Аз в началото нямах кисти - изобщо не нарастваше фоликула. Затова започнах 5-9 ден по 1 т. клостилбегит(КБ), без прегнил. Станаха кисти. После 5-9 ден по 1/2 т. КБ и пак кисти. Едва тогава включихме прегнил. От 5000 до 15000 не се пукаха кистите и док каза - инвитро. Смених го и другата лекарка ми каза буквално - нищо ти няма, ама с тези лекарства не се прави така.
Фоликулите не се пукат, а се абсорбират обратно, когато не са зрели. Затова при мен е имало цикли в които на 14 ден е имало 18мм фоликул, а на 25 не е имало нищо (аз в тези дни ходих на преглед). За да се спука фоликул трябва да е узрял. Това се постига с клостил бегит.
Започнахме 5-9 ден по 1т. КБ и 15 ден 5000 прегнил и стана. На третия цикъл. А сега на онзи "фоликул" му падна и първото зъбче.
Краси, това е много на кратко историята на човечето в подписа ми.
Само искам да кажа, че всички тези плашещи неща, които ги пише по форума за клостил бегит не са за да го отрекат, а за да предупредят, че с него шега не бива. Той не е хомеопатично средство, което се пие за профилактика, а лекарство, което наистина действа. Ако то се даде на здрава жена последствията може да са много грозна гледка.
Ако аз трябваше да мина през стимулация за инвитро после вече трябваше да започвам от 0. Не зная как щеше да реагира организмът ми. А с клостилбегит е и по евтино и по щадящо.