0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Re: Явно пак ще има проблеми:(
« Отговор #20 -: Април 13, 2008, 08:52:20 am »
Момичета искам да ви попитам, при евентуална извънматочна бременност , при уринен тест, чертичката остава ли светла, бледа или пак потъмнява. От това което чета оставам с впечатление , че не потъмнява, което много ме плаши. Аз видях моите 2 чертички 2 дена преди М, беше много бледа , и после 1 ден от закъснението пак си направих тест и беше пак бледа, но малко по- видима. Моляви  да ми отговорите, че се притеснявам страшно много, а незнам къде да отида  в София да си направя кръвен тест. Благодаря предварително!

*
« Отговор #21 -: Април 13, 2008, 08:59:40 am »
Anika85,не мисля,че теста за бременност "прави разлика" между нормална и извънматочна бременност.Стойностите на ЧХГ са си еднакви.А кръвен тест можеш да пуснеш във всяка една лаборатория.Относно по-слабата втора чертичка-при всяка жена е различно-при някои дори на 7 ден след оплождането може да покаже 2 дебели черти,а при други дори и след закъснение-слаба чертичка.Не се притеснявай само :crossfingers:
« Отговор #22 -: Април 13, 2008, 09:48:37 am »
Не се притеснявай за бледите 4ерти4ки,имам познати,на които дори 10 дни след закъснение имат отицателен тест ,а са бременни.
За да се успокоиш можеш да отидеш в Кандиларов за кръвен - за 1 ден излизат резултатите

А на мен днес теста ми е отрицателен 8O.Явно първите тестове са лъжливи.
Вси4ки тестове ,които правя са Шуър 4ек
Но гърдите продължават да ме болят- може би се дължи на хормонални проблеми,а те4ението за сега спря

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #23 -: Април 13, 2008, 13:53:45 pm »
Бени това, че сегашния тест е отрицателен не е гаранция. Ти ходи ли на док.? Нищо не си казала за преглед. Най-добре е той да си каже тежката дума. Аз лично правих два теста, като втория беше отрицателен, но тъй като беше съмнителен резултата въобще не му се доверих. Няма смисъл да чакаш теста да покаже, а иди да те види док.

При мен зацапването не спря напълно  :( дори днес пак получих по-сериозно зацапване, коетео вече отшумява, вече съм и на утрогестан, освен таблетките но-шпа. И това много ме притеснява :(
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #24 -: Април 13, 2008, 18:24:07 pm »
Не се притеснявай за бледите 4ерти4ки,имам познати,на които дори 10 дни след закъснение имат отицателен тест ,а са бременни.
За да се успокоиш можеш да отидеш в Кандиларов за кръвен - за 1 ден излизат резултатите

А на мен днес теста ми е отрицателен 8O.Явно първите тестове са лъжливи.
Вси4ки тестове ,които правя са Шуър 4ек
Но гърдите продължават да ме болят- може би се дължи на хормонални проблеми,а те4ението за сега спря
Здравей , утре съм при Кандиларов, обаче ти сега тотално ме шашна с твоят 2 отрицателен тест , след първи положителен. Отивай на лекар или и ти при Кандиларов, по - скоро.

« Отговор #25 -: Април 14, 2008, 14:47:01 pm »
Ето и резултатите от Кандиларов - 1.8,което ще ре4е отрицателен и ,4е тестовете също грешат при това 3 теста подред  :?
Определено ми стана много гадно,4е няма бременност ,но по важното е 4е няма извънмато4на.

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #26 -: Април 14, 2008, 16:20:41 pm »
Бени много съжалявам,
дано следващия месец бъде по-успешен за теб и видиш заветните  :bfp:
 :bighug:
« Отговор #27 -: Април 14, 2008, 16:50:59 pm »
 julia_m :bighug:

*
« Отговор #28 -: Април 14, 2008, 22:49:47 pm »
Бени, мила :bighug:
« Отговор #29 -: Април 16, 2008, 10:06:17 am »
Бени не се притестнявай.При мен теста показа  :bfp: но днес като отдидох на лекар защото прокървих ми каза,че не съм бременна това било мензис.Ще чакам следващия месец.Дано да стане.
« Отговор #30 -: Април 16, 2008, 10:34:53 am »
Бени ,аз нещо ли съм в грешка ,ама като ти гледам графиката ,днес трябва да ти е 18-19 ден ,не е ли рано за тест? 8O
*
« Отговор #31 -: Април 16, 2008, 15:27:41 pm »
beni13,Pensheva много съжалявам :balk_144: !Прегръщам ви силно и се надявам другия месец да е успешен за вас!
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #32 -: Април 16, 2008, 18:52:26 pm »
beni13, Pensheva стискам ви палци и дано другият месец да е вашият :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #33 -: Април 16, 2008, 20:17:44 pm »
beni13, мила  :bighug: :bighug: :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #34 -: Април 17, 2008, 00:03:54 am »
malkoto_dqvolche , Anika85 , bebebe  :bighug: :balk_21:

Anika85 какво стана мила с твоя кръвен?
 Pensheva много съжалявам а ти прави ли си кръвен,4е тези доктори незнам какво да мисля ве4е за тях?
Аз все още съм с те4ение и тази ве4ер дори ми се засили -все едно ми дойде 8O ама е супер рано никога не ми се е слу4вало 18 дни да ми е цикъла,но пък имам ПМС :?

На мен доктора ми изписа дуфастон и от днес трябва да го запо4на,но незнам дали ми е дошло или само зацапване.Аз все пак си изпих хап4ето ,дано не съм сгрешила.

rouzi-anna  да мила много е рано за тест ,теста го направих на 11 ден ,когато ми от4ете 2ра 4ерти4ка -направих го защото имах много силни болки в гърдите и зацапване,което за мен не е нормално за този период

« Отговор #35 -: Април 17, 2008, 13:01:50 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета.Не съм си правила кръвен тест,повярвах на думите на докторката,че не съм бременна.Сега се чудя следващия месец кога да очаквам цикъл на 28 ден както досега или да броя плюс 7 дена както ми дойде този месец.