0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Как преодолявате болката?
« Отговор #80 -: Юли 22, 2008, 14:03:12 pm »
Болката ли?винаги си е била в мене,вече и свикнах,с всеки изминал месец щом настъпи мц.тази бола ми идва на гости да ми напомни че времето лети,а ние все още нямаме радост в нашата къща,но пък идва и надеждата да ми дава сили за борба с болката
« Отговор #81 -: Юли 22, 2008, 14:11:46 pm »
освен надеждата че следващия път ще стане друго няма
но болката си остава в интерес на истината
разочарованието е огромно всеки месец
« Отговор #82 -: Юли 22, 2008, 20:33:15 pm »
- болката от това, че не мога да споделя дори с майка си (тя смятя, че децата не са толкова важни - ?! 8O).

Моята майка - също. Все ми ги говореше едни:
- Да съм имала други приоритети, да съм се реализирала професионално...
- Човек можело да е щастлив и без деца...
- Имало толкова семейства без деца и успявали да са щастливи, да си подредят живота, да градят кариера...
Дрън! Дрън! От къде пък знае, кой е щастлив и кой - не?!
На мен не ми се градеше кариера! Исках да съм майка! За нея щастието е в работата, а не в родителството.

Всъщност, майка ми никога не ме е разбирала! На скоро взех, че споделих с нея, че си поплаквам за изгубената близначка /пояснявям, че бях с двуплодна бременност, но едното бебе се роди мъртво/. Защо ли споделих?! За да срещна отново неразбирането и!
"Недей, мамо, недей, радвай и се на тази..." - каза мъдро майка ми, без дори да ме погледне в очите, а гледаше с умиление бебето ми.
......
Винаги ми се е изтъквала, как като била бременна с мен, работила до последно. И аз, за да се докажа пред нея, на всичко отгоре, тя ми е началник, работих в доста напреднала бременност. В най-големите преспи, с огромния корем ходех в НАП, в РУСО и в други институции. Мъжът ми ме критикуваше, а служителките в НАП се шегуваха, че ще родя в стаята им.
И това се оказа фатално!

Момичета, простете ми за отклонението, но Чандра ме провокира да споделя това. А и няма къде другаде да го споделя...

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #83 -: Август 04, 2008, 15:17:50 pm »
Миленче,  :bighug:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #84 -: Август 06, 2008, 00:32:57 am »
Скъпа Миленче,

позната ситуация и те разбирам напълно...
и в тази връзка ще си позволя да се пошегувам с един цитат от майка ми  :):
"Никой не избира родителите си."
...

Много съжелявам за бебенцето, сигурно много боли!  :(
Целувчици за малката Михаела, желая и много здраве и слънчеви дни!

Пиша чак сега, защото известно време не влизах във форума - отпуск...)

Иначе по темата на рубриката искам да цитирам нещо, което много ми хареса
Болката се попритъпява като действам, като правя нещо по въпроса за сбъдване на мечтата ми. Като се боря активно и като си налагам да осъзнавам, че всяко действие е крачка към успеха това донякъде пречи на болката да ме завладее... Мисля, че така е правилно

Желая на всички момичета успехи,
повече радости и по-малко болка!
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #85 -: Август 09, 2008, 15:22:47 pm »
 Osiana,  Chandra,
благодаря ви.

« Отговор #86 -: Август 14, 2008, 16:22:55 pm »
Момичета,като автор на тази тема искам да споделя с вас,освен за болката и за страха който изпитвам!
Минаха 5 месеца от последния ми аборт.Открих причината(поне се надявам) за несполуките-увеличени тромбоцитно левкоцитни агрегати,които не позволяват на кръвта да циркулира правилно през плацентата.имам назначена терапия по време на сл бременност-аспирин,фраксипарин и имуновенин.
В петък имам час при Конова заедни други изследвания-об6т имунитет(бях 5 месеца на имунотерапия),и ще си пусна и PLA. Предполагам че друго лечение няма да ми изпише какъвто и да е резултата.Така...
В момента съм в Овулация и тайничко ми се иска да се възползвам,от друга страна незнам дали сега е подходящ момента,дали не трябва да изчакам повторните изследвания? Въпреки че при положителен тест пак трябва да си изследвам PLA.Много ме  естрах! А ако сега имам късмет и чудото стане! ако сега ми е писано?! А каква е гаранцията че всичко ще е наред! Чувството е ужасно,да искаш нещо толкова силно и да не можеш да вземеш решение.Дайте ми съвет
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
« Отговор #87 -: Август 14, 2008, 16:38:04 pm »
Действай,мила,риска е голям,но може и да си заслужава,щом вече знаеш решението на проблема.Пък другото е в божиите ръце. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #88 -: Август 14, 2008, 18:33:51 pm »
Аз бих се изкушила. Може да звучи безотговорно, но обикновено съм на принципа: Дай шанс нещата да ти се случат.
« Отговор #89 -: Август 14, 2008, 21:43:28 pm »
Действай,мила,риска е голям,но може и да си заслужава,щом вече знаеш решението на проблема.Пък другото е в божиите ръце. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

И аз така мисля. Така или иначе, ще бъдеш на терапия през бременността.

« Отговор #90 -: Август 15, 2008, 12:23:49 pm »
Днес ходих на лекар,предстои ми О утре или вдругиден,имам два доминантни фоликула 14 и 16,и има вероятност за близнаци :D
Имам още малко време за размисъл.Но пък точно сега ще имам гости за 2 дни и как ще стане незнам?!
*
« Отговор #91 -: Август 15, 2008, 12:24:49 pm »
Действай Рая,те гостите и те ще спят по някое време.. Успех и с двата фоликула..Друго всичко се оправя..
« Отговор #92 -: Август 15, 2008, 12:29:43 pm »
Рая това е страхотна възможност успех  :bighug: :bighug: :balk_47: yahoo_17
« Отговор #93 -: Август 15, 2008, 13:55:13 pm »
Рая, успех!

*
« Отговор #94 -: Август 15, 2008, 13:55:39 pm »
Рая,те гостите са си гости,ти действай,с малко по тихичък кекс :bed: :oops: и нещата ще се получат.Късмет :crossfingers:

« Отговор #95 -: Август 17, 2008, 10:59:31 am »
Изкушихме се но само 2 пъти :P
Днес оставаме сами и ще се отдадем на креватни занимания.След малко ще си направя тест за О,че вчера пропуснах.
« Отговор #96 -: Август 17, 2008, 11:16:08 am »
Теста ми за О отново е отрицателен 8O
Нещо не мога да си го обясня! А вече ми е 21-ви ден.Преди два дни имах фоликули,и вече трябваше да съм в О.Или е била вчера-незнам.Възможно ли е да има фоликули а да не настъпи Овулация?
*
« Отговор #97 -: Август 17, 2008, 11:19:53 am »
Да,мила за съжеление е възможно,при мен е така всеки месец.Самите фоликули не се пукат и се превръщат в кистички.Дано при теб не е така,но поговори с лекаря си!

« Отговор #98 -: Август 17, 2008, 11:55:02 am »
Не ми се случва за пръв път да не си засека О с тестове,така че да става каквото ще!С тетове,без тестове ако ми е писано ще стане тоя месец,ако не-здраве,ще продължим следващия.Но това би проточило месечния ми цикъл и кой знае сега кога ще ми дойде :( , докато и дойде следващата О...голямо чакане ше падне.
« Отговор #99 -: Август 18, 2008, 10:35:54 am »
Вчера следобед си направих повторно тест и ми отчете втора черна-малко по бледа от контролната,предполагам че това е положителен резултат,а и имах силни болки в гърдите.естествено веднага се нахвърлих на мажа ми :wink:
Явно наистина има значение по кое време се прави теста.