Нинче, питах, питах в Чифлика - първо, няма места, втро - цените са пак в порядъка 120лв, заради празниците. Иначе Стара Планина си ми е любимото местенце.
На Рибарица не ми се ходи - имаме семейна вила там и исках някъде другаде да мръднем, а и в тази вила винаги е лудница, семейството на съпругът ми е голямо и обикновено като сме били там се връщаме по-скоро изморени, отколкото отпочинали. А не знаех, че в станцията на военните басейнът е топъл, сигурна ли си? Иначе нашата вила е точно до станцията, но никога не съм ходила в басейна им.
искате ли наистина да се организираме повече хора за един уикенд? ще бъде супер.
Сега, аз може да бъркам военни с МС, но ще опиша - въпросната станция се намира като се изкачваш по един стълби пеша от шосето, с кола съм запомнила, че е леко стръмно и има голям завой. Станцията е близо до шосето. Стопанисваше се от майор Василев, който взели, че повишили и последния път като го търсих, чак ми се обидиха, че не бил майор
Същият има и собствено ресторантче с малка механа, доста е предприемчив и предлага разни атракции, сафартита /подобие/ и т.н. Ако тези цветущи описания ти подскажат за коя станция става въпрос, ще се радвам. Та въпросната наистина има вътрешен басейн, но незнам сега водата предполагам е топла
, но май не е минерална чак. Преди години организирах с колегите да сме там на Нова година и я знам тази станция, но не съм запазила приятелство и координати за съжаление.
Ние имаме къща в Шипково съседното село, след Рибарица, но не е подходяща за мен с детето, няма баня и ако ходим там, ще сме на хотел. И Шипоково за мен е рай, изобщо целият този край, троянския. За съжаление в Шипково няма хотел с вътрешен басейн, има само външни.
А колко много неща можете да покажете на децата там, а и вие да видите, просто на едно място събрана красота.
За Априлци си чувала, там също много се посещава, но не съм била лично. Провери ако искаш.