Искам да попитам и аз нещо. Предупреждавам, малко гадно ще опиша нещата.
Поставях 2х1 вагинално след ову. Цикълът ми се движи между 27-29 дни, продължава 4-5 дни. От към 22-23 ден започнака съвсем слаби леки болежки ниско долу - започнах и Нош - Па. Цикълът ми закъсня няколко дни, но ми се струваше рано да правя тест - страх ме беше да не видя отрицателен резултат. На 31 ден започна леко и слабо зацапване - розово-кафява слуз. По съвет на док - увеличих дозата на 2х2. На ден 32 - зацапването се засили и стана тъмно кафяво към черно. Док каза - спирай лекарствата ако тестът е -. Правих вече тест резултатът - голям минус. Спрях утрогестана. Течението се засили и на 33 ден видях нещо странно върху превръзката. Нещо, приличащо на парче пилешка кожа, горе долу с размери 2 см х 3 см, в единия край почти безцветно, в другия алено червено. Следващите два дни течеше алено червена кръв, позацапа в розово още два дни и приключи. Док каза: понякога става така.
Това което не мога да разбера е:
Дали началото на цикъла се е забавило заради лекарството?
Какво е това, което е изпаднало от мен?
От както се помня - никога не съм виждала да тече само кръв - винаги е било по-скоро като слуз, този път беше, все едно от порязано. Защо беше така?
Пак повтарям, съжалявам за гадното описание, ама .....