0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Purvanov

Otpisvane
« -: Април 09, 2008, 16:49:49 pm »
Pichove. da mi iztriete imeto ot Olimed. Ot 2 godini nerabotia tam.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Otpisvane
« Отговор #1 -: Април 09, 2008, 17:51:08 pm »
А ти какво ще направиш за нас?  :)

Ще трябва първо да попитаме дали е вярно това, за да не изтрием някой, който наистина работи там. И пиши на кирилица.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 18:45:56 pm »

Леле, това език на лекар ли е? :lol:
*
« Отговор #3 -: Април 09, 2008, 21:41:01 pm »
ами то има няма 2-3-ма пича дето пишат тук, все сме пички :lol:
*
« Отговор #4 -: Април 09, 2008, 21:50:37 pm »

и аз това си помислих :wink: и после веднага отдъхнах, че не съм попадала на него :lol:
*
« Отговор #5 -: Април 10, 2008, 14:32:02 pm »

и аз това си помислих :wink: и после веднага отдъхнах, че не съм попадала на него :lol:
8O
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Април 10, 2008, 14:36:11 pm »
втрещих се от този език...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #7 -: Април 10, 2008, 15:23:07 pm »
Eiii.. chovek triabva da se registrira tuka za da pishe.
ta zanchi edin po edin:
1. Otnosno "ezika" mi - jena mi ne se e oplakala ot nego :)
2. Haide da ne se obijdame - ne sum lekar. Molekuliaren biolog sum i sum rabotil v klinikata za ivestno vreme. Ot 2 godini obache ne sum tam i neznam zashto navisakade kadeto ima reklama na klinikata figurira oshte imeto mi.
3. Ne sadete horata po nachina na govorene - tova e nai-greshnoto.
4. m/u drugoto ... ima oshte edin chovek koito veche neraboti tam i mi e sapruga :)

Pozdravi na vsichki, po-malko nujda ot lekari vi pojelavam.

p.s. izviniavam se za latinicata - pisha ot kompa v rabota koito e bez kirilica. Puk i nemoga da pisha na neia :)
« Последна редакция: Април 10, 2008, 21:19:35 pm от Мели »
*
« Отговор #8 -: Април 10, 2008, 19:44:44 pm »
има КРЕДОР :wink:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #9 -: Април 10, 2008, 22:29:28 pm »
Eiii.. chovek triabva da se registrira tuka za da pishe.
Добре дошъл! Ще свикнеш.  :)

1. Otnosno "ezika" mi - jena mi ne se e oplakala ot nego :)
Ние имаме по-високи изисквания.

2. Haide da ne se obijdame - ne sum lekar.
Въпреки това вярвам, че си достатъчно умен, за да се сетиш защо съм те редактирала.

Molekuliaren biolog sum i sum rabotil v klinikata za ivestno vreme. Ot 2 godini obache ne sum tam i neznam zashto navisakade kadeto ima reklama na klinikata figurira oshte imeto mi.
Защото информацията, подадена от центъра, е стара. Ние нямаме задължение да следим кой къде работи, в интерес на всеки е да порверява сам коя информация е загубила давност.

4. m/u drugoto ... ima oshte edin chovek koito veche neraboti tam i mi e sapruga :)
Ние нямаме екстрасенкси способности. Ако кажеш коя е, и нея ще изтрия.

Pozdravi na vsichki, po-malko nujda ot lekari vi pojelavam.
И на тебе пожелавам същото.

p.s. izviniavam se za latinicata - pisha ot kompa v rabota koito e bez kirilica. Puk i nemoga da pisha na neia :)

"KREDOR" пуска кирилица. Лесно е, дори и от чужбина. Но и на шльокавица се пише "не знам" и "не мога".
Хайде успех и умната! :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #10 -: Април 10, 2008, 23:03:07 pm »
ееееххх :lol: :lol: Добре, че бяха тези пояснения :wink:
просто не е истина... :lol:
*
« Отговор #11 -: Април 10, 2008, 23:27:24 pm »
Нека да е весело. :lol: :lol: :lol:
« Отговор #12 -: Април 11, 2008, 10:34:59 am »
Leleee... sujaliavam za tova che sa vi kalpavi mujete, no tova ne oznachava che triabva da si go izkarvate na horata v internet  :D Shegichka - za tezi koito nerazbraha i che pod "ezik" (podchertavam pak che e v kavichki) imah v predvid anatomichnia, a ne rech... omaina sladka. Abe kade vi e chuvstvoto za humor na vas?
Kolkoto za pravopisnite greshki - izviniavam se za tiah - v chas mi beshe po-interesno da razsujdavam nad materiala otkolkoto da go prepisvai i izpisvam pravilno - za tova i sum doktorant v universitet s Excelence, koeto predpolagam nishto ne vi govori. Ima si robotcheta koito da mi proiveriavat statiikite.... ama kade se otplesnah .... publikaciata beshe za aktualizirane na site-a Vi i vijdam che veche e napraveno.
btw. podkrepiam peticiata vi tui kato 85% sterilnite dvoiki se duljat na mujki sterilitet
Priaten den na vsichki i poveche sex  :P
*
« Отговор #13 -: Април 11, 2008, 10:40:13 am »
ама как бе - чувството ни за хумор е точно тук с нас,  в тази тема :lol:
приятен и на теб!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #14 -: Април 11, 2008, 10:51:35 am »
Айде, няма нужда да ни се разяснява за какъв език става дума, а?!
Чувство за хумор тук имаме бол, така че Първанов гледай си университета и жената да е доволна. Хубав и пълноценен  :wink: ден! 

Мели, много ми хареса разбивката ти  :lol:.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #15 -: Април 11, 2008, 11:01:04 am »
Boje kolko Spam ima na tozi sviat Boje....  Ot 10 pisania samo 2 sa po temata :)
Za razlika ot istinskite mejdunarodni forumi kadeto horata se interesuvat ot INFORMACIATA, a ne ot nachina na podnasiane tuka si miaza na jesnkia pazar v Sofia :D
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #16 -: Април 11, 2008, 11:08:47 am »
Г-н Първанов, имате първо предупреждение за бан!
Следващия път, когато си позволите да обиждате нашите потребители, ще ви бъде отказан достъп до ресурсите на сайта и форума!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #17 -: Април 11, 2008, 12:22:31 pm »
G-n Ultra.
Na drago surce se se otkazvam da buda chlen na forum v koito se kudkudiaka (eto che si izprosih ban-a) vmesto da se obmenia informacia koeto e osnovnata cel na  vseki forum. Kato moderator na foruma (i predpolagam site-a vi) bi triabvalo da polucha otgovor na post-a si ot vas ili upalnomoshtenite, a ne razni pikli koito si niamat rabota i sa trugali da slagat "merodia na vsiako gurnence" za da izbivat kompleksa si che nikoi ne gi slusha i da praviat CHISTA PROBA SPAM na post-a mi (ako niakoi se vlgeda malko pone shte razbere koi sa te). Eto che obidih i vsichki SAPM-arki tuka (zaslujavam ban i iztrivane na post-a).

S uvajenie
Purvanov
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #18 -: Април 11, 2008, 12:58:22 pm »
Човекът ви показва как се пише по международните форуми. Пишете така и всички ще ви обръщат внимание, вЕрвайте му
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #19 -: Април 11, 2008, 13:22:01 pm »
много се изкушавам да изпратя до немския университет на Първанов превод на тукашните му изяви....

P.S. като гледам как се развиват нещата с г-н Първанов, директно ще докладвам за злоупотреба и спам на съответния отговорник при доставчика му на Интернет:

Andreas Merkel
address:         Universitaet Konstanz
address:         Rechenzentrum
address:         D-78457 Konstanz
address:         Germany
phone:           +49 7531 88 2943
fax-no:          +49 7531 88 3739
e-mail:          Andreas.Merkel@uni-konstanz.de

P.P.S. Честно казано, мислех Първанов за голям човек, а то се оказа недозрял келеш с пуберски мозък. Първанов, писмото до администраторите на университетската ти мрежа се подготвя в момента. Ползването на проксита няма да ти помогне, ако ти резнат достъпа. Залягай над книжките, чисти си езика редовно, за да не лепнеш нещо на жената и не излагай България пред чужденците.
с две думи - стига толкова. отдавна не бях виждала пълнолетен човек с университетско образование да се държи като лайно.

P.P.P.S. Писмото замина.

P.P.P.P.S. Мисля за всеки случай да пратя и по едно писъмце до шефа на Изчислителния център, с копие до прекия шеф на Първанов - да се посмеят и те. С документираните заплахи за флудване на сайта, дос-атаки и превод на изразните средства, с които е наричал жените с репродуктивни проблеми.

« Последна редакция: Април 11, 2008, 15:48:10 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!