0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Момичета помощ
« Отговор #20 -: Април 05, 2008, 16:52:04 pm »
Ми мисля, че колкото е по- дебела ,толкова по-голям шанс за успешно имплантиране има,а и това означава че хормоните си вършат работата..
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #21 -: Април 05, 2008, 18:27:07 pm »
Благодаря, мила!
 :balk_5:
Това много ми хареса - дано си права.
Живи и здрави другия месец ще ходя при д-р Даскалов и ще видим за какво става дума.
Още веднъж ти благодаря за отзивчивостта и хубавите думи!
Хубава вечер и спокойна нощ от мен!
 :bighug:  :balk_21: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #22 -: Април 05, 2008, 18:27:12 pm »
 Така е.След като премине овулацията , фоликула , който е изпуснал яйцеклетката се затваря и нараства - образува се "жълтото тяло". Продължава отделянето на естрогените , както преди освобождаването на овоцита и започва отделянето на хормона прогестерон.Комбинацията от естрогените и прогестерона предизвиква нарастването на маточната лигавица, която е значително тънка в началото на цикъла. Ако няма оплождане , " жълтото тяло" търпи обратно развитие , регресира и нивата на хормоните спадат. Тази хормонална промяна предизвиква контракции на матката. Лигавицата , която е богато кръвоснабдена и с множество капиляри се разрушава. Кръвта изхвърля разрушената неоплодена яйцеклетка заедно с останалите секрети извън тялото на жената - менструация.Така че и аз мисля , че колкото ти е по - дебела лигавицата , толкова по - голям шанс има за успешна имплантация на около 20 ден от 28 дневен МЦ.
Моята лигавица беше 7 мм , когато още нищо не се виждаше на 3Д. Струва ми се , че беше малко удебеляването.
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #23 -: Април 05, 2008, 18:35:31 pm »
Така е.След като премине овулацията , фоликула , който е изпуснал яйцеклетката се затваря и нараства - образува се "жълтото тяло". Продължава отделянето на естрогените , както преди освобождаването на овоцита и започва отделянето на хормона прогестерон.Комбинацията от естрогените и прогестерона предизвиква нарастването на маточната лигавица, която е значително тънка в началото на цикъла. Ако няма оплождане , " жълтото тяло" търпи обратно развитие , регресира и нивата на хормоните спадат. Тази хормонална промяна предизвиква контракции на матката. Лигавицата , която е богато кръвоснабдена и с множество капиляри се разрушава. Кръвта изхвърля разрушената неоплодена яйцеклетка заедно с останалите секрети извън тялото на жената - менструация.Така че и аз мисля , че колкото ти е по - дебела лигавицата , толкова по - голям шанс има за успешна имплантация на около 20 ден от 28 дневен МЦ.
Моята лигавица беше 7 мм , когато още нищо не се виждаше на 3Д. Струва ми се , че беше малко удебеляването.
Благодаря за изчерпателното и много полезно обяснение.
Признавам, че не съм много веща в нещата и все ми се искаше въобще да не ми са налага да се запознавам :(, но така е при всяка от нас. :(
не сме си и представяли, че на нас ще се случи, но това трябва да ни дава още по-голяма сила и нестихващи надежди и очаквания....
Хубаво е, когато си помагаме, споделяме и понякога се утешаваме една друга, така не позволяваме на отчаянието да ни завладее и съм сигурна, че ще бъдем най-най-добрите майки!
Прегръщам ви всички и ако мога бих ви дала цялата моя надежда и увереност, че ще се случи и на нас най-святото чудо.
Още веднъж прегръдки  :bighug: и ще чакам с нетърпение да се похвалите с най-хубавата новина, за да ми дадете малко надежда и много, много радостни сълзи....

« Отговор #24 -: Април 05, 2008, 18:41:36 pm »
Наскомими, много си миличка.Сигурна съм , че чудото ще се случи при всички . Само трябва да имаме търпение. :bighug:
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #25 -: Април 05, 2008, 18:51:48 pm »
 :hug2: :balk_21: :hug2:
Гушки и до скоро!

« Отговор #26 -: Април 11, 2008, 16:03:03 pm »
Момичета исках да ви кажа,че говорих с док.но по телефона и каза че е вьзможно да е спонтанен аборт.НО не знам какво да си мисля,защото толкова много време работим за бебе и не става,а сега изведньж да е станало и накрая спонтанен :oops:ако е така ще се побьркам :BangHead:Какаво ще кажете вие дали е вьзможно момичета???
http:
*
« Отговор #27 -: Април 11, 2008, 16:26:05 pm »
Възможно е да е спонтанен,но може и да не е.На мен това ми се случи и в месец,който сме се пазили.Този месец пак ми се случи и вече незнам какво да правя,казах на док.и той ми каза,че ще трябва някакви изследвания да се направят.Имало вероятност да не мога да приемам на съпруга ми нещо си(може би да отхвърлям сперматозоидите)нещо такова.Абе забравих точно как го нарече той.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #28 -: Април 11, 2008, 16:27:26 pm »
Извинявам се за сигурно глупавото питане, но доколкото разбирам Анджела, не си правила тест за бременност, какъв спонатанен аборт тогава?
По-добре не се шашкай излишно, а отиди на лекар, ако това толкова те притеснява, но аз лично, както казах по-рано в темата - възможно е наистина тоя месец да си имала по-дебела лигавица и да е от това. Ако се съмняваш в аборт можеш мисля да направиш тест за бременност, както пише на тях той би трябвало да отчете дали е имало или не бременност, ако не се лъжа. Но това най-вероятно ще те притесни още повече, така че най-добре направо при док и това е.