Айде и аз да попиша малко,ходих на 11.за профилактичен преглед при Д-р Пиперкова понеже имам спонтанен аборт ако може така да се нарече с близнаци в 21г.с. и досега не бях ходила на прегледи реших сега след 6 месеца да го направя.Взех си направление и отидох в 3та поликлиника в Стз,и още като влезна и ме попита за "За какво идваш" и аз и казах ,че съм за преглед и тя вика"То това е ясно"
Стана ми много тъпо и не се почувствах на мястото си
После ме попита дали се знае причината за загиването на бебетата и аз и казах че е била уплетена пъпната връв и тя вика"Да,може и това да е",а аз с очите си видях оплетената пъпна връв която ми показаха лекарите,понеже ги вадеха без упойка и аз си бях в съзнание и всичко усещах
Седнах на гинекологичния стол и ме прегледа със спекулума,видя че имам бяло течение и за него ме попита дали знам кой е причинителя и си диктуваше на сестрата нещо,но аз нищо не разбрах,попита ме дали ще имам възможност веднага да си пусна изследвания"Защото каза всичко е пари" и аз я попитах за каква съма става въпрос и тя каза ами зависи,за микробиология-18лв.,за хламидия незнам си колко и така аз й казах че сега нямам такава възможност
После ме прегледа с вагиналния трансмисер и левият яечник ок измери го уж всичко е 6,ама на десния гледа,гледа и каза"Тук има нещо,какво е това-май е в овулация и има поликистоза" пак измери и десния яечник и така.Каза "Готова си"
И така сега иска да си пускам изследвания -микробиология,хламидия и още нещо,но незнам дали да ходя пак при нея или друг лекар да потърся,каза ми че аз съм нямала проблеми със забременяването,апък ние не сме спирали да се пазим от ноември месец ,но още не е станало,и незнам сега-една колежка ходи при Д-р Мария Ангелова и каза че била много доволна от нея,дали да не поискам и нейното мнение,макар че то или я има или не тази поликистоза,не ми изписа нищо Пиперкова явно защото изследвания не съм си правила,но най-долното беше че нищичко не ми се обясни,а мисля че беше редно колкото и да я е мързяло,всеки отива с проблемите си и иска да знае как се лекуват те,какви са последствията и т.н.
Объркана,съм много!
А относно Д-р Ина Цонева абсолютно я зачерквам от списъците с гинеколозите в Стз,понеже тя беше лекаря при който като отидохме да види как са близнаците тя каза всичко е наред,няма никаква опастност от това,което дефакто след около седмица стана,и най-интересното беше ,че даже и пола не ми беше познала,затова вече където я чуя или видя ми настръхват косите,тя за мен не е никакъв специалист ,тя си научава урока и ти го изпява на един дъх и айде 25 кинта ти взема и всичко ти е 6,няма никаква опастност от нищо и затова сега съм без бебета,вече 6 месец
Май бях доста обяснителна,но не мисля че съм навредила на някой,а ако някой може да сподели мнение,моля да го изкаже!
Благодаря ви предварително!Целувки на всички!!!