Здравей!
Аз също съм пациентка на Владимиров и ситуацията при мен е горе-долу същата:
Този януари имах миссед в 9 г.с. при забременяване по естествен път.
После през юли т.г. си направих пълните изследвания при Владимиров: при мен FSH също е 14, AMH ми е 0.62, Инхибина ми е малко по-добър от твоя - 50 и няколко, не помня вече. Док също каза ИЯР и препоръчва инвитро със силна стимулация. Аз си направих на своя глава повторни изследвания, но в клиниката на д-р Стаменов - само FSH, LH, E2, AMH и Inhibin B, при тях FSH вече е в норма - 5 и нещо, AMH е 0.915 (реф от 1 до 10), Inhibin B е 66 и нещо си (пак в норма). В общи линии AMH-то пак показа намален ЯР, но нещата не са толкова трагични, явно хормоналните колебания са ми почнали след бременността. Сега се опитвам да се добера до консултация с д-р Стаменов, просто искам да чуя още едно мнение, преди да взема решение какво да правим и на кой доктор да се доверя. Съветът ми е, ако имаш възможност, повтори някои изследвания за свое успокоение, пък после взимай решение какво да правиш. Аз съм на принципа два пъти мери, веднъж режи. Особеко като си бил вече бременен по естествен път е много трудно да приемеш, че ти трябва АРТ, поне аз съм така. Но най-вече - не се шашкай! Като гледам тук във форума има забременели момичета и с по-тежки резултати от нашите, така че горе-главата, шанс има.