Хубава седмица за вас и семействата ви!-Само здрави дечица и повече слънце и усмивки през тази седмица!
Каси,честита ви самостоятелност,добре е ,че свикват да са спят самички,и аз мисля да направя същото когато Ангел навърши 6м.
Бора,честито ви зъбче!
Жанета,аз се старая Ангел да не заспива без да го уригна,въпреки,че понякога това го разсънява и ми коства повече време,потупване по гръбчето и погалване с кръгови движения по гръбчето при нас винаги дава резултат.
Днес най-сетне ,след 20дена опити да поставят диагноза на съпруга ми (след 3 ренгенографии и над 10кръвни изсл.и темп.над 38)може би има светлина в тунела,беше на инфекциолог,който смята,че е ухапан от кърлежоподобно насекомо и сега е на антибиотик,дано наистина е така и всичко се оправи,защото 20дена без неговата помощ,сама с Ангел ми е малко трудно.
При мен вече от известно време кърма няма,но въпреки това получих силно възпаление на гърдата и от сряда и аз съм на антибиотик и едва днес се чувствам малко по-добре,но ще изчакам утре да чуя и мнението на гинекологът си,в тази връзка (някой беше питал за спиране на кърма)-винаги се консултирайте с гинеколог за начините за спиране,а и сама да спре,както се случи при мен е хубаво да се прави консултация с гинеколог.
Хубав и успешен ден!