0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Многооо странна болка. Помощ
« -: Април 10, 2008, 10:04:23 am »
Извинявайте,че пускам нова тема, но не искам да развалям другите.
От предполагаемата ми овулация/която аз реших,че ще е тогава/ е започнала болка в левия ми яйчник. До ден днешен не отшумява. Миналия месец тази болка ми се пояни 3 дни преди да ми дойде. Ама сега - чак на 20,04 ми е посещението от лелището, а ме боли от 1-2,04. На какво може да се дължи това? Нямам засилено течение. Просто една болчица , а от нея имам чувството че ниско долу "съм се разширила"/  :oops: егати обяснението/.
Помагайте и давайте идеи. 8O 8O 8O
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: Многооо странна болка. Помощ
« Отговор #1 -: Април 10, 2008, 10:08:10 am »
Ами, дано при теб да е за хубаво, но преди време като ме болеше така тъпо и упорито, се оказа, че имам възпаление на яйчника. Защо не отидеш на лекар?

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #2 -: Април 10, 2008, 10:11:29 am »
Ами, дано при теб да е за хубаво, но преди време като ме болеше така тъпо и упорито, се оказа, че имам възпаление на яйчника. Защо не отидеш на лекар?

Защото ще ми дадат отпуска на 21,04, а тогава ще съм цъфнала. Надали могат да ме прегледат с лелището. Незнам. А защо да е за хубаво? 8)
« Отговор #3 -: Април 10, 2008, 10:41:33 am »
   Не искам да те плаша ,но и аз с подобна болка се оказа,че имам възпаление на яйчниците.Няма да е зле да отидеш на лекар възможно най-бързо.Нищо ,че си в цикъл.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #4 -: Април 10, 2008, 11:00:43 am »
Защото ще ми дадат отпуска на 21,04, а тогава ще съм цъфнала. Надали могат да ме прегледат с лелището. Незнам. А защо да е за хубаво? 8)
Ами събота някои лекари работят, провери и си запиши час.Нали в събота не си на работа? Мила, здравето е по-важно от работата.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #5 -: Април 10, 2008, 13:53:37 pm »
Новилка,не искам да те плаша,но така както описваш болката ми е много позната!На мен също ми се случва и при мен се дължи винаги на киста!Отиди на лекар дори и да си в М!Аз ходя,за да се види дали се пука!Дано не е киста,но все пак ние не можем да гадаем!
« Отговор #6 -: Април 11, 2008, 09:09:27 am »
Аз като имах тьпа и постоянна се оказа,че е киста.Дано и  при теб не е така,затова бягаи на доктор.
http:
« Отговор #7 -: Април 11, 2008, 09:12:33 am »
Само ми кажете , че кистата не се маха оперативно. От 1997 до 2000г имам 13 операции на киста/ не на яйчника/ и вече имам панически ужас от думата "операция и хирерг". :(
*
« Отговор #8 -: Април 11, 2008, 09:13:20 am »
Това много ми прилича на моя случай този месец.Точно след предполагаемата О 4 дни много ме боля корем ниско и кръст и аз съм също толкова озадачена защото за пръв път ми се случва но в Понеделник съм на док и ще питам.По добре и ти се консултирай с лекар :)

« Отговор #9 -: Април 11, 2008, 09:23:19 am »
Това много ми прилича на моя случай този месец.Точно след предполагаемата О 4 дни много ме боля корем ниско и кръст и аз съм също толкова озадачена защото за пръв път ми се случва но в Понеделник съм на док и ще питам.По добре и ти се консултирай с лекар :)

Да, но при мен болката е от време на време лекииичка и тъпа. Не ми се е схващал кръста и не ме е болял. И на мен това ми е за първи път проявление на болка след предполагаемо ову.
Но май сте прави- с лелище или не - отивам на лекар.  8)
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #10 -: Април 11, 2008, 13:31:25 pm »
Новилка,не се притеснявай така както ми описваш болката е като моята и ако е киста не се маха оперативно,а с дуфастон!Повечето изписват противозачатъчни,но при мен е с дуфастон щото правим опити и не става!Няма страшно тази киста се дължи на задържан фоликул!Един вид не е имало ову!Поне аз така го разбрах!Този месец бях с две и то една в друга,пих си дуфастон и всичко се изчисти!Дано при теб нещата са наред и тази странна за теб болка се окаже в най-приятната и скоро се похвалиш с +++ резултат!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #11 -: Април 11, 2008, 13:50:33 pm »
 :bighug: Мила незнам каква е причината,но се присъединявам към пожеланието на другите да не е нещо сериозно и...Ох,дано скоро ни зарадваш с +++!А за киста незнам-аз като имах поликистоза пак не съм имала такива болки :dontknow: Според мен може да е от всичко!Кога ти беше МЦ ?Да не да е ову незнам...Дано не е нещо лошо! :bighug:
« Отговор #12 -: Април 11, 2008, 15:34:18 pm »
:bighug: Мила незнам каква е причината,но се присъединявам към пожеланието на другите да не е нещо сериозно и...Ох,дано скоро ни зарадваш с +++!А за киста незнам-аз като имах поликистоза пак не съм имала такива болки :dontknow: Според мен може да е от всичко!Кога ти беше МЦ ?Да не да е ову незнам...Дано не е нещо лошо! :bighug:
Трябва да ми дойде на 20,04.
*
« Отговор #13 -: Април 11, 2008, 15:36:21 pm »
Новилка дано не дойде заради  preggo.Иначе се надявам да не е нищо страшно- :goodluck:

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #14 -: Април 11, 2008, 17:26:43 pm »
Значи би трябвало ,ако правилно изчислявам тъкмо да ти е минала О нали така?Ако не греша 06,04?Значи може и от това да е!Дано да е от това! :DЗнам че е започнала по-отрано болката но се надявам да е заради О!
*
« Отговор #15 -: Април 11, 2008, 19:28:45 pm »
Само ми кажете , че кистата не се маха оперативно. От 1997 до 2000г имам 13 операции на киста/ не на яйчника/ и вече имам панически ужас от думата "операция и хирерг". :(
Има кисти , които се лекуват оперативно, други не.
*
« Отговор #16 -: Април 12, 2008, 09:39:10 am »
NOWILKA,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да не е нещо сериозно, а напротив, да е  preggo
 :bighug: силно
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #17 -: Април 12, 2008, 10:53:14 am »
Здравейте,
На мен последните месеци това ми се случва много често,с изключение на миналия месец-тогава обаче нямах овулация-установено с тестове/за съжаление ги използвам от два месеца-така че не мога да съм сигурна напълно за такава връзка /.Когато питах гинеколог той ми отговори, че е нормално във втората половина на цикъла да има такава болка, защото се образува жълто тяло.Дано да съм разбрала  и да Ви препредавам правилно информацията.
« Отговор #18 -: Април 14, 2008, 08:33:51 am »
Благодаря ви за отговорите момичета.  :bighug: :ballons: Много сте добри,признавам.
Странното е,че болката от събота е спряла. Трябва да ми дойде в неделя на 20,04,а по-странното е че винаги от 5 до 10 дена преди да ми дойде започват симптомите на наближаване на лелището. А сега имам само един /никога не съм го имала този/ симптом- сърби ме и ме наболяват зърната и около тях/ извинявам се за глупавото обяснение/.  :oops: 8O
*
« Отговор #19 -: Април 14, 2008, 08:47:11 am »
NOWILKA, стискам ти палци от все сърце това гадното лелище да не дойде! :goodluck:
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...