0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

моля за отзиви за д-р Славов от Авис медика Плевен и за предложение за добър специалист за Плевен или Варна.

Проблема ми е с цикъла.Страшно е нередовен или липсва.Специалистите досега ми откриваха кисти на яйчниците.След 3 месечно пиене на Дуфастон от 6 месеца/три на дуфастон и три без/ имам цикал на 28-29 дена.Още първия месец с Дуфастона имах овулация.
« Последна редакция: Април 09, 2008, 22:15:33 pm от gucci_ »
Вярвам в чудесата!
Ходила съм веднъж при Д-р Славов и то само защото беше спешно, а моят лекар го нямаше. Бях направила спонтанен аборт в 5 г.с. и Д-р Славов ме прати да ми направят кюртаж. След това моят и още един лекар се чудеха защо е постъпил така след като съм била в много ранна бременност и е трябвало организма сам да се изчисти. Сега ходя при Д-р Емин в Клиниката на Доц. Конова и съм много доволна. Недостатък е, че неработят със здравната каса и всичко се плаща.
Относно Дуфастона, той е прогестеронов препарат и доколкото знам няма отношение към овулацията. Как засече овулация първия месец?
И аз пътувам до Плевен при д-р Емин!  :) Иначе съм от Варна но не мога да ти препоръчам специалист във Варна.
Здравей, gucci_!
Аз ходя при д-р Пенков в клиника "Хера", гр. Плевен и го препоръчвам с две ръце!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
аз съм ходила при д-р Любомирова от Екзакта медика,много е симпатична и внимателна, а и работят със здравна каса
07.10.2009
Az moga da ti prepora4am D-r Beilerqn ot Mai4in dom vav Varna
Здравей, gucci_!
Аз ходя при д-р Пенков в клиника "Хера", гр. Плевен и го препоръчвам с две ръце!
Браво че някой похвали тоз човек,той е страхотен,на 19.02.2005г.той ми направи аборт в 22г.с. аз през цялот време плаках че си губя момчето а той така се изплаши че могла съм да остана на място,постоянно ми повтаряше че трябва да съм силна и т.н.след това ходих при него на прегледи,да ме види как съм.Страхотен човек,много мил и ти обяснява всичко подробно и ясно
Аз пътувам до Плевен при д -р Бързашки. Работи в КИРМ и в "Авис медика". Доволна съм от него.
прави ми впечатление че много момичета от София тичате на прегледи дори в Плевен,защо в София нямали добри гинеколози?
Здравей,
Аз съм от Варна и мога да ти предложа моята лекарка казва се Капка Атанасова и работи е "Майчин дом".Тя се води за една от най-добрите и аз съм много доволна от нея. :)
 :a_cat_01: