0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Да попътуваме заедно!
« Отговор #40 -: Април 03, 2008, 00:13:52 am »
А, бе, ще ходим, ама няма да е скоро. Сега за празниците се двоумим между една оферта в с. Черни осъм (Троянския манастир) или Трявна. Щот сме от голямото добрутру - искаме и вътрешен басейн и масажчета... А пък и наоколо да има какво да се види - с един куршум три заека!  :lol:

*
« Отговор #41 -: Април 03, 2008, 00:17:01 am »
Душка, не съм ходила лично, но от колежки и приятели съм чувала много хубави отзиви за Белинташ. Мислех тази пролет да идем, хем ни е близко, срамота че досега сме пропуснали, но разбрах, че имало някаква стръмна пътека която се минава пеш и още умувам ще ми стигнат ли силите. Ама най-вероятно ще се пробвам, ако трябва на почивки :D Било много красиво.

*
« Отговор #42 -: Април 03, 2008, 00:18:15 am »
Като каза масажчета, я погледнете тука http://www.vipark.eu/
*
« Отговор #43 -: Април 03, 2008, 10:48:43 am »
Душка, комплекс Диана, с. Червен е супер, а собственика е много сърдечен, разбран и сговорчив човек. Преди няколко години бяхме там за 2-3 дни, хотелчето е новичко, има ресторантче отстрани, басейна не сме ползвали, че беше зима, но човека е голям мераклия и ни развеждаше и разказваше как е и през лятото. Има и чудни местенца нагоре в планината, асеновата крепост е близо, мисля че ще ви хареса :D
*
« Отговор #44 -: Април 03, 2008, 16:39:24 pm »
StefiZ, благодаря ти за инфото!  Мaia_st, на теб - също! Ще видим какво ще решим и ще пиша, като се върнем!

*
« Отговор #45 -: Април 06, 2008, 21:06:00 pm »
Пресни впечатления от Кюстендил. Много хубав град, чист, зелен и подреден, с прекрасен център-пешеходна зона, поддържани зелени площи, паркчета, градинки, детски площадки и т.н.
Хубави кафета и кръчми, има и какво да се види. Парка Хисарлъка е чуден.
Въпреки дъждовното време си изкарахме страхотно, дори лекото ръмене придаваше още по-обаятелен вид на града :wink:
Бяхме в този хотел:
http://www.hotellazur.com/index.php?lang=bg
много хубаво хотелче, новичко, чисто, с хубав ресторант, на центъра на града, абе с две думи очарована съм от видяното :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #46 -: Април 08, 2008, 23:07:45 pm »
В Габрово имат една закачка: С коя ръка е вдигнал чука Рачо Ковача. Лявата или дясната? Вие знаете ли :)

С никоя, Нинче- и двете са му върху наковалнята  :wink:
една бивша студентка от Габрово :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #47 -: Май 06, 2008, 09:50:46 am »

На мен мечтата ми е да отида в Родопите, но не смолянските, а там където са ставали събитията, пресъздадени във филма "Време Разделно". Този филм го знам на изуст, като го гледам съм в транс, поне 50 пъти съм го гледала и все едно съм била в тези векове. Искам да ида точно на тая поляна, където се явяват овчарите с каба гайдите, Елинденя, пещерите. Искам да видя Триград. Направо настръхвам... И незнам защо още не съм отишла, като всъщност пътувам/х/ много. Нещо хем ме привлича магически, хем ме държи някак на дистанция. Но ще ида, непременно някой ден, надявам се скоро.
Филма "Време разделно" е сниман на много места из Родопите, не само из Триград. В близост до Триград са Чайрските езера - невероятно красиво място. Ако се интересува някой мога да дам подробности.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Да попътуваме заедно из България!
« Отговор #48 -: Май 07, 2008, 10:50:01 am »
През празниците минахме семейно 1100 км из България по маршрут:
София - Карлово - Калофер - Казанлък - Шипка - Габрово - Ловеч - Търново - Шипка - Перперикон - Кърджали - Татул - Каменните гъби - Хасково - София
Надявам се да намеря скоро време да опиша пътуването :D

Специално за Нина - поздрав от пътуването ни в Родопите:
http://aniz.hit.bg/

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #49 -: Май 07, 2008, 18:30:26 pm »

:balk_104:

Буца ми засяда на гърлото от вълнение - прекрасно е, разгледах, а довечера ще разгледам подробно.

Страхотно е, нали?
*
« Отговор #50 -: Май 07, 2008, 20:30:53 pm »
Леле, Ани, прекрасно е! Големи красоти, невероятни преживявания, емоции! Върна ме в спомените от лятото ни. Ние бяхме на почивка в Доспат и естествено посетихме и Ягодинската пещера, и Дяволското гърло, и Триградското ждрело... През деня обикаляхме и язовирите - яз. "Батак" е невероятен, но ние си носихме и въдици... :wink: Снимките ти са прекрасни! А разказът - невероятен!
П.П. Монката къде се дяна в цялата история?  :lol:

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #51 -: Май 07, 2008, 20:36:42 pm »
Душе, той Монката май беше последствието  :wink:
Много го харесвам аз този разказ, сега пак си го препрочетох и ми стана едно такова приятно
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #52 -: Май 07, 2008, 20:44:47 pm »
Оооо, Мини, мерси за разяснението!  :wink: Хич не се и сетих!   :oops: Разбрах аз, че е стара информацията, ама така хубаво го е разказала... :lol: Тъкмо щях да се извинявам, ако съм го прочела без разрешение....

« Отговор #53 -: Май 08, 2008, 11:54:16 am »
През празниците минахме семейно 1100 км из България по маршрут:
София - Карлово - Калофер - Казанлък - Шипка - Габрово - Ловеч - Търново - Шипка - Перперикон - Кърджали - Татул - Каменните гъби - Хасково - София
Надявам се да намеря скоро време да опиша пътуването :D

Ама така е в Родопите-хубава природа,хубави хора  :oops: :oops: :oops:
И аз два пъти ходих до триград и дано скоро пак ми остане време да ида.Наистина е страхотно!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #54 -: Май 09, 2008, 00:02:39 am »
Вонеща вода преди доста години си беше курортно селище. Ние имахме вила там. До времето на промяната имаше селска баня с минерална вода, почивни станции с минерални басейни. Предимно на ЦК и разни проф-организации имаха почивни станции там. Беше доста хубаво и имаше живот в селото. Прекарала съм едни от най-хубавите си години там. Не съм стъпвала във Вонеща вода от 5 години и ми е ужасно мъчно, че се разруши селото :(
Беше подходящо за хора с бъбречни проблеми.
Любимо място ми е язовир Батак, едни малки китни селца около него - Костандово и Ракитово. Свързани с прекрасни спомени за престой на палатка. Един приятел строи хотелска база на Ракитово и нямаме търпение да я завърши, за да почиваме поне за малко там. Общо взето обожавам Южна България, както и родния си край.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #55 -: Юни 05, 2008, 14:04:08 pm »
Чакаме за нови снимки и впечатления, както за страната така и за странство.
*
« Отговор #56 -: Юни 05, 2008, 14:23:26 pm »
 За рибари- Чудните скали, с. Аспарухово, Варненско /близо до Провадия/.

http://images19.snimka.bg/003894694.jpg

То не че се вижда много де, ама на снимката съм с мъжа и детето.
« Последна редакция: Юни 05, 2008, 14:25:42 pm от Жекова »
« Отговор #57 -: Юни 05, 2008, 23:27:40 pm »
Аниии, ах как се размечтах след разказаното от теб, а и с прикрепеният снимков материал става трепач браво  :balk_47:
Прекрасен маршрут сте избрали. Ходила съм на половината от местата,а сега имам огромното желание да посетя и останалите  :oops:

п.с. Между Асеновград и Пловдив има едни много красиво място- Кукленският манастир “Св. св. Козма и Дамян”, също известен като “Св. Врач”. 
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #58 -: Юни 06, 2008, 00:53:28 am »
Ей, страшни сте!
Подсетихте ме да кача някои снимкии в нета от "медения месец", който беше само 4 дни :lol: Но пък голямо обикаляне обиколихме.
Само че вече е 1 часа, та ще лягам, но утре ще разказвам и ще прилагам снимков материал.
*
« Отговор #59 -: Юни 15, 2008, 15:48:10 pm »
Момичета, някой бил ли е в Шипково, в хотел Планински рай? На снимките изглежда добре, ама...
http://shipkovo.bg/index.php?fid=34&lang=bg&uid=20&table=hotels