Добро утро
Ето ме отново на линия. Момичета, дано и вашите проблеми преминат. Аз днес съм по-добре.
По повода с кистите ще споделя нещо с вас. От доста време една жена ми говори за билката "плавун". Може би някой от вас е чувал за нея. Яйчниците на някаква нейна колежка (23 годишно момиче, с една година по-малка от мен, т.е. аз съм на 24) били осеяни с малки кистички и някой и бил препоръчал да пие тази билка. Преди 2 дни въпросното момиче отишло за пореден път на профилактичен преглед при своя гинеколог и той констатирал, че кистите почти били изчезнали. Досега не съм се решавала да я пия, но от вчера определено вече се надъхах и си купих една опаковка. Евтина е и все пак е билка, т.е. човек нищо не губи ако я пие. Смятам, че мога само да спечеля. И така, от тази сутрин започнах да я пия. Дано ми помогне, че вече ми писна от кистички и киииисти...Естествено резултатът няма да дойде експресно, но съм решена да бъда постоянна и упорита
Стисткайте ми палци! П.С. На опаковката на билката пише, че е също така за лекуване на хроничен алкохолизъм
, но това да не ни стряска