0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ВИП АГ Варна
« Отговор #40 -: Януари 04, 2009, 12:54:42 pm »
Дори, стискам палци всичко да мине нормално, и на 12-ти да се завърнете и двамата у дома. Ние всички сме с теб и дано това ти помогне. :bighug: :grouphug: :crossfingers:
*
« Отговор #41 -: Януари 04, 2009, 18:37:56 pm »
Здравейте момичета и на мене ми предстои живот и здраве да раждам много скоро. Още не съм избрала къде във Варна да стане това. Със секцио ще бъде това вече стана ясно. Чета тук а и от всякъде чувам, че секциото се заплаща от друга страна намерих официална инфо, че раждането в България включително и секциото по мед предписание (не съм сигурна дали се водеше така) е безплатно - това го потвърдиха и няколкото лекари с които говорих. Та ясно става, че заплащането на операцията е нерагламентирано. Интересно ми е има ли някоя въобще, която е родила със секцио по здравна каса ... ей така просто ми е интересно. А и още нещо ако тази мисия е невъзможна то какво следва по нататък .... имам предвид избор на лекар, плащане и т.н. ....ако някой може да ме посъветва нещо голямо мерси  :)
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*
« Отговор #42 -: Януари 05, 2009, 16:03:14 pm »
Graco, секциото по мед предписания е безплатно в държавните болници,наистина. тук разискваме ситуацията на вип етажа в аг варна, който е частен и плащането е регламентирано. ако избереш да родиш в аг варна на 4-тия етаж е безплатно, както и в окръжна. моя близка роди секцио преди 2 седмици без да плати нито лев. битовите условия на етажа са различни, но е безплатно. късмет!
*
« Отговор #43 -: Януари 05, 2009, 17:37:14 pm »
Само да ви кажа, че има и диферинцирани стаи на четвъртия етаж, които са самостоятелни с хладилник в коридора и неограничени посещения. Цената е наполовина на ВИП-а. Аз бях там, защото нямаше места във ВИП-а, а и раждах нормално и не се знаеше датата, за да си запазя.
*
« Отговор #44 -: Юли 09, 2009, 12:48:15 pm »
Някой скоро да е раждал в АГ и даде пресни отзиви  :lol: от лекар, вид раждане и етаж?
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 13:18:22 pm от dendy »
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #45 -: Юли 09, 2009, 15:33:35 pm »
1.4 ЕТАЖ
2.д-р Александров
3.Нормално раждане при него.
4.Пълна мизерия е цялата болница,но за 3-5 дни се търпи.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #46 -: Август 29, 2010, 14:42:29 pm »
Някой раждал ли е скоро на ВИП етажа да деде ново инфо?
ървят слухове за вътреболнична инфекция ,дали е вярно?
« Отговор #47 -: Август 31, 2010, 18:22:45 pm »
Последно раждах секцио в АГ - Варна преди година и 9м на 4-я етаж в деференцирана стая бях. Първия път бршр 1999г. Няма никаква разлика от тогава и сега. Мизерията се търпи за няколко дни, казваш си "майната му" не съм на почивка. Сега съм бременна и ми предстои раждане декември месец, пак при същия лекар но този път ще раждам в "майчин дом", точно заради този проблем с вътреболнична инфекция. Моя доктор е имал проблем с негова пациентка заради лошата хигиена в операционните и повече не оперира в АГ. Сега не знам как е в "Майчин дом" и съм притеснена, но имам пълно доверие на моя лекар. Имам две деца и трето на път и все той ми е бил водещ бременността и опериращ, тъй като съм раждала секцио (по медицински причини).
Ще ми е интересно да чуя и други мнения.
« Отговор #48 -: Август 31, 2010, 22:08:39 pm »
Да разбирам ли ,че инфекциите там са ежедневие? 8O

Направо не знам какво да правя ,тъкмо се насочих на там и имам час при Александров за уговорка !Аз съм за октомври!Но ако си има риск ще се отказвам!
Дано се включат и други !
*
« Отговор #49 -: Септември 02, 2010, 11:57:10 am »
Аз раждах януари 2010 във ВИП-а при д-р Александров. Тогава не знам да имаше проблем. Най-добре говори с док и сподели притесненията си - смятам, че ще ти даде адекватен съвет.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #50 -: Септември 02, 2010, 16:28:46 pm »
Аз раждах юни 2010г на ВИП-етажа при Александров .Много съм доволна от персонала на етажа и от д-р Александров-при него правих ин витро ,той ми следеше бременността и той ми направи секциото (мина като по учебник).Ако раждам втори път бих избрала същия лекар и на същия етаж.Иначе не съм чула за никакви инфекции докато бях там.

[/
*
« Отговор #51 -: Септември 08, 2010, 23:46:19 pm »
някой знае ли цените в момента за ВИП-етажа? преди ги имаше изложени на партера, но са ги махнали ...
« Отговор #52 -: Септември 09, 2010, 08:17:21 am »
Цените ги има изложени на етажа на Випа,на лист залепен до вратата,за осигурени и неосигурени :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #53 -: Септември 10, 2010, 12:54:58 pm »
Здравейте момичета.Да споделя и за моя престой в АГ.Родих на 5.11.2009г планово секцио-близнаци и то при лекар,който аз си избрах.Бяхме в болницата 14 дни,защото единия бебок беше малък на килограми,а исках да се приберем всички заедно.Бях на 4 етаж.Е не е лукс,мизерно е но не съм платила нито лев за целия престой и за самото раждане.Не мога да се оплача и от сестрите.Храната също не беше лоша.Но все пак не сме си у дома,нали.Дори таткото се качваше да види бебетата.За тези 1000лв за "ВИП"условия.....Може и по-добре да бъдат изхарчени.Не си заслужаваНо всеки сам си решава.Късмет на всички очакващи своите бебчета мами.
*
« Отговор #54 -: Септември 11, 2010, 15:54:49 pm »
monkey, благодаря, само че в АГ-то стигам само до партера, викам си доктора по телефона да ме гледа в кабинета долу. явно смятат за излишно да се качвам на 7-мия без основателна причина. мерси, все пак, за инфото, ще разпитам лекаря ми за цените в момента.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #55 -: Септември 11, 2010, 21:50:15 pm »
Не е нужно някой да те извика или изпрати, за да се качиш на 7 ет. Просто влизаш в асансьора и натискаш нужното копче. Като те питат на партера за къде си, казваш 7 ет. и никой повече не те закача :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #56 -: Септември 11, 2010, 23:16:53 pm »
Аз платих за секцио 1000 лв  на Вип етажа, нормално раждане е 700лв  :)

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #57 -: Септември 12, 2010, 00:28:59 am »
Да, това са цените сега. Скоро ги гледах - преди няма и месец.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #58 -: Септември 12, 2010, 09:40:24 am »
Нормалното май е 800 лв....
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #59 -: Септември 17, 2010, 11:17:54 am »
Вече имам уговорено секцио във ВИП-а, стига всичко да е по план и бебчето да не подрани  :D.Говорих с лекаря, който ще ме оперира, правят проби за упойките само ако ще се ражда със спинална упойка, а аз ще раждам с пълна.
Въпросът ми е къде може да се направи такава проба, някой правил ли си е?Звънях в няколко алергологични кабинети, но нямат тези упойки, явно не става по този начин.
« Последна редакция: Септември 17, 2010, 11:25:45 am от Tais »