0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

въпрос
« -: Април 04, 2008, 14:56:47 pm »
здравейте на всички!имам един мн спешен въпрос,моля ви се да ми отговорите колкото се мойе по-барзо.Благодаря ви предварително!Дойде ми на 2 сутринта,а вечерта правих секс и приятелят ми сварши в мен.Възмоцно ли е да забременея?По принцип си ми идва на 27-28 дни,редовно.За първи път ми се случва да сварши в мен,моля отговорете ми!!!
Re: въпрос
« Отговор #1 -: Април 04, 2008, 15:02:40 pm »
Спокойно. Много рядко са случаите на забременяване по време на мензис. А и нали ти е редовен. Засичи си продължителността на мензиса и сама ще разбереш.
« Отговор #2 -: Април 04, 2008, 15:02:47 pm »
Нали на 2.04. ти е дошъл М. Ако е така смятам, че е много малка вероятността да си забременяла.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #3 -: Април 04, 2008, 15:03:53 pm »
Това се случва 1 на 1000000!Не е възможно доколкото знам!
« Отговор #4 -: Април 04, 2008, 15:12:23 pm »
да,по принцип и аз така знам,затова позволих тава да се случи.На него  му се е случвало и друг път-имам предвид ,че на предишната си приятелка е свършвал докато тя е била в М., на мен ми е за първи път и ми е доста притеснено.Все пак ако сам забременяла,няма да ми е мн приятно...точно сега :oops:  :(
*
« Отговор #5 -: Април 04, 2008, 15:17:50 pm »
да,по принцип и аз така знам,затова позволих тава да се случи.На него  му се е случвало и друг път-имам предвид ,че на предишната си приятелка е свършвал докато тя е била в М., на мен ми е за първи път и ми е доста притеснено.Все пак ако сам забременяла,няма да ми е мн приятно...точно сега :oops:  :(
Според мен с написаното от теб обиждаш всички останали пишеши в този форум.Тук всички се бориме за да забременееме.Мисля че с такъв въпрос би трябвало да се обърнеш към личния ти гиниколог. Друг път приценявай внимателно какво и къде пишеш !
« Отговор #6 -: Април 04, 2008, 15:28:27 pm »

Миличка, тук в този форум се борим всякак си да забременеем. Малко това  твое изказване обижда повечето момичета тук, защото на нас Ни е дошло времето. Другия път за да се предпазиш от нежелана бременност използвайте презерватив. Това ти гарантирам че предпазва и няма да се налага да питаш дали си бременна. 
*
« Отговор #7 -: Април 04, 2008, 16:07:28 pm »
Да ви споделя че аз съм в статистиката 1 на 1000000.С първото си дете забременях в последния ден от МЦ.Това го знам защото на следващият ден любимият замина в чужбина.После докторите клатеха глава на тази случайност. :D