0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

матурация при д-р Владимиров
« -: Април 01, 2008, 19:14:22 pm »
здравейте момичета
много бих искала да поговорим малко повече за този нов метод  МАТУРАЦИЯ
скоро бях при д-р Владимиров неговото мнение е че съм за инвитро но не мога да се реша все още
като чета писанията ви за стандартното инвитро просто знам че няма да го направя
ако изобщо правя нещо то ще е матурация

но ми се иска първо някой да сподели своето мнение за доктора като специалист за екипа му и естествено за новия метод
като време пари и процедури всичко ми е ясно той беше така добър да обясни на мен и съпруга ми всичко с подробности
но не каза нищо за резултатите
какъв процент успеваемост има и т.н.

МОЛЯ, АКО НЯКОЙ МОЖЕ, ДА СПОДЕЛИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ПО ВЪПРОСА!!!

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: матурация при д-р Владимиров
« Отговор #1 -: Април 01, 2008, 20:03:59 pm »
здравей!

във форумите има писано много за д-р Владимиров. използвай функцията за търсене и ще намериш доста информация, както за клиниката, така и за метода инвитро матурация.
докторът каза ли, че си подходяща за този метод, защото той не е за всеки, нали знаеш? между другото, първото бебе от инвитро матурация в България вече е родено.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Април 01, 2008, 20:06:43 pm »
ПЪРВО СЕ ИЗВИНЯВАМ
НАМЕРИХ ВСИЧКИ ТЕМИ ЗА ДОКТОРА И В МОМЕНТА ГИ ПРЕГЛЕЖДАМ ВНИМАТЕЛНО

ДА КАЗА ЧЕ СЪМ ПОДХОДЯЩА - ДАЖЕ МНОГО

БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ
*
« Отговор #3 -: Април 01, 2008, 22:09:54 pm »
Здравейте! Ще се опитам и аз да бъда малко полезна. Относно д.р Владимиров - аз лично съм много доволна от него. Винаги ми обяснява много подробно всяка процедура, не ми спестява никаква информация - нито хубава, нито лоша. Единственият проблем е, че винаги чакам поне по два часа пред кабинета му, въпреки че имам запазен час. Но той е много внимателен и съвестен и дори ни посъветва за различни варианти, които са на различни цени, но с еднаква успеваемост. Относно матурацията - доколкото говорих с д-р Владимиров и д-р Тачева, това е метод, подходящ за млади жени с опасност от хиперстимулация. Процентът на успеваемост е по-нисък отколкото при инвитро или икси, а и има още доста неизвестни, тъй като методът е твърде нов. Аз също мислех за този метод, но ме достраша, като разбрах, че в света има само 300 бебета, родени по този начин, а в България само 1. Достраша ме и защото още не ясно дали този метод не повишава риска от вродени малформации. Аз съм с едно неуспешно икси зад гърба, в момента правим стимулация за втори опит. Не ме е страх, защото знам какво да очаквам и не искам да експериментирам с нови методи с неясни прогнози. Пожелавам ви успех!
« Отговор #4 -: Април 02, 2008, 11:22:15 am »
Аз правих матурация при д-р Владимиров. За съжаление беше неуспешна.

Всичко беше нормално, върнаха ми два хубави ембриона. Но неясно защо беше неуспешна. Много ми е мъчно, но това е положението. Продължаваме напред с ИСКИ.

При матурацията пак имах лека стимулация 5-6 дни ми биха Гонал Ф.
Няма нищо страшно при самата манипулация, най-важното е да си спокойна и да вярваш в добрия резултат. За съжаление аз нито бях спокойна, нито вярвах с цялото си сърце че ще имам положителен резултат, за да не се разочаровам много после, ако не стане.
Това според мен е МНОГО погрешно мислене!
Този опит ще взема под мишница цялата си положителна нагласа, неизвестните ще са по-малко и вярвам че ще имам успех!

Желая успех и на всички вас!
« Отговор #5 -: Април 02, 2008, 17:44:54 pm »
каква е цената на метода?
« Отговор #6 -: Април 03, 2008, 09:56:52 am »
2800 лева
« Отговор #7 -: Април 22, 2008, 09:13:05 am »
здравейте,момичета
само искам да допълня,че плюс 2800 има около 500лв за лекарства.аз започнах с тази процедура преди една седмица и се надявам резултата да е положителен,ще ви пиша след като приключиме.Успех на всички
 :D :lol:
*
« Отговор #8 -: Април 22, 2008, 09:19:15 am »
здравейте,момичета
само искам да допълня,че плюс 2800 има около 500лв за лекарства.аз започнах с тази процедура преди една седмица и се надявам резултата да е положителен,ще ви пиша след като приключиме.Успех на всички
 :D :lol:

Освен да ти стискаме силно палци всичко да мине и съвсем скоро да се похвалиш с две хубави чертички. Успех и пиши :-)

« Отговор #9 -: Юни 05, 2008, 11:11:28 am »
здравейте момичета,приключи и моята матурация,неуспешно.Извадиха ми 5 яйцеклетки от които оплодиха 3,едното не е било читало и ми върнаха 2.на 10 ден правихме кръвен тест и резултата беше отрицателен.Сега ще се видиме с док.след МЦ за преглед и може би ще продължим с ИКСИ
 :( :balk_144: :balk_145:
« Отговор #10 -: Юни 05, 2008, 13:56:43 pm »
nadi-77, не се отчайвай!

Както знаеш, аз минах по твоя път и сега продълвжаваме борбата.
Аз в момента съм пред пункция по дълъг протокол на стимулация и съм пълна с надежди и мечти ...

Пожелавам ти скоро да събереш сили и средства и да продължиш и ти напред!
« Отговор #11 -: Юни 05, 2008, 15:14:21 pm »
благодаря ти nelka,пожелавам успех на всички момичета,и се надявам да има повече  :bfp:за всички :bighug:
« Отговор #12 -: Юни 05, 2008, 19:29:28 pm »
Нади мила не се отчайвай повярвай ми знам какво ти е аз преди 2месеца правих инвитро което по незнайни причини беше неуспешно. :bighug:Аз бях при Стаменов той е страхотен лекар и човек.Единственото което ме притеснява е това че не може да се остава там и не ме преглеждаше всеки ден.Имам една приятелка която прави при д-р Щерев и там я преглеждаха всеки ден и по време на стимулацията лежеше в клиниката и успя.Така че ще успеем и ние!!!