0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Явно пак ще има проблеми:(
« -: Април 09, 2008, 16:02:41 pm »
Днес си правих тест за бременност и от4ете втора 4ерти4ка,макар и съвсем бледа.
Последната ми М. беше на 29.03 ,но не толкова обилна както друг път.
Първо си помислих,4е теста греши,после предположих ,4е може да карам цветна бременност(ако теста не греши)
Но сега съм наистина притеснена защото преди малко видях,4е имам розово неменструално те4ение.Преди 2,3 дни го имах пак но по-малко коли4ество и си помислих ,4е е от края на М.
Нямам възможност да посетя доктор до 3,4 дни,затова ще съм ви изклю4ително благодарна ако можете да кажете нещо по въпроса и дали се е слу4вало на някой това.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Явно пак ще има проблеми:(
« Отговор #1 -: Април 09, 2008, 16:07:48 pm »
Бени, мила, много се радвам за втората чертичка, но нещата наистина са доста притеснителни. Отговор на въпросите ти не мога да дам, но много силно ще ти стискам палци всичко да е наред и скоро да се насладиш на една прекрасна и спокойна бременност.
И все пак си мисля,че навременната намеса на лекар специалист е наложителна!
Късмет!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 16:16:11 pm »
Бени,наистина трябва да посетиш доктор,възможно най-скоро.Възможно е да караш цветна бременност,дано ,дано .Стискам палци :crossfingers:
« Отговор #3 -: Април 09, 2008, 16:34:55 pm »
Благодаря ви everything_possible  и rouzi-anna ,както винаги сте много мили.
Знам ,4е трябва да посетя доктор,но в нашия малък град немога да раз4итам на никой(преди 6 месеца имах извън мато4на и 8 г.с. ми казаха ,4е не съм  бременна в никакъв слу4ай и ,4е просто ми е дошло когато имах неменструално те4ение -не можах да ги обедя в обратното,затова реших това да ми е последно посещение при тях).
В понеделник най -рано мога да отида до София.
Искам многоооооо беб4е,но 4естно да ви кажа се моля теста да лъже -все пак 4ерти4ката е много бледа по4ти забележима

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #4 -: Април 09, 2008, 16:38:45 pm »
Миличка направи още един тест, но друга марка, ако я има втората чертичка
значи не може да не си бременна.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #5 -: Април 09, 2008, 19:19:50 pm »
beni13,незнам от кой град си ,но ако можеш пусни поне един кръвен тест да се видят нивата на ЧХГ ...ако го пуснеш утре и в събота/дано има такава лаборатория която работи в събота при вас/ ще се види удвояват ли се..така поне малко ще се успокоиш.. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: всичко да е наред!!!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #6 -: Април 09, 2008, 20:24:13 pm »
 Съвета ми е непременно и по най- бързия начин да отидеш на док! Както Катето ти е казала - писни си ЧХГ и следи как нарастват стойностите през ден! Колкото и да не можеш да разчиташ на докторите от твоя град отиди на ехограф  поне при тях(щом казваш , че на док можеш да отидеш след 3-4 дни). Ако е цветна , на ехото трябва да се види вече (последното ти нормално менструално течение тр. да е било края на февруари), щом на 29.03 имаш оскъдно такова.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #7 -: Април 09, 2008, 20:44:02 pm »
Бени,аз искам да ти кажа да не изпадаш в паника!Опитай се да лежиш максимално повече и да не се тревожиш!Не се напрягай и не вдигай абсолютно нищо!Ще стискам палци всичко да е наред!
*
« Отговор #8 -: Април 09, 2008, 21:01:33 pm »
beni13, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
И вярвай че щом има ,макар и бледавтората чертичка си е има,трябва да има причина тя да се появи и много стискаме палци да  preggo
Стига с тия проблеми-няма никакви проблеми,просто всичко си става и си идва когато трябва...... :bighug:
« Отговор #9 -: Април 09, 2008, 21:06:31 pm »
Благодаря ви за съветите. :bighug:
Утре сутринта ще направя още 1 уринен тест и ако пак има бледа 4ерти4ка ще се опитам да пусна кръвен.
Кяфявото те4ение ми се засили и гърдите ме  болят много . :(
От много време си ме4тая да видя 2 4ерти4ки а сега се моля да не е истина :(

Ooohh bebence така искам да си права и да няма проблеми ве4ееееееее :bighug:
« Последна редакция: Април 09, 2008, 21:15:12 pm от beni13 »

« Отговор #10 -: Април 10, 2008, 09:11:21 am »
Наистина не отлагай доктора и дано всичко е наред.Стискам палци  :crossfingers:
http:
« Отговор #11 -: Април 11, 2008, 12:24:54 pm »
Днес пак си правих тест за бременност и 2рата 4ерти4ка пак е бледа ,но определено е по ясна от предните тестове,което ме кара да си мисля ,4е Б4ХГ расте.
Дали съм права?
Кръвен не съм правила,тъй като резултатите ще излезнат след 3 дни,а аз тогава ще съм в София и там ще направя.

« Отговор #12 -: Април 11, 2008, 12:38:44 pm »
Бени щом е потъмнява чертичката е добре.А течението спря ли?
« Отговор #13 -: Април 11, 2008, 12:45:13 pm »
Не е спряло ,но е намаляло много оскъдно като кафеви то4ици

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #14 -: Април 11, 2008, 13:07:12 pm »
Бени,мила ще се молим за теб всичко да е наред,но ти трябва да лежиш повече при това положение!При някои това течение е нормално,дано при теб е така!Късмет и целувки!
« Отговор #15 -: Април 11, 2008, 13:13:39 pm »
Ако искаш можеш да вземеш Нош-па 3х1 или 3х2.Няма да ти навреди.Всички доктори до изписват когато прокървиш.Моя позната прокърви 2 месец и изписаха Нош-па.Пиеше го почти до 7 месец.Аз сега също очаквам да съм бременна и ме боли много кръста обадих се на мойта лекарка и тя ми каза,че е още рано за да види нещо на екографа пък и теста е отрицателен,но ми каза да пия Нош-па докато имаме резултат.Успех дано наистина да си  preggo preggo ще :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и гледай да не мислиш много знам,че е трудно защото аз си го налагам да не мислия и пак мисля,но мисленето също оказва голямо влияние.
« Отговор #16 -: Април 11, 2008, 13:42:24 pm »
Мили4ки благодаря ви,аз се 4увствам много добре физи4ески ,имам много енергия,немога да лежа,но ще гледам да седя и да не се движа много.
А за нош-па незнаех,аз си мислех да пия витамин С,но все още се въздържам малко ме е страх от хап4ета
А за нош-па сигурна ли си ,4е е напълно безвредно ако е така може да пробвам?
 eveishan  :balk_21:
Pensheva дано ,дано да си бременна :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #17 -: Април 11, 2008, 14:00:19 pm »
Всички хапчета са вредни,но в някой моменти се налага да ги пием.Ако искаш потърси теми за Нош-па.Аз намерих няколко "бременна съм в 5 г.с. от няколко дни имам течение, по-скоро зацапване, но след като изчетох всичко по темата се поуспокоих.преди беше придружено с болка, а сега няма, може би защото пия нош-па. вчера бях на преглед, но лекарката каза, че още е рано да се каже причината за кървенето. другата седмица ще провери дали плода расте , а към третия месец дали се развива нормално, ако не-аборт. малко е жестоко да живееш още два месеца в очакване, но друг избор няма. освен вагинален ехограф, ме прегледа и с ръка-това ме притесни нали до 3 мес е противопоказно. не ми даде болнични, изписа ми Утрогестан 2х1 и нош па 3 х 1.надявам се всичко да е наред. " и "единственото нещо което се препоръчва по време на бременност да се взема е спазмалгон,нош-па,бускулизин".Има много за четене просто напиши в Google-нош-па и бременност.Успех,дано всичко да е наред.
« Отговор #18 -: Април 11, 2008, 14:15:47 pm »
Бени, на мен док ми изписа нош-па и магнерот. Аз си мислех, че нош па е заради леките болки, които имах, но док ми обясни, че освен това отпуска мускулатурата на матката и е против контракции. Аз го пиех 3по1 и не ми се е отразил зле.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #19 -: Април 11, 2008, 15:46:44 pm »
Бени, кураж и само положително мислене. На мен в сряда с грипните симптоми ми се появи зацапване, веднага чух док и тя ми предписа още по телефона но-шпа. Вечерта ходих на преглед, прегледа ме обстойно и каза, че няма проблем и все пак да си пия хаповете и много да почивам, доколкото това е възможно.
Дано всичко е наред и се окаже началото на едни прекрасни  :cloud9:  :crossfingers: