0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Мацки, кажете някое хубаво хотелче с нощувка до 80 лева, гледахме предложенията в нет-а, но сме ходили само в един, а за почивните дни в началото на май са си вдигнали цените /иначе е много готин/. С малки деца ще сме, държим да има и вътрешно басейнче.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: Препоръчайте ни хотел във Велинград!
« Отговор #1 -: Април 01, 2008, 09:54:27 am »
Само в Двореца сме ходили. Идеално е за малки деца, ама май в тази цена няма да се вместите :(

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #2 -: Април 01, 2008, 13:59:59 pm »
Ние сме ходили в Гранд Хотел Велинград http://www.grandhotelvelingrad.com/, един уикенд за двама платихме 500 лева. Хотела е супер, но нищо интересно не видях във Велинград.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Април 01, 2008, 14:03:06 pm »
там съм ходила само в почивната станция на министерския съвет, която работи и като хотел, ако не е пълна. бяхме много доволни, голям парк, до боровата гора, вътрешен топъл минерален басейн (няма детски), чудесни тераси с изглед към града. цените бяха прилични, под тези на околните хотели от същия клас.
не знам, обаче, какво е положението сега. някъде имаше сайт на дирекция социални дейности към МС с описание на почивните им бази и цените - потърси го, загубила съм линка.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #4 -: Април 01, 2008, 14:06:28 pm »
Ще ти прошепна на ушенце едно телефонче, да се обадиш от мое име.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #5 -: Април 01, 2008, 15:01:58 pm »
mini, майка ми е фен на Велинград, jam мисля, че за същия комплекс говори, който нашите посещават и са изключително доволни. Не е прекален лукс, но е доста добро, като цени и обслужване също, сега и звъня и ти пиша. Сега май се води към Народното Събрание, майка ми скоро ходиха. Написах ти тел. на лична!

И Мели ти е дала, ще имаш избор.

Поздрави!
« Последна редакция: Април 01, 2008, 15:06:24 pm от Nina »
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #6 -: Април 01, 2008, 15:16:45 pm »
Тц, тц, тц - как се уреждат някои хора :lol:
Друго си е да имаш връзки :P

А в самия Велинград наистина няма какво да се гледа. Ако успеете да си намерите кръчма, от която да не се лее дивна чалга, ще сте късметлии...

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #7 -: Април 01, 2008, 15:19:27 pm »
А в самия Велинград наистина няма какво да се гледа. Ако успеете да си намерите кръчма, от която да не се лее дивна чалга, ще сте късметлии...
И аз имам такива впечатления.Иначе природата е страхотна, ама града...
*

Nina

• 2643
« Отговор #8 -: Април 01, 2008, 15:25:31 pm »
Ако обичат да се разхождат все има какво да се види. Въздуха е хубав има природа, то не случайно има станции на военни, МС - Тато да не е бил тъп  :lol:
mini, нашите обикалят и близки места с кола и там се разхождат. Ако предвиждате, ще питам за интересни близки селца, месности...
*
« Отговор #9 -: Април 01, 2008, 16:15:54 pm »
Мини, скоро едно от момичетата от форума ходи във Велинград със съпруга си и  предполагам, че няма да има нищо против да ти отговоря от нейно име. Та, те са посетили станцията на "Марица изток" - има я в Google, разгледай, цената на двойна стая е 36 лв, има вътрешен топъл басейн, масаж, фитнес, наоколо чудесна природа...

*
« Отговор #10 -: Април 01, 2008, 18:26:09 pm »
Е всичко много хубаво ама що на лични тел. а  :lol:
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*

Nina

• 2643
« Отговор #11 -: Април 01, 2008, 18:57:43 pm »
Е всичко много хубаво ама що на лични тел. а  :lol:

аз мога и тука да го пусна, той все пак не е таен  :) ама знам ли, ако има желаещи?
*
« Отговор #12 -: Април 01, 2008, 19:05:56 pm »
Такааа, ние сме с другото дете - и аз днес рових и търсих в нета де що има хотели с топъл басейн - не само във Велинград, обаче за празниците първо всичко е заето, второ двойната стая почва от 120 - 130 нагоре, но дори и за тази цена трудно ще намерим две стаи в един и същи хотел. Много тъпо, кога станали такива цените на нашенските курорти...
« Последна редакция: Април 01, 2008, 19:09:12 pm от tzvetenze »
« Отговор #13 -: Април 01, 2008, 19:14:46 pm »
във Велинград е супер и има много ресторанти с хубава музика,хотели също-много и почти всички са с басейни с минерална вода
« Отговор #14 -: Април 01, 2008, 20:46:59 pm »
Здравей
Ние с моя съпруг бяхме за първа пролет във Велинград. / аз съм момичето от форума, за което споменава Душка/. Бяхме отседнали в почивната база на Мини Марица Изток. Намира се в квартал Каменица. Двойната стая е 36.00 лева. Има топъл басейн, фитнес сауна. Басейна е с топла минерална вода 33 градуса. Ползва се срещу заплащане от 2.40 лева на час, но повече от половин час аз в басейна не можах да издържа. Към базата има ресторантче - предлагат аламинути и скара. Когато има групи приготвят готвено. Станцията е на 5 минути пеша от центъра на Велинград. Имат много заведения, кръчми и кафенца. Ходихме на култовата им кръчма Чинарите - фолк заведение. Имат много хубави закуски. Всяка сутрин сме ходили до една закусвалня за варени гевреци и хапки милинки. Подробности за станцията може да видиш в сайта на мини марица изток - почивни бази.
Пак от сайта на Български държавни железници съм си харесала почивната им база във Паничище и Кюстендил.
Пожелавам ти приятно изкарване във Велинград.
Мира
*

Nina

• 2643
« Отговор #15 -: Април 01, 2008, 21:38:29 pm »
Такааа, ние сме с другото дете - и аз днес рових и търсих в нета де що има хотели с топъл басейн - не само във Велинград, обаче за празниците първо всичко е заето, второ двойната стая почва от 120 - 130 нагоре, но дори и за тази цена трудно ще намерим две стаи в един и същи хотел. Много тъпо, кога станали такива цените на нашенските курорти...

Цвети, на МС и там ли са вдигнати цените или там не сте питали?
Знам, че е евтино и в самата база и тя е с чуден парк. Звъннете и там, но наистина може вече да е заето. Я отивайте в Троянския балкан, няма ли в Чифлик някоя станция? Нали знаеш, че там има минерални и топли извори. Рибарица? Или там не ви се ходи, на военните в станцията басейна е с топъл ръкав към хотела и е закрит, знаеш природата е страшна.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #16 -: Април 01, 2008, 22:25:15 pm »
мерси, момичета
може би наистина ще отложим за друг период
Нинче, те Цвети имат вила на Рибарица  :lol:
бай дъ уей, може да се организираме и по-яка агитка, който има желание да направим масово посещение за два дни  :wink:
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #17 -: Април 01, 2008, 22:34:32 pm »
Нинче, питах, питах в Чифлика - първо, няма места, втро - цените са пак в порядъка 120лв, заради празниците. Иначе Стара Планина си ми е любимото местенце.
На Рибарица не ми се ходи - имаме семейна вила там и исках някъде другаде да мръднем, а и в тази вила винаги е лудница, семейството на съпругът ми е голямо и обикновено като сме били там се връщаме по-скоро изморени, отколкото отпочинали. А не знаех, че в станцията на военните басейнът е топъл, сигурна ли си? Иначе нашата вила е точно до станцията, но никога не съм ходила в басейна им.

искате ли наистина да се организираме повече хора за един уикенд? ще бъде супер.
*

Nina

• 2643
« Отговор #18 -: Април 01, 2008, 22:48:54 pm »
Нинче, питах, питах в Чифлика - първо, няма места, втро - цените са пак в порядъка 120лв, заради празниците. Иначе Стара Планина си ми е любимото местенце.
На Рибарица не ми се ходи - имаме семейна вила там и исках някъде другаде да мръднем, а и в тази вила винаги е лудница, семейството на съпругът ми е голямо и обикновено като сме били там се връщаме по-скоро изморени, отколкото отпочинали. А не знаех, че в станцията на военните басейнът е топъл, сигурна ли си? Иначе нашата вила е точно до станцията, но никога не съм ходила в басейна им.

искате ли наистина да се организираме повече хора за един уикенд? ще бъде супер.

Сега, аз може да бъркам военни с МС, но ще опиша - въпросната станция се намира като се изкачваш по един стълби пеша от шосето, с кола съм запомнила, че е леко стръмно и има голям завой. Станцията е близо до шосето. Стопанисваше се от майор Василев, който взели, че повишили и последния път като го търсих, чак ми се обидиха, че не бил майор  :lol: :lol: :lol: Същият има и собствено ресторантче с малка механа, доста е предприемчив и предлага разни атракции, сафартита /подобие/ и т.н. Ако тези цветущи описания ти подскажат за коя станция става въпрос, ще се радвам. Та въпросната наистина има вътрешен басейн, но незнам сега водата предполагам е топла  :?, но май не е минерална чак. Преди години организирах с колегите да сме там на Нова година и я знам тази станция, но не съм запазила приятелство и координати за съжаление.

Ние имаме къща в Шипково съседното село, след Рибарица, но не е подходяща за мен с детето, няма баня и ако ходим там, ще сме на хотел. И Шипоково за мен е рай, изобщо целият този край, троянския. За съжаление в Шипково няма хотел с вътрешен басейн, има само външни.

А колко много неща можете да покажете на децата там, а и вие да видите, просто на едно място събрана красота.

За Априлци си чувала, там също много се посещава, но не съм била лично. Провери ако искаш.
« Последна редакция: Април 01, 2008, 22:50:45 pm от Nina »
*
« Отговор #19 -: Април 01, 2008, 22:52:53 pm »

Оооо искаме и още как, обаче има едно голямо НО. Тони-бой много разваля дисциплината  8)  :?
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!