0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Re: Графиката на Dime-ще се радвам на всяко мнение:)
« Отговор #160 -: Юли 11, 2008, 12:50:41 pm »
Миличкото миии, понеже напоследък имам много работа и нямах време да вляза във форума, при първата ми възможност се лепнах за твойта темичка да те видя как си. Започвам аз от мястото до където съм те чела и като виждам, че си писала за двете черти, направо подскочих на стола и се просълзих от вълнение, втурнах се да ти избера най-хубавите поздравитлни картинки...ама послеее, все едно на мен ми се случи...
айде сега на почивка, избягай за малко от БТ и графици и дано в това да е ключът към успеха, като се върнеш от почивката искам да подскачам на стола основателно  :cuddle:
*

lawyer

« Отговор #161 -: Юли 13, 2008, 10:54:39 am »
Димее, нали ще си върнеш графиката в подписа, как ще те следя иначе? :wink:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #162 -: Юли 13, 2008, 11:03:20 am »
Мила как си нали не си се от4аяла, моля те пи6и поне жаж форума ако не иска6 да пи6е6 в графиката си. Липсжа6 ни  :bighug: :goodluck: :youwoman: :grouphug:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #163 -: Юли 14, 2008, 15:16:26 pm »
Здравейте мили дружки :grouphug:
Аз сега се опитвам да мина на друга вълна/доколкото мога де/.
С една моя приятелка ще започваме да ходим на денс аеробика или каланетика  и съм много щастлива,защото от одавна имам желание за това,но все не се престрашавах да започна,защото ме беше страх,че ако "има нещо" т.е ако съм забременяла в месеца в който ходя,мога да навредя по някакъв начин на бебчо.
Но сега искам повече от всякога да го направя,зада може поне малко да се отърся от мисълта бебето да стане-"сега и веднага".
Всеки ми казва- недей да мислиш да за това и ще стане,но аз просто немога да спра да не мисля затова сега просто тази енергия ще се опитам да е пренасочавъв фитнеса а мисленето. то е ясно че няма да изчезне нацяло :wink:
lawyer,мила,засега няма да слагам графиката пак в подписа,защото няма да нанасям БТ,но щом имаш желание да ме следиш :lol: можеш да го правиш от графики на потребители-там ще ти излизат моите графики :D
Вени,миличка,обещавам да пиша ,когато имам възможност,защото сега от събота излизам в отпуска за 2 седмици и незнам доколко ще  имам време :wink:
Гушкам Ви много и ви желая много слънчеви усмивки и хубави новини :grouphug: :bighug: :goodluck: :hug2:
*

lawyer

« Отговор #164 -: Юли 14, 2008, 15:21:27 pm »
Да, почивката от всичко това е много добър избор. Пък то, току виж се наканило да стане точно като спреш да го мислиш  :wink:
*

lawyer

« Отговор #165 -: Юли 25, 2008, 10:40:11 am »
Димето, как я караш?
« Отговор #166 -: Юли 25, 2008, 13:08:53 pm »
Нашта май е на море :lol:

Спрете Земята, искам за сляза
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #167 -: Август 04, 2008, 11:16:43 am »
Здравейтеееееееее,милички мои :D
Моята отпуска свърши и отново съм тук :wink:
Благодаря ви, че през това време се сещахте за мен и Ви се извинявам,че нямах възможност да пиша през тези 2седмици :cuddle:
Ходихме на плаж,хванахме тен 8) и сега не настроивам на работна вълна :wink:
Аз несъм следила както знаете този месец БТ, но имах ЦС и тогава и сърчица, не се надявам изобщо,но ще видим.
Пожелавам ви страхотна седмица,изпълнена с бременни новини и много слънчеви усмивки.
ПРегръщам ви :grouphug:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #168 -: Август 04, 2008, 11:32:38 am »
Радвам се, че вече си тук, миличка!
Ще стискам палци много.
Дано твоето чудо е станало точно този месец, когато си отпусната от температури и т.н..
Целувам те и те прегръщам!
:bighug: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #169 -: Август 04, 2008, 20:17:03 pm »
Миличка Диме, чакам хубави новини от теб скоро :)
 :crossfingers:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #170 -: Август 09, 2008, 10:19:19 am »
Благодаря Ви милички.
Вчера отново ми дойде :( и реших от този месец пак да се върна към Бт и тестове за О- да видим какво ще стане.
Замислям се за евентуална инсеминация/ не сме го обсъждали още със съпруга ми/
Най-близко ни е Варна и искам да помоля момичтата оттам да ми дадат малко повече инфо / на лични/ къде и при кого бихме могли да се обърнем.
Иначе днес ще  ходим на една вила и ще се върнем в неделя такаче от понеделник отново съм с графика в подписа си и със термометъра.
Прегръщам ви много и ви желая спокоен и слънчев уикенд :D 8) :wink:
*
« Отговор #171 -: Август 09, 2008, 21:41:06 pm »
Диме, много липсваше тук. Съжалявам за М., но се радвам, че не се отказваш и вмело гледаш напред. Не зъм от Варна и не съм ходила там на док, но тук из форума има много момичета от там и съм сигурна, че ще те ориентират.
А откъде си всъщност?
Меги

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #172 -: Август 10, 2008, 09:37:20 am »
Дименце, миличка, съжалявам за гадната лелка. :bighug: :bighug: :bighug:
Така се надявах точно като си почиваш от температури да те зарадва най-желаното чудо.
Ама ще се случи - ще видиш. Господ гледа отгоре и мисля, че е дошъл твоя час. Стискам палци с милото да се разбарете и да те подкрепи и да вземете заедно най-доброто решение. Защото ако аз подхвана такава тема - моето мило няма да е съгласно, ама всичко по реда си.
Благодаря ти, че си се сетила за мен и че ме подкрепяш - много те обичкам.
Ама и при мен нещата явно не са наред. Уж си дадох почивка за лятото от лекари, ама така и не успях да освободя съзнанието си и да се кротна малко - щом и на морето не спрях да меря. :(И аз като теб реших да не меря температури, че ми дойде страшно в повече. Незнам дали ще даде резултат, но поне малко да се успокоя, че щях да се побъркам. Сега ми е много хубаво :), не мисля в колко трябва да си легна, че меря в еди-колко си и да се шашкам. Ще се опитм и да не броя кой ден съм и да не правим любов по сметки, ама това не обещавам, че ще го направя :oops: :( :)
И живи и здрави наесен с тъжна песен :( - при Даскалов, че толкова го отлагам вече. Нямам нито цветна снимка, нито истинска спермограта (само лабораторна).
Много, много те гушкам , миличка!
Дано момичетата те насочат при най-добрите специалисти и още с първото инсе ( ко решите да го правите) ни зарадваш с най-прекрасната новина. Искрено ти го желая.
Прегръщам те и те целувам, миличка!
Желая ти прекрасен и усмихнат слънчев ден!

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #173 -: Август 11, 2008, 08:30:54 am »
Меги,Миме благодаря Ви от цялото си сърце за безрезервната Ви покрепа.Нямам думи да Ви поиша колко съм щастлива че ви има :grouphug:Ето отново съм с графиката си в подписа и от днес започвам меренето на БТ.
Меги,аз съм от Бургас и понеже тук няма такива спец.клиники-единственото най-близко място ни е Варна.
Миме миличко-найстина хубаво си решила да спреш с меренето на БТ за малко-отразява се добре и се изпълваш с нови сили-за нови опити :wink:почини си колкото можеш и др.месец да ни зарадваш с прекрасната новина че ще ставаш мама.
Прегръщам ви силно и ви желая щастлива и успешна нова седмица пълна с много любов. :grouphug: :bighug: :hug2:
*
« Отговор #174 -: Август 11, 2008, 20:56:31 pm »
Диме, хубаво е, че си се насочила към истинска клиника, вярно, че най-близо ти е Варна, но и Пловдив не е за пренебрегване. Вярно, че малко по-надалеч, но все пак ... Що се отнася за инсеминация, първо е най-добре да посетиш наистина специалист, да направите спермограма в клиника по стерилитет (ако не сте правили) и тогава да обсъждате с док възможността за инсеминация. Аз например при единия лекар, при когото ходех, смяташе, че сме доста добри за инсе, но сега в Плевен смятат, че няма смисъл да продължаваме повече с инсеминации. Но не се притеснявай от тях и преди всичко помислете и поговорете с половинката си. Аз лично нямам никакъв проблем с моята, съгласен е всичко да направи само и само да станат нещата. Ето вече сме се ориентирали към инвитро (икси) и много се надявам скоро да го направим. Много ми се иска при вас да не се стига до подобни неща, но и ако това стане важното е да иамш подкрепата на най-близкия ти човек. Пожелавам ти всичко най-добро и скоро да ни зарадваш с "бременна" графика.

И извинявай, че ще питам нещо Мимето в твоята тема. Миме, не разбрах нещо май напълно добре. Имаш предвид, че ако кажеш на Наско, че трябва да се прави инсе или нещо по-сериозно няма да е съгласен ли?

« Отговор #175 -: Август 11, 2008, 21:40:26 pm »
Мила Диме, много се радвам че отново си тук с графика в подписа :)
за да си стискаме заедно палци :)
Успех миличка :)

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #176 -: Август 12, 2008, 08:55:56 am »
Меги, миличко, благодаря ти за подробното обяснение.Наистина си права,че подкрепата на любимия е най- важна.Ние вчера поговорихме и решихме да направим всички необходими за мен изследвания тук в Бургас- като цитонамазка, микробиология, хормонални / и др.ако пропускам/ и да се насочим къв Варна при специалист за ЦС и спермограма и с които резултати вече можем да поговорим за инсе.Дай Боже всичко да е наред,но ми се иска да го направим,защото вече не ми се чака.Чаках 2 год.за първата ми бременност и и като стана............го загубих:(, сега чакахме още 2,и не става....... :?
Иначе този месец докато правим всичките изследвания ще си меря БТ и правя тестове за О. и дай Боже да ни зарадва с бебок много скоро.
Рали,душицо златна,от сърце ти желая -това да е твоя месееееееец :Dгушкам те силно.
Миме,как си миличка :hug2:
Много прегръдки и целувки на всички :grouphug:
*
« Отговор #177 -: Август 12, 2008, 09:04:19 am »
Диме, много хубаво решение сте взели и мисля, че много добре си се насочила. Надявам се, че няма да се повтарят вече лошите моменти и няма да чакаш дълго да станеш мама. Целувам те.

*

lawyer

« Отговор #178 -: Август 14, 2008, 11:18:03 am »
Дименце, добре сте го решили, действайте и УСПЕХ!!!
Дано много, много скоро двете чертички на графиката ти да са факт  :wink: .
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #179 -: Август 14, 2008, 11:52:17 am »
Дименце, миличко, как си душицо?
Радвам се, че вдигна глава и преодоля депресията и няма как  - с подкрепата на най-важния човек до теб и малко и от нас :wink:
Много те прегръщам - стискам палци все пак почивката да ти се е отразила добре и този месец с пълни сили да видиш тлъстите две чертички. Толкова силно ти го желая!
А иначе аз съм горе-долу добре. Опитвам се да се успокоя и май успявам мъничко.
Голям напредък е, че не броя кой ден ми е днес :D, е - горе-долу знам къде се намирам, ама този месец не искам да мисля за ову, пък днес ли ще е , етре ли и само да се шашкам. Че на морето дори не успях да се отпусна и пак правихме хубава любов, но пак по график. :(