0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пак въпрос за CHG
« Отговор #20 -: Април 07, 2008, 17:10:29 pm »
Аз мисля, че решението за връщане на толкова ембриони е добре пресметнато, а не е взето на секундата. Разбирам Лилола защо така е решила, особено след толкова години борба.
Също така е важно, че д-р Стаменов не се занимава от вчера с ин-витро, за това е добре запознат какво се случва при връщане на толкова ембриони.
А и все пак докато не се види колко плодни сака има, е рано да се говори за многоплодна бременност, и то за повече от 3 бебета.
Аз пожелавам искрено на Лилола всичко да е ок и независимо колко са бебетата всичко да е безпоблемно в следващите 9 месеца. :D
*
« Отговор #21 -: Април 07, 2008, 17:57:10 pm »
Лилолче, има един бутон редактирай.Аз те съветвам да го използваш, за да не прочете мнението ти някой "доброжелател" на Стаменов.Все пак човека работи и дава всичко от себе си,тука много жени гушкат своите мечти благодарение на него и някой неща не бива да се пишат, а да си останат между вас. :wink:
*
« Отговор #22 -: Април 07, 2008, 18:00:05 pm »
Лилолче, има един бутон редактирай.Аз те съветвам да го използваш, за да не прочете мнението ти някой "доброжелател" на Стаменов.Все пак човека работи и дава всичко от себе си,тука много жени гушкат своите мечти благодарение на него и някой неща не бива да се пишат, а да си останат между вас. :wink:
Ама той бутон е активен само 2 часа :wink:
*
« Отговор #23 -: Април 07, 2008, 18:12:16 pm »
Ама той бутон е активен само 2 часа :wink:
Модераторите ще ударят едно рамо щом желание има.  :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #24 -: Април 07, 2008, 20:14:38 pm »
Да,кураж имам..и ако трябва пак бих взела същото решение-в нарушение на закона или не.

значи, няма от какво да се притесняваш тогава.  :wink:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #25 -: Април 07, 2008, 20:41:09 pm »
Според моя скромен опит с ЧХГ то, вероятно са близнаци/покачването е много стремглаво/, но само Узи-то може да каже със сигурност.При мен на 9 ден - 60, на 11 ден -186 почти никой не мислеше, че  е двойна бременност, пък излезе такава.Тичай бързо на видеозон, да се успокоиш.
Стискам палци да само две бебета.

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #26 -: Април 07, 2008, 21:02:09 pm »
Според моя скромен опит с ЧХГ то, вероятно са близнаци/покачването е много стремглаво/, но само Узи-то може да каже със сигурност.При мен на 9 ден - 60, на 11 ден -186 почти никой не мислеше, че  е двойна бременност, пък излезе такава.Тичай бързо на видеозон, да се успокоиш.
Стискам палци да само две бебета.

Емич :balk_21:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com