0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Противозачатачните
« -: Април 09, 2008, 18:06:49 pm »
Здравейте момичета, исках да питам какво мислите за лечението на безплодие с противозачатачни? На мен ми изписаха да пия Регулон 6 месеца, естествено аз реших че това ще е последното нещо което ще направя. Понеже незнам дали не збърках с това си решение, реших да попитам и вас какво мислите, ако има забременяли след такова лечение нека да пишат.

п.п. Преди 1г.6 м. имахме проблеми, отслабнах много (бях станала 40кг.), тогава започнах да пия регулон, хем да напалнея, хем на пук. Пих го 5 месеца, върнах си свалените килограми, но от този ден насам цикъла не ми е на ред, хормоните май също. Някъде четох, че след противозачатачни можело да стане така. Да го разбирам ли, "Хем разваля, хем оправя"?
Re: Противозачатачните
« Отговор #1 -: Април 09, 2008, 18:11:52 pm »
  Според мен първо трябва да се изследват хормоните,ако не си почнала да пиеш Регулона по-добре отиди и си пусни хормонални изследвания.Иначе да,за нередовен цикъл изписват противозачатъчни за да го регулират.
« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 18:17:04 pm »
Имаш ли диагноза?
*
« Отговор #3 -: Април 09, 2008, 18:22:32 pm »
Правила съм хормонални и ми казаха че са добре. Този месец ще правя в София, за всеки случай. Регулона не съм го почвала, не искам. Когато се взимат противозачатъчни има ли О.? Какво значи "психогенни" причини за стерилитет, някъде го прочетох във форума.
*
« Отговор #4 -: Април 09, 2008, 18:32:33 pm »
Имаш ли диагноза?

Не. Имах супер редовен цикъл 25 дни в продължение на 15 год, след Регулона взе да ми идва или на 19 - 20 ден или ми го предизвикват с Оргаметрил и 1 път на 43 ден без лекарства, а сега ми го изписва с лечебна цел. Ако ти е интересно мога да ти разкажа какво се случи на 1-я месец след като почнах да го пия.
*
« Отговор #5 -: Април 09, 2008, 18:33:39 pm »
Според мен не  е от Регулона , а от поднорменото ти тегло.
*
« Отговор #6 -: Април 09, 2008, 18:39:12 pm »
Ами аз от както се помня съм 45кг. 165 съм висока не е толко зле. Била съм 40кг. само 2 месеца.
*
« Отговор #7 -: Април 09, 2008, 18:44:59 pm »
Еми, зле е.
*
« Отговор #8 -: Април 09, 2008, 19:29:49 pm »
Еми, зле е.

Съгласна съм, че хората имат различни мнения на тема килограми, изглеждам добре и се чувствам добре, имам апетит и не пазя диети, но възможно ли е толкова години килограмите да не са проблем за цикъла, а сега да са? Наистина търся съвет.
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #9 -: Април 09, 2008, 23:10:47 pm »
Аз си имах редовен цикъл....За контрацепция ги пих 2 години и след като ги спрях вече пети месец не може да ми се регулира цикъла....Тка че е доста индивидуално,може да помогнат а може и съвсем да объркат нещата!
Това е според мен1Аз пих Ясмин-информативно само!И качих 10кг и сега се чудя как да ги махна!