0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Болки по време на секс
« Отговор #20 -: Май 04, 2008, 09:06:01 am »
при мен има наличие на болки при сексуален контакт по време на овулация, но те по-скоро са породени от самата овулация
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #21 -: Май 04, 2008, 13:28:03 pm »
Мини,как разбираш,че са от самата О?Те и мойте са през времето,когато трябва да е О,ама каква точно е връзката,според теб?
« Отговор #22 -: Май 04, 2008, 13:45:32 pm »
  И при мен болките са по време на фертилните дни.Според лекарите се дължи на нарастващия фоликул,който достига 20-25 мм.,което си едно образувание от близо 3см и притиска органите,а яйчниците са си доста чувствителни.Има болки и при пукането на фоликула.След това изчезват.Преди години получих възпаление на яйчниците и тогава болките по време на секс първо бяха леки след което станаха кошмарни.За това никога не пренебрагвам подобен вид болки.Патила съм си.Съветвам ви да не се чудите от какво са ,а да отидете на лекар.Дори и да няма нищо,поне ще сте сигурни.  :P
*
« Отговор #23 -: Май 04, 2008, 13:55:33 pm »
Ако беше от фоликулите, тези, включително и аз, дето сме правили инвитро и имаме по 20 фоликула, трябваше да се гърчим от болки по него време. Не, май не е от това.
« Отговор #24 -: Май 04, 2008, 16:45:06 pm »
Мисля си,момичета,следното...Някъде в библиотеката на Зачатие четох,че овулацията може да се установи и чрез напипиване на входа на матката,който по време на О слизал надолу.Всъщност дори това е един от начините за самостоятелно определяне на овуто.Та си мисля,да не би това слизане надолу да е причина за тая свръхчувствителност,която ние определяме като болка.Де да знам?!? :?
*
« Отговор #25 -: Май 04, 2008, 16:48:22 pm »
Като се замисля има логика в това. :D И аз го бях чела. И ако са ни по-надарени мъжете, ето къде ще да е ключа за палатката. :lol:
« Отговор #26 -: Май 04, 2008, 18:05:32 pm »
Мисля си,момичета,следното...Някъде в библиотеката на Зачатие четох,че овулацията може да се установи и чрез напипиване на входа на матката,който по време на О слизал надолу.Всъщност дори това е един от начините за самостоятелно определяне на овуто.Та си мисля,да не би това слизане надолу да е причина за тая свръхчувствителност,която ние определяме като болка.Де да знам?!? :?
  Сега разбирам,че вие говорите за съвсем друго .Това което описвате и аз съм го изпитвала,но аз говорех за съвсем друго нещо.Моите болки са си точно от яйчниците и се усеща тъпа болка,като че нещо подпира и бута останалите органи.Аз почти винаги усещам овулацията с няколко часови по-силни болки и след това бутането и подпирането,което съм усещала няколко дни изведнъж изчезва.Все пак е строго индивидуално при всички ни.  :P
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #27 -: Май 04, 2008, 18:24:22 pm »
Абе те болките не са от самата овулация, а в следствие от нея- доколкото съм чела, могат да се предизвикат от резорбирането на течността от фоликула след попадането й в Дъгласовото простраство
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #28 -: Май 04, 2008, 19:58:18 pm »
Мини,това за което ти говориш ,като усещане може ли да се определи като някакво единично пробождане,което се повтаря от време на време.В областта на единия яйчник,например.Такова пробождане в дълбочина,имам в предвид и не по време на секс,а по всяко време,когато си реши?!?
*
« Отговор #29 -: Май 04, 2008, 20:19:00 pm »
Вилили, имаш ли някаква коремна операция.Щото аз имам такава болка в дясно, и това е от срастване след операцията.
« Отговор #30 -: Май 04, 2008, 20:29:49 pm »
Вилили, имаш ли някаква коремна операция.Щото аз имам такава болка в дясно, и това е от срастване след операцията.
Ми нямам операция,нито възпаление,нито кисти ,абе нищо.ЦС -всичко е като за учебник.Единствено обърната матка и един доктор ми каза,че десният яйчник,където като че ли в повечето случаи усещам пробождане/но не по време на секс,това е друго/,та десният бил малко по-придърпан към матката.Каквото и да означава това?!? :?
*
« Отговор #31 -: Май 04, 2008, 20:35:37 pm »
Аз се чудя тия нашите обърнати матки могат ли да се оправят? Не че ми пречи, ама знам ли? Май точно това ми е бил проблема със стерилитета. А и не ми е вроден, а е станало от първото ми раждане.Затова разсъждавам, че би трябвало да може да се върне на мястото си, за да мога да си направя без проблем още дечица.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #32 -: Май 04, 2008, 20:38:40 pm »
аа, ша ме извиняваш, ама чак пък обърнатата матка да е причина за незабременяване, не го вярвам
Вилили, усещането е като еднократни бодежи на различни места при мен поне
« Отговор #33 -: Май 04, 2008, 20:46:47 pm »
Ама знаете ли за какво пробождане ви говоря аз.Понякога е слабичко-поносимо,но понякога така ме пробожда,че чак ми идва да се превия.еднократно и няма нищо повече.А ето този месец нямам такова пробождане,аз започнах по-внимателно да ги следя.
Мини,как така на различни места?
А за обърнатата матка-то май мненията се разделят.Вече и аз не знам какво да мисля за нея.Тая обърната пущина :lol:.От тоя месец започнах,все пак,след секс да стоя по корем с повдигнат таз.И да ви кажа прави ми сериозно впечатление,че преди като че ли по-голяма част от материала си самоизтичаше.А сега ,от както стоя по корем почти нищо не изтича.
*
« Отговор #34 -: Май 04, 2008, 20:56:15 pm »
За обърнатата матка специално за леженето по корем е така, трябва да лежиш така, за да не изтича.

*
« Отговор #35 -: Май 04, 2008, 21:00:23 pm »
аа, ша ме извиняваш, ама чак пък обърнатата матка да е причина за незабременяване, не го вярвам
Вилили, усещането е като еднократни бодежи на различни места при мен поне

Е, наистина не го водят проблем,права си, ама бебето ставало само в определена поза.И аз това като не го знаех за позата, и го научих скоро, та затова го отдавам на матката и неправилната поза.  :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #36 -: Май 04, 2008, 21:20:29 pm »
по време на овулация съм имала моменти при които не мога да седна, срязва ме направо
в месеца в който забременях си спомням, пътувахме си от село, аз си сложих ръцете на седалката за да се надигна и да не стоя седнала
сега в момента съм в ову /евентуално след/, бодежите са локализирани в областта от пъпа надолу до "кокъла", усещам и тежест в кръста, по-скоро където са бъбреците
общо взето това е
« Отговор #37 -: Май 04, 2008, 21:24:45 pm »
po dobre idi na lekar...
« Отговор #38 -: Май 04, 2008, 21:26:53 pm »
Мини,на мен това за сядането ми прозвуча познато.Но аз точно това го свързвам с чувствителността на матката и  слизането на входа :oops:/не знам как точно се нарича/надолу,за което говорех точно по-нагоре някъде.
Но си мисля,пробождане непробождане,щом на прегледите док вижда всичко ок ,да не се притеснявам.Пък и като гледам и при вас е така.Оф,не знам вече и аз?!?! :?

Лили,кой точно имаш предвид?Ако съм аз-била съм,е не съм казвала,как че боли,но щом не виждат нищо смущаващо....
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #39 -: Май 04, 2008, 21:53:32 pm »
цервикс- маточна шийка
него ли имаш предвид  :D