0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Juju

Как да си помагна при киста
« -: Януари 23, 2006, 15:51:56 pm »
Здравейте! Имам киста на единия яичник- 3см. Пия хормонални лекарства, но как мога да си помогна с алтернативни средства :roll: ?
« Отговор #1 -: Януари 23, 2006, 17:17:46 pm »
Аз пих:
 полски хвощ-сутрин и вечер по 1 чаша(запарка 200 мл + 1ч.л. за 1 минута)
 комбинация от коприва, бял равнец и невен- 50:50:150г (запарва се по същия начи и се пие през деня по 1 - 2 литра, аз успявах по 1л).
Пих и  Регулон.
Кое помогна не знам. Но за 2 месеца изчезна.
« Отговор #2 -: Януари 23, 2006, 18:19:22 pm »
Има и специална комбинация за кисти, в София има май 2 билкови аптеки в които ги продават.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Януари 23, 2006, 18:20:16 pm »
И действа, нали Луна?
« Отговор #4 -: Януари 23, 2006, 18:24:00 pm »
Ами действа да, все пак зависи от вида на кистите.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

lady_11

• 3217
« Отговор #5 -: Януари 23, 2006, 18:48:57 pm »
Определено си права, Луна - билковата рецепта действа при функционални кисти, но не и при ендометриозни.
*

Leja

Малко психология
« Отговор #6 -: Януари 26, 2006, 12:52:24 pm »
Аз мисля че нещата идват от втре, т.е. от начина на мислене ,стресa-някаква на пръв поглед незначителна забележка от партньора или близка приятелка, неприятна случка. Смятам че решаването на тези проблеми трябва да върви успоредно с другите методи за алтернативно лечение. Напоследък се появиха доста центрове, които се занимават с това. И разбира се е желателно някой, който е минал такива консултации или курсове да препоръча подходящо място, а не да се отиде при хора, които не си разбират от работата. А вие каво мислите за това?
*

lady_11

• 3217
« Отговор #7 -: Януари 26, 2006, 13:30:11 pm »
Ако имаш предвид екстаресни, ирисови диагностици и тем подобни гадатели и шарлатани - мерси съм. За глупости /освен тестове за бременост, като знам че не съм бременна/ парите си не давам.
*

Leja

« Отговор #8 -: Януари 26, 2006, 15:17:59 pm »
Не, нямам предвид общуването с отвъдното 8O , а за ирисовото диагностиране знам много малко. Става въпрос за работа със съзнанието чрез психологични методи, но не писихоанализата на Фройд, а по-нови разработки като се започне от някои съвти при Д. Карнеги,Луиза Хейл и някои заемки от изтока-Идеи заложени в йогата или дори  при изучаване на бойните изкуства. Например идеята за връзката на мисълта и реалноста-позитивното мислене.
*

Raq

« Отговор #9 -: Януари 26, 2006, 15:27:54 pm »
Интересни неща, но май не отговарят на заглавието на темата и  по предишното мнение като пример за център за модерна психология мога да дам Институтпо Приложна Психология и Физиопрофилактика в София - www.ippbg.org
*

lady_11

• 3217
« Отговор #10 -: Януари 26, 2006, 15:28:52 pm »
Че за какво ми е такъв център като си имаме подфору "Емоционални проблеми". Там поне мога да си изплача, това, което ми тежи и ще бъда разбрана.
*

Raq

« Отговор #11 -: Януари 26, 2006, 16:09:04 pm »
За какво ти е да "поплачеш"-олеква ти, но решава ли проблема, за който плачеш. И защо изобщо този проблем е трябвало да възниква? Ето за това са ти тези центрове.За да поемеш нещата в свои ръце, сама да определяш събитията, а не да се оплакваш от другите.
« Отговор #12 -: Януари 26, 2006, 16:24:47 pm »
РАЯ,  ЛЕЯ разводнявате темата:) не е за центрове и психология а за алтернативните средства при киста.... :roll:  :wink:

РАЯ написа:
Цитат
За какво ти е да "поплачеш"-олеква ти, но решава ли проблема, за който плачеш. И защо изобщо този проблем е трябвало да възниква? Ето за това са ти тези центрове.За да поемеш нещата в свои ръце, сама да определяш събитията, а не да се оплакваш от другите.

Който иска да си поплаче и така да му олекне,волята е негова, нали:)Едва ли за най-малкото нещо или за каквото и да е трябва всички да търчим до тези центрове.......А и ако ми кажеш че проблемите ,за които понякога плачем ще се решат като с вълшебна пръчка само защото ще посетим някой център,всички се мятаме и отиваме там :roll: .Всеки сам си решава как да се оправи с живота си и проблемите си....така че не виждам смисъл от тази "агитация" и разводняване на темата. :roll:  :wink:
*
« Отговор #13 -: Януари 26, 2006, 17:02:12 pm »
Уф, Розичке, обещай ми, че няма да ходиш в този център! Ами те курсистите аха да се усъвършенстват физически, духовно и интелектуално и... губят ума и дума ще знаеш!!
Цитат
Забравените от нашите курсисти от миналата учебна година маратонки, гуменки, фланелки и чадъри могат да бъдат намерени в нашия офис на пл.Славейков!
*

lady_11

• 3217
« Отговор #14 -: Януари 26, 2006, 17:26:56 pm »
Лея ли си, Рая ли си - има си начин за реклама  -  плащаш и се слага банер ако от управата на Сдружение "Зачатие", решат , че е уместно.

Не по този начин , моля!
« Отговор #15 -: Януари 26, 2006, 17:49:33 pm »
Цитат на: Leja
  идеята за връзката на мисълта и реалноста-позитивното мислене.

И ставаме джедаи, местим предмети с мисъл  :lol:  :lol:  :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #16 -: Януари 26, 2006, 19:34:10 pm »
скъпа Raja/Leja,

тази твоя реклама вече беше изтрита от клуб Проблемно забременяване в дир.бг, а дали не ме лъже паметта, че и оттук те предупредиха веднъж?
гледам, че активно рекламираш сайтчето си като помагащо на проблемно забременяващи и по други клубове и форуми.
не си мисли, че тук хората лапат мухи!
а си се обадила още един път с тая скрита рекламка, а съм те баннала от сайта!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Raq

Аз каква я мислих ,а тя каква стана...
« Отговор #17 -: Януари 27, 2006, 12:47:44 pm »
Аз ли не съм разбрала,но в този форум май  се говори за нетрадиционно лечение. Мили хора и модератори дадох линка за пример- в интернет има хиляди такива( този обаче съм го проверила), всъщност исках да споделя резултати,които наблюдавах при мен след като започнах да се интересувам от псиоханализата,исках да "4уя" и вашето мнение, сигурно имате какво да кажете, но URLто развали всичко.Сайта ми стана интересен(поздравления за хората,които са го създали и го поддържат, и за модераторите,които  ще ме баннват и т.н.), но може би не започнах темата както трябва..  . Е, приятен ден на всички!
и "Нека силата бъде с вас :lol:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #18 -: Януари 27, 2006, 13:19:43 pm »
Тук се говори за нетрадиционното лечение, но не и за реклама.
Re: Аз каква я мислих ,а тя каква стана...
« Отговор #19 -: Януари 27, 2006, 15:01:31 pm »
Цитат на: Raq
Нека силата бъде с вас

И с теб!