Здравейте, момичета!
Вие ме шашнахте с тези "медузи" и съсиреци.
на мен откакто ми идва имам такива, но и преди си мислех, че е нещо от яйцеклетката
Какво имате предвид като казвате "малка медуза" - като размери ме интересува - защото аз всеки месец си имам такова парченце, различно от съсиреците.
То е по-скоро като парце тъкан, като ципа, но пак ви казвам - не съм питала никого и все си мислех, че е нормално, защото и сестра ми, и приятелки са ми казвали, че и те имат.
Но сега се сещам и за последните ми срещи с моя лекар-хомеопат. Много, много бях доволна от нея - тя ми излекува напълно хроничните и мъкнещи се с мен с години гадни гъбички. Но по време на разговорите ни тя ми задаваше много въпроси, за които дори и не съм помисляла, за да си създаде цялостна представа за това, как работи организма ми. Разпитваше ме за цикъла ми и какви съсиреци имам - аз като й разказвах за това парченце тя много се озадачи. И все ме питаше на следващите срещи дали още го имам този "феномен"....
На мен ми пада винаги по едно и също време във втория или трети ден от МЦ. По принцип цикълът ми е много болезнен и съм си забелязвала, че след като падне - болките ми минават. Ама това си е открай време, още и от преди да водя полов живот- камо ли да опитвам да забременея, че да мисля, че е спонтанен аборт...
Моля ви обяснете ми за каква големина става въпрос(моето е малко - около 1 сантиметър), че вече съвсем се притесних...