Мери, миличка
Не се притеснявай за това, че се е случило да пишеш в тази темичка-повярвай ми мъничетата растат много бързо и докато се усетиш всичко ще е зад гърба ти. Ето моя мъник който така много ме притесни вече е на почти 10 мес. и е станал палав и пухкав, непрестанно лазещ и игрив. Желая ти само хубави емоции.
Милена как сте мила? Как е Миша? Надявам се да сте добре и много да се радвате на приятното есенно време навън. Ние с Теди по цял ден сме навън( и от улиците нямам кога да пусна интернета..., пък и като влезех в сайта не се виждаше темата "Дългоочаквана бременност, раждане......." и аз мислех че е махната но като се разтърсих разбрах, че за да я виждам трябва да влеза с потребителското име и парола
и ето ме най-после пак да пиша.
Анета ами браво на Иво и на Петя-те много са пораснали.
Все така да растат добре и да те радват.
Аз вчера водих Теди на консултация. Вече е 9.300кг.(+500гр.) и 75см.(+2см.) Вече изпревари връстниците си, които са родени с по над 3 кг.
Ами това е от мен за сега..., а щях да забравя-мисля да пробвам да взимам на Теди храна от детската кухня, че тези пюрета му втръснаха май. Дано му хареса, с с тези разходки изобщо нямам време за готвене. В понеделник ще взема храна от кухнята и ще ви разкажа след това. А сега лек и приятен ден, много слънце и усмивки.