0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Re: Графиката на Dime-ще се радвам на всяко мнение:)
« Отговор #140 -: Юли 08, 2008, 12:08:55 pm »
naskomimi, миличката ми,благодаря ти от сърце :bighug:
Дано наистина така да стане :D
Иначе едно единствено нещо се различава от друг път- е телесната температура.
По принцип винаги когато се чувствам добре и  реша да я премеря е била не повече от 36,7 а сега от2 дни е 37,00 и 37,20 :)
Така ми се иска това да е знака за :bfp: preggo :babyflips:
Гушкам те много и от сърце ти желая този нов месец да бъде ТВОЯТ :babyflips: :goodluck: :crossfingers: :hug2: :sucky:
« Отговор #141 -: Юли 08, 2008, 12:22:03 pm »
Хайде Dime не остана, много, много  :crossfingers: и дано Т да не пада. :grouphug2:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #142 -: Юли 08, 2008, 12:39:46 pm »
naskomimi, миличката ми,благодаря ти от сърце :bighug:
Дано наистина така да стане :D
Иначе едно единствено нещо се различава от друг път- е телесната температура.
По принцип винаги когато се чувствам добре и  реша да я премеря е била не повече от 36,7 а сега от2 дни е 37,00 и 37,20 :)
Така ми се иска това да е знака за :bfp: preggo :babyflips:
Гушкам те много и от сърце ти желая този нов месец да бъде ТВОЯТ :babyflips: :goodluck: :crossfingers: :hug2: :sucky:
Всички сме с теб, миличка! :grouphug:
Целувам те!
:balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #143 -: Юли 08, 2008, 20:52:43 pm »
Леле миличка Диме,като прочетох за телесната ти Т. и много се развълнувах:) Мисля че това е много добър знак :):):):):):) и чакам да чуя скоро добрата новина :)
гуш от мен

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #144 -: Юли 09, 2008, 10:07:09 am »
Насе, Рали, благодаря Ви милички от сърце :grouphug:
Вчера вечерта ходихме на гости и неможах да си премеря ТТ, но днес сутринта го направих и беше 36,9, по ниско от 37,00 но по-висока от 36,7, която по принцип подържам като максимална :wink:
Незнам,вече нямам търпение да разбера,а петък ми се струва далече....... :?
Цункам ви и ви гушкам много силно :kiss: :kiss: :kiss: :bighug: :hug2: :bighug: :grouphug:
*

lawyer

« Отговор #145 -: Юли 09, 2008, 10:22:04 am »
ex, вече нямам търпение, сигурно и от теб съм по-нетърпелива да дойде време за тестчето ти.
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #146 -: Юли 09, 2008, 11:06:31 am »
Насе, Рали, благодаря Ви милички от сърце :grouphug:
Вчера вечерта ходихме на гости и неможах да си премеря ТТ, но днес сутринта го направих и беше 36,9, по ниско от 37,00 но по-висока от 36,7, която по принцип подържам като максимална :wink:
Незнам,вече нямам търпение да разбера,а петък ми се струва далече....... :?
Цункам ви и ви гушкам много силно :kiss: :kiss: :kiss: :bighug: :hug2: :bighug: :grouphug:
Видя ли, миличка, аз ти казах, че днес вече ще си е нормалната температура. И какво като не е 37, то не е задължително - като гледам графиката ти в първата фаза е приблизително около 36.50, така че тази разлика от 0.40 си е достатъчна, за да сме сигурни, че е имало хубава ову.
СТискам палци, миличка, знам, че петък ти е далече, но ще видиш, че ей сега ще дойде - ще ти обясня като на малко нетърпеливо детенце :wink: - като си легнеш довечера и като станеш - вече утре ще е петък :wink: :D
Много, много те гушкам и стискам палци толкова силно!

p.s. Много сладко ми каза - Насе, ама аз съм Мими :D, или по-скоро и аз съм Дими като тебе, но най-близките ми викат Мими - може би сме нещо като адашки - аз съм Димитричка по паспорт
:oops:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #147 -: Юли 09, 2008, 11:42:51 am »
lawyer,душицо и аз съм така направо вече 8O и чакам с нетърпение :lol:
Мименце:cuddle:,ей даааааа :D, наистина сме адашки,аз съм Димитрия :wink:, но всички ми казват Диме :)/ а аз как да се обръщам към тебе с Диме или с Миме :flower:/
А за Т имах впредвид телесната,че не 37 а 36,9, но по-принцип най-високата телесна която поддържам е 36,7, така че пак е нещо,нали :wink:
Целувкииииииииииииииии и силни :hug2:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #148 -: Юли 09, 2008, 15:24:55 pm »
Оооох момичета имам нужда от помощ :(
Одеве си направих тест и на 5тата минута се появи втора розова черта малко по-светла от контролната/после стана по-светла доста/,аз направо сешашнах 8O скачах ,радвах се просто незнаех къде се намирам и реших да си отида вкъщи и да направя още 2 теста за да видя дали ще излезе пак - отидох си направих ги и написах картичка на мъжа си - че ще става татко, ох направо рева яко - оттам той ми вика да отида да си направя кръвен тест и аз отидох сега проверих резултата - ОТРИЦАТЕЛЕН :( :( :(/ вторите уринни също са отриц но те вече са с 5та урина някъде,затова си мислех че не отчита/
Неможах да повярвам,скъсах се от рев и в момента също и незнам какво да правя.Дадох напразни надежди на мъжа си/което направо немога да си го простя/ при условие че и той толкова иска детенце,дадох такива и на себе си :(
Оттам звъннах в лабораторията и ги попитах-възможно ли е да е станала някаква грешка,защото имам уринен положителен а те ми казват - НЕЗНАМ 8O,повторете кръвния след няколко дни :?
Какво да правя,ще се побъркам :(
*
« Отговор #149 -: Юли 09, 2008, 15:49:51 pm »
Изчакай спокойно до утре-направи си тест с първата урина и след 48ч.-повтори кръвния.
Успех.
И да пишеш.
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #150 -: Юли 09, 2008, 15:51:34 pm »
mpia,благодаря ти ,толкова много плаках,че повече неискам да виждам тест
незнам може би е бил фалшив :(
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #151 -: Юли 09, 2008, 20:57:46 pm »
Мили4ко успокои се и не пла4и, направи си тест утре сутрин и какавто и да е резултата бади спокоина, жероятността е много голяма бебето да е на лице въпреки кръвния тест. Спокойно нали си спомняш моите тестове, ту  я има ту я нямя втората черта, ако е станало чудото скоро ще разберем дори и тестовете да не го показват, възможно е нивото на хормона да ти е ммного ниско и с течение на времето ще се покачи и ще видим резултата. Целувки и успех утре, ще стискам палци.

« Отговор #152 -: Юли 09, 2008, 21:01:04 pm »
Миличка Диме, успокой душичката си моля те... знам че е трудно,даже невъзможно... но наистина утре направи едно тестче и мисля че ще се почувстваш добре, вярвам го и го чувствам.не може да три теста да ти показват 2 черти и накрая нищо?!?!? 8O
стискам палци това да е някаква грешка...

гуш и не плачи!

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #153 -: Юли 09, 2008, 21:09:59 pm »
Опа аз не бях прочела че и трите ти теста са били с бледи чертички, някаде се отплеснах май е това е друго нецо, значи стегни се и утре пиши веднага щом направиш теста, аз бях по същия начин и резултата е налице, стискам палци и те целувам много силно.

*
« Отговор #154 -: Юли 09, 2008, 21:32:15 pm »
Опа аз не бях прочела че и трите ти теста са били с бледи чертички, някаде се отплеснах май е това е друго нецо, значи стегни се и утре пиши веднага щом направиш теста, аз бях по същия начин и резултата е налице, стискам палци и те целувам много силно.
Май вторите тестове са отрицателни
Цитат
вторите уринни също са отриц но те вече са с 5та урина някъде,затова си мислех че не отчита/
Което не значи , че утре сутрин теста няма да е положителен.
Късмет Dime .
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #155 -: Юли 10, 2008, 07:51:57 am »
Здравейте мили4ки,
благодаря на вси4ки Ви за подкрепата - тя е безценна.
За голямо съжаление БТ тази сутрин падна и полу4их кафеникаво зацапване :(
Сега ще 4акам да ми дойде и следващия месец е по4ивка от мерене на БТ и секс по-график.
Не мога да си обясня още какво се слу4и в4ера и как се появи тази ярка 2ра 4ерта, но единств.логи4но обяснение е 4е е бил фалшив теста.
Отново искам да ви кажа огромно БЛАГОДАРЯ, ви е сте незаменими мили4ки.
Оби4кам ви и ви гушкам силно :grouphug: :grouphug: :grouphug:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #156 -: Юли 10, 2008, 08:31:49 am »
Дименце не унивай миличка, такова зацапване може да се дължи и на имплантация, но ако все пак ти е дошло наистина ще се моля за теб за другия месецЛ Правилно ти е решението да почиваш от мерене на БТ, графики ,тестове и тнт, остави нещата в божи ръце пък ще видим какво ще стане.

« Отговор #157 -: Юли 10, 2008, 09:16:57 am »
Много съжалявам мила. Но не се предавай и не унивай. Нищо, другия месец ще се надяваме заедно, пък дано да стане.    :hug2:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #158 -: Юли 10, 2008, 09:29:46 am »
Здравейте мили4ки,
благодаря на вси4ки Ви за подкрепата - тя е безценна.
За голямо съжаление БТ тази сутрин падна и полу4их кафеникаво зацапване :(
Сега ще 4акам да ми дойде и следващия месец е по4ивка от мерене на БТ и секс по-график.
Не мога да си обясня още какво се слу4и в4ера и как се появи тази ярка 2ра 4ерта, но единств.логи4но обяснение е 4е е бил фалшив теста.
Отново искам да ви кажа огромно БЛАГОДАРЯ, ви е сте незаменими мили4ки.
Оби4кам ви и ви гушкам силно :grouphug: :grouphug: :grouphug:
Миличка, много съжалявам! :bighug:
Много, много те обичкам и те гушкам! :hug2:
Всички сме с теб! :grouphug:
Радвам се за почивката, която си решила да направиш- аз също мислех, но все ставам и се изкушавам за термометъра и пак меря.
Но наистина имаш нужда от почивка - с всички ни е така.
Знам, че ти е трудно, опитай се да се усмихнеш - като ти стане мъчно се сети за всички нас, които те прегръщаме и обичаме. :grouphug:
Усмихни се, миличка, лято е, море, твоето бебче ще дойде при една усмихната и спокойна мама.
Прегръщам те и съм с теб!
:hug2:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #159 -: Юли 10, 2008, 10:42:15 am »
Златни сте милички,благодаря ви че ви има :grouphug:
На мен вече си ми дойде изцяло и сега просто искам да свърши за да си почина от всичко, нито ще меря БТ нито ще пресмятам.
Отдавам се на почивка и любов :wink:
Но мислено ще съм с вас и ще стискам палци да отивате всички в съседния форум с растящи тумбачета :D
Гушкам ви много и ви цункам.
Хубав и усмихнат ден, приятелки :D