул те Господ миличка, но нещо се съмнявам този месец да е станало. А и от днес се прояви някаква болка ниско долу- все едно съм с тухла в матката. Иначе сърбежа изчезна , но зърната си ме болят при допир.  8O
« Отговор #29 -: Април 15, 2008, 08:15:47 am »
Здравейте на всички, мили момичета! За пръв път си позволявам да пиша тук, но ви чета от доста време. Озадачена съм от тялото си този месец. От повече от година правим опити с моя приятел за бебе, но няма резултат! Та да си дойда на думата: М ми идва редовно всеки месец +-1,2 дни разлика, всеки път ме държи по 5-6 дни,с всичките му симптоми които го предхождат: болки в гърдите,много ядене,някое и друго побоцване или болки в корема и кръста,лошо настроение, като болките не са силни(ако не съм настинала)и т.н., но този месец никакви болки(нормалните) преди и след това,но дойде ми леко и неуверено,на втория ден се засили, на третия пак намаля и на 4-я нямаше и помен. 8O А сега чувствам някакво странно усещане ниско долу в дясно,като топлина, или подпиране, но много слабо, направо не знам как да го опиша :? Дали нещо подобно е сполетявало някоя от вас? Ще ви бъда много благодарна за всякакви предположения!

Желая съкровенната мечта на всяка от вас да се сбъдне по скоро,както и на мен! :)

Мила, защо не отидеш на лекар. Да не е цветна бременност? 8O
« Отговор #30 -: Април 16, 2008, 10:43:48 am »
NOWILKA, аз също ти стискам палци  :crossfingers: и от сърце ти желая лелката да не дойде, а вместо нея след 9 месеца ти и твоето мъжленце да си имате друг гост  :babbycarrage:
« Отговор #31 -: Април 16, 2008, 11:36:42 am »
NOWILKA, аз също ти стискам палци  :crossfingers: и от сърце ти желая лелката да не дойде, а вместо нея след 9 месеца ти и твоето мъжленце да си имате друг гост  :babbycarrage:

Моята дойде току що с 4 дни подряняване. :x :x :x :x :x :x :x
« Отговор #32 -: Април 16, 2008, 12:22:18 pm »
Мнооооооооого съжалявам NOWILKA  :( Съпричастна съм, тъй като и на мен тази сутрин ми дойде :(, с доста голямо подраняване. Трябваше да ми дойде едва за Великден. Ама какво да се прави, поне по празниците ще съм във форма и с моето мило ще работим по въпроса за  :sucky:
Дано и ти имаш късмет следващия месец. Продължавам да стискам палци.
« Отговор #33 -: Април 16, 2008, 13:56:13 pm »
sofijana,NOWILKA и аз сьжелявам за вас,но не губете кураж другия месец може да е вашия preggo
http:
« Отговор #34 -: Април 16, 2008, 14:12:12 pm »
Ако този месец фоликула не се е спукал и е образувал киста, която да излезе с лелището, нормално ли е да боли адски ниско долу първите дни? В момента съм се свила на кълбо, а ниско долу край яйчниците имам такива жестоки болки, че едвам стигам до тоалетната. Имам чувството че ми се късат яйчниците. Чак настръхвам от болкааааа. А съм на работааааа. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
« Отговор #35 -: Април 16, 2008, 14:23:58 pm »
При мен болките като имах киста, сьщо бяха силни но болката беше тьпа и дори и хапче да пия пак не ме успокояваше.Защо не званеш или не отидеш на доктор по добре?
http:
« Отговор #36 -: Април 16, 2008, 14:47:42 pm »
NOWILKA, възможно е мила, не се шашкай. При мен се получи именно така. Предният месец цикълът ми закъсня, поради образувала се киста. Пих Оргаметрил, след което ми дойде, но явно самата киста не се беше спукала, защото и след цикъла продължаваше да ме боли...до вчера, когато пак ми дойде (разликата между двете менструации е една седмица) и сега не ме боли, та се чудя дали пък именно сега не се е спукала и затова отново да имам кръвотечение? Може би е това. Утре или в петък пак ще ходя на доктор и ще видим какво точно става. Та...NOWILKA,може и при теб да се получава нещо такова. Казвам ти, последните няколко дни щах да умра от болка, но сега нещо ми олекна. Дано пак не сеп ояви болката. Искрено ти пожелавам и при теб всичко да е наред.  :bighug:

Anjela80, а на теб ти благодаря от все сърце за подкрепата, както и на всички останали от форума. Все още съм нова, но чувствам позитивното ви настроение и топлината, с която ме посрещате тук.
*
« Отговор #37 -: Април 16, 2008, 14:58:03 pm »
NOWILKA аз имах киста преди около 3г.Бяха ми дали да пия нещо,но се сещам какво точно.Когато дойде М имах много силни болки и обилно кървене.Е,аз поне си бях вкъщи.Надявам се при теб изобщо да няма такива работи и да е наред всичко.Но като свърши М мини на един преглед,за да си по-спокойна.
(само да добавя,че аз изобщо не предполагах,че имам киста-мислех че съм бременна.А и теста ми беше показал бледа 2-ра чертичка.Ама нали бях още неопитна и тъпа даже не казах за това на лекаря :oops:-но това е друга тема)
стискам ти палци и дано се поуспокои малко болката
« Отговор #38 -: Април 16, 2008, 15:15:51 pm »
NOWILKA аз имах киста преди около 3г.Бяха ми дали да пия нещо,но се сещам какво точно.Когато дойде М имах много силни болки и обилно кървене.Е,аз поне си бях вкъщи.Надявам се при теб изобщо да няма такива работи и да е наред всичко.Но като свърши М мини на един преглед,за да си по-спокойна.
(само да добавя,че аз изобщо не предполагах,че имам киста-мислех че съм бременна.А и теста ми беше показал бледа 2-ра чертичка.Ама нали бях още неопитна и тъпа даже не казах за това на лекаря :oops:-но това е друга тема)
стискам ти палци и дано се поуспокои малко болката
[/След 2 спазмалгона взимане през 15 минути, леко намаля,ама сега се усилииииииии.... леле. Че и моя мъж ми отказа да идва в това задръстване да ме вземе от работа. :x
*
« Отговор #39 -: Април 16, 2008, 15:36:42 pm »
Не можеш ли да си тръгнеш по-рано?Вземи си такси и бързичко се прибирай!Топъл душ и повече лежане и почивка.
Ужасссссссс дано ти мине бързо