И ние сме на вълна гърнета, но започваме скоро след пловдиската одисея, дай боже всичко мине нормално и безпроблемно. Сега няма как да се опитвам да приучавам Тони, защото изхождането ни е съпроводено с нервни изблици на агресия и пищене, независимо че изхожданията не са твърди. Дано разберат какъв му е проблема, че покрай неволите му, се научи на възможно най вредните навици. Не дъвче, не заспива сам и спи при мама и тате на леглото. Всички това е следствие от проблемите в храносмилането, които ту ги има, ту ги няма, но определено изиграха роля върху поведението му до момента.
Аз също съм за гърне, когато детето даде знак че е готово за тази процедура. Ние от както се опитваме да излизаме от кошарата, ходим до WC заедно. Интересно знае, че мама прави пиш, но не проявява интерес към гърнето. Може би защото в тоалетната си намира играчки (кош за пране и прахосмукачка) и те са доста по интересни от правенето на пиш.
Нине аз определено мисля да купя от тези бански, миналото лято се въздържах, защото беше още малък на 8-9 м., но за това лято определено ще има така придобивка.
Джам и аз така като теб дебна за възможни опасности на всяка крачка, но малкото ми дяволче сякаш нарочно изпробва и без друго изпънатата ми нервна система. Прави ми все опасни номера и това вече започва да ме вбесява.
Ултра и аз като Джам, само повтарям внимавай пръстите, ръката, краката, главата и т.н. и в повечето случаи няма кой знае какъв резултат. Истината е по средата, хем захитряват, хем вече "слушат". Това са вратите е новата ни страст, след катеренето и скачането.
Радвам се, че Монката е ОК, защото много добре знам как пищи едно дете от невероятна болка и как сърцето ти слиза в петите и ти се опитваш а не можеш да помогнеш. Ужасно е!